Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Skyvedørsgarderobe

Utforsk våre 4 designkolleksjoner på skyvedørsgarderobe. Håndlages til deg på Sunnmøre.

Utforsk mulighetene

MARKANT skyvedør

Skyvedørsgarderobe - Moderne luksus

5 farger

 - 

89 fyllinger

 - 

Høyde inntil 3500 mm

 - 

Det stramme designspråket rammer inn skyvedørsgarderoben i moderne luksus. Passer perfekt i moderne boliger, eller som en spennende kontrast i mer klassiske omgivelser.

NANO skyvedør

Skyvedørsgarderobe - Elegant minimalisme

3 farger

 - 

89 fyllinger

 - 

Høyde inntil 2850 mm

 - 

Det rene designet rammer inn skyvedørsgarderoben med elegant minimalisme. Et moderne uttrykk på en behagelig og dempet måte.

AVANTGARDE skyvedør

Skyvedørsgarderobe - Herskapelig funksjonell

5 farger

 - 

37 fyllinger

 - 

Høyde inntil 2850 mm

 - 

Det avrundede designet rammer inn skyvedørsgarderoben med herskapelig funksjonalitet. Passer like godt i moderne som i mer klassiske omgivelser.

TREND skyvedør

Skyvedørsgarderobe - Naturlig klassisk

4 farger

 - 

13 fyllinger

 - 

Høyde inntil 2650 mm

 - 

Det tidløse designet rammer inn skyvedørsgarderoben på en naturlig klassisk måte. Et trygt valg man lett blir glad i.

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice

Skyvedør

La skyvedørsgarderoben bli et vakkert designmøbel, som underbygger din personlige stil. LEBA har 4 designkolleksjoner på skyvedørsgarderobe, alle med sin unike personlighet. Alle skyvedørsfronter er måltilpasset, og bygges på dine eksakte mål.

Med sitt store utvalg har LEBA skyvedørsgarderober som passer til både moderne og klassiske boliger, og enten du bygger nytt eller pusser opp.

LEBA designkolleksjoner skyvedørsgarderobe:

  • MARKANT skyvedørsgarderobe
  • NANO skyvedørsgarderobe
  • AVANTGARDE skyvedørsgarderobe
  • TREND skyvedørsgarderobe

MARKANT skyvedørsgarderobe

MARKANT skyvedørsgarderobe er vår mest eksklusive skyvedørsfront, sammen med NANO skyvedørsgarderobe. Det stramme designspråket rammer inn skyvedørene i moderne luksus, og skaper fantastiske garderober. Passer perfekt i moderne boliger, eller som en spennende kontrast i mer klassiske omgivelser.

NANO skyvedørsgarderobe

NANO skyvedørsgarderobe er vår toppmodell av skyvedørsfronter, sammen med MARKANT skyvedørsgarderobe. Det rene designet rammer inn skyvedørene med elegant minimalisme, som skaper tidløse garderober. Et moderne uttrykk på en behagelig og dempet måte.

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe er vår bestselgende skyvedørfront. Det avrundede designet rammer inn skyvedørene med herskapelig funksjonalitet, og skaper garderober med stil. Passer like godt i moderne som i mer klassiske omgivelser.

TREND skyvedørsgarderobe

TREND skyvedørsgarderobe er en attraktiv skyvedørsfront. Det tidløse designet rammer inn skyvedørene på en naturlig klassisk måte, og skaper garderober som varer lenge. Et trygt valg man lett blir glad i.

Måltilpassede garderober med skyvedører

Alle skyvedørsfronter fra LEBA måltilpasses slik at de passer perfekt, og de håndlages i fabrikken på Sunnmøre. Om du ønsker garderobeskap med skyvedører, et eget garderoberom med tilpasset garderobeinnredning, skyvedørsfront til garderobenisje, hjørnegarderobe, skrågarderobe, eller andre garderobeløsninger, så er våre dyktige håndverkere klare til å bygge din drømmegarderobe. LEBA sine garderobeeksperter hjelper deg gjennom hele prosessen fra start til garderoben er ferdig montert.

Omramming skyvedørsgarderobe

Hver av våre 4 designkolleksjoner på skyvedørsgarderobe har sin egen distinkte omramming, som gir skyvedørsfrontene sin unike personlighet. Hver av skyvedørene har sine unike egenskaper og muligheter. Besøk siden for den enkelte skyvedørskolleksjon for å lese mer om hver enkelt. Du velge mellom inntil hele 5 omrammingsfarger til skyvedørene. Kombinert med et stort utvalg fyllinger, kan du designe skyvedørsfronter som passer til din personlige stil.

Fyllinger skyvedørsgarderobe

Også når det gjelder fyllinger, så varierer utvalget mellom de forskjellige skyvedørskolleksjonene. Du kan velge forskjellige fyllinger til den enkelte skyvedør, og du kan dele inn skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere med flere fyllinger i hver skyvedør. Det er nesten bare fantasien som begrenser mulighetene for å skape unike garderober som underbygger din smak. Du kan lese vår artikkel om speil i skyvedørsgarderobe her.

Dørdesign skyvedørsfront

Du kan velge blant alle LEBA sine dørdesign til alle våre skyvedørfronter. For MARKANT skyvedørsgarderobe og NANO skyvedørsgarderobe kan vi også bygge skyvedører med ditt eget design. Send oss en skisse som viser hva du ønsker, så hjelper vi deg. Du kan skape unike skyvedører som underbygger din personlige stil, og som virkelig er med på å skape en unik garderobe. Du kan dele opp skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere flere forskjellige fyllinger i samme skyvedør, eller du kan bruke dekorsprosser for å dele inn skyvedørsfronten i for eksempel New Yorker sprosse-stil. Her det nesten bare fantasien som setter grenser for din nye drømmegarderobe.

Store høyder på skyvedørsfronter

Har du stor takhøyde som du ønsker å utnytte maksimalt til oppbevaring, så leveres MARKANT skyvedørsgarderobe med høyde inntil hele 3500 mm. Fordi MARKANT skyvedører har en solid omramming, så passer de perfekt til oppgaven for høye skyvedørsfronter. Som den perfekte match til store takhøyder, så har LEBA også EOS garderobeinnredning som leveres i inntil 2670 mm modulhøyde. Les vår artikkel om EOS garderobeinnredning her. LEBA har kanskje markedets største utvalg av høye garderober som måltilpasses etter ditt behov og dine ønsker.

Skyvedørsgarderobe til hytte

Hytta er for mange ett andre hjem, og det skaper et behov for praktiske og gode garderobe- og oppbevaringsløsninger også her. LEBA leverer mye skyvedørsgarderober til hytter, i både klassisk og moderne design. Designet på skyvedørsfronten kan enten underbygge hyttens særegenheter, eller skape en spennende kontrast.  Om du ønsker litt inspirasjon til skyvedørsgarderobe på hytta, så anbefaler vi vår artikkel En hyttedrøm i Sunnmørsalpene.

Sittebenk

For skyvedørsgarderober i vindfang, hall eller gang, så kan kombinasjon med sittebenk være en perfekt løsning. Sittebenken kan leveres i samme utførelse som garderobeinnredningen, og som endevegg og anslag, slik at det blir en gjennomført løsning. Du kan naturligvis også velge sittebenk i en kontrast til garderoben, for å skape en spennende kombinasjon. Sittebenker fra LEBA bygges på dine mål, slik at de passer perfekt akkurat der du ønsker. Les mer om våre sittebenker her.

Tilvalg skyvedørsgarderobe

For å skape den perfekte garderoben, har LEBA flere tilvalg som løfter skyvedørene til et helt nytt nivå.

Med soft-close for skyvedørene dempes lukkingen én eller begge veier. Hvorvidt du kan ha én eller to soft-close på skyvedøren avhenger av bredden. Dette beregner tegneprogrammet vårt, og så kan du selv velge. Har du tre eller flere skyvedører i garderoben har vi også soft-close for skyvedørene som ikke går mot vegg, men som skal stå plassert mot midten av garderoben. Med midt-soft-close, så vil skyvedørene alltid stoppe akkurat der de skal stå. Med denne løsningen kan skyvedørene skyves begge veier, selv om de har soft-close. En fantastisk løsning som virkelig løfter garderoben.

Har du 3, 5 eller 6 skyvedører i garderoben, så anbefaler vi 3-spors skinnesett. Da vil du få maksimal åpning av skyvedørsfronten, slik at du får mest mulig samtidig tilgang til innholdet i garderoben din. Les vår artikkel om 3-spors skinnesett her. Dette gjør at du også får større fleksibilitet når det gjelder valg av garderobeinnredning. Du kan lese mer om garderobeinnredninger fra LEBA her.

Det anbefales også profilbørster på skyvedørene, for å hindre klakkelyder mot vegg, og for å hindre at aluminiumsprofilen på skyvedøren dunker rett i veggen eller i andre skyvedører i garderoben. Profilbørstene festes langs sideprofilen på skyvedøren, og er en liten ting som gjør mye. Bestiller du skyvedørsgarderoben med profilbørster, så leveres disse ferdig påsatt fra produksjonen hos LEBA.

Dersom skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så trenger du endevegg som avslutning på én eller begge sider. LEBA har et stort utvalg av endevegger, som kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Vi anbefaler endevegger med 25 mm tykkelse, for å få en solid utførelse. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres som standard med 680 mm eller 1020 mm, og kan tilpasses på eksakt dybde etter ønske. Noen benevner endevegg også som gavlside eller sideplate, men de har altså samme funksjon som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

Anslag er en avslutning på vegg, som gulv- og taklister går inn mot, og er noe LEBA anbefaler på alle garderober for å skape den berømte prikken over i’en. Anslag er både visuelt og praktisk for å skape en gjennomført garderobe. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

For gulvskinnen anbefaler vi dobbeltsidig tape, både for å få skjult montering og for et penest mulig resultat. LEBA bruker en dobbeltsidig tape av høy kvalitet, som sikrer skikkelig innfesting av gulvskinnen, uten bruk av skruer. Bestiller du dobbeltsidig tape så leveres denne ferdig påsatt gulvskinnen til skyvedørsfronten fra fabrikk. Generelt så anbefaler LEBA ikke å skru fast gulvskinnen som monteringsmetode. Dette blant annet for å unngå skade på parkett, flis, varmekabler, og lignende. Etter vår mening er dobbeltsidig tape det beste valget for å feste gulvskinnen på din skyvedørsgarderobe raskt og enkelt.

Hjulsystem skyvedørsfront

Hjulsystemet, eller trinser, på skyvedører er helt avgjørende for kvalitetsopplevelsen i daglig bruk, og for levetiden på skyvedørsfronten. LEBA bruker hjul av høyeste kvalitet på alle skyvedører, noe som er en viktig grunn til at vi har hele 30 års kvalitetsgaranti på alle skyvedørsgarderober. LEBA bruker utelukkende hjulsystem med kulelager på alle skyvedører. Når du sammenligner forskjellige alternativer på garderober med skyvedører, så vær spesielt oppmerksom på hjul og trinser. Dessverre så er det litt forskjellig på markedet. Hos LEBA kan du være trygg på at skyvedørene triller lett på kanskje markedets beste hjulsystem for skyvedørsfronter.

Spesialløsninger skyvedørsgarderobe

LEBA leverer også skyvedører og skyvedørsgarderober med spesialløsninger, som skråskjærte skyvedører til loft, hjørnegarderober med innvendig hjørne, og hjørnegarderober med utvendig hjørne, skyvedører med uthakking for eksempelvis luftekanaler eller bjelker, og andre spesialløsninger. Les vår artikkel om hjørnegarderober her. Kontakt oss gjerne om du har et spesielt behov for din skyvedørsgarderobe, så hjelper våre garderobeeksperter deg.

Digital tegnetime skyvedørsgarderobe

Med digital tegnetime, eller live shopping som det også kalles, så får du en personlig tegnetime med en av våre garderobeeksperter, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du booker selv din digitale tegnetime i vår online booking, og velger dag og tid som passer best for deg. Du kan slappe av i sofaen hjemme, mens vi hjelper deg å designe din nye skyvedørsgarderobe. Les mer om LEBA digital tegnetime her.

Romdeler skyvedør

Romdelere i glass blir stadig mer populære i nye boliger. De kan kombineres med skyvedører og faste felt, og brukes både for å skille mellom rom, og for å skape ulike soner i et rom. Romdeler med skyvedør er fleksibelt og praktisk, og du beholder lyset og romfølelsen, samtidig som du får dele opp hjemmet ditt i ulike soner etter ønske og behov. Romdelere fra LEBA er takhengte skyvedører, bygget opp av en solid omramming i aluminium, en fylling, og solide beslag som er laget for å vare lenge. De samme skyvedørene kan også brukes i garderobe om du ønsker skyvedører uten gulvskinne. Les mer om romdelere fra LEBA her.

Om du ønsker litt inspirasjon til hvor du kan bruke romdeler med skyvedør, så anbefaler vi vår artikkel 5 steder som er perfekt for romdeler.