Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Møbelinnredning

Sittebenk

Utforsk mulighetene
Alle bredder
3 dybder
6 overflater
Stor utvalg møbelskuffer
Push-to-open møbelskuffer
Soft-close møbelskuffer
Kombineres med ROLLER

Overflater

Sittebenk

Hvit

 - 

Sand

 - 

Antrasitt

 - 

Eik

 - 

Sort

 - 

Velg mellom 6 eksklusive og populære designoverflater fra URBAN og UNO kolleksjonene. Du kan enkelt bestille vareprøver av overflater under Se alle farger-knappen.

Design

Sittebenk

Moduler

 - 

4 bredder*

 - 

3 dybder

 - 

Modulene kan kombineres nesten uendelig for å skape fantastiske løsninger. Les også om Kombinasjoner under Tilvalg lenger ned på siden. *Spesialbredder på forespørsel.

Møbelskuff

Sittebenk

2 høyder

 - 

4 bredder*

 - 

3 dybder

 - 

Et enormt utvalg møbelskuffer med enten soft-close eller push-to-open, og med eller uten håndtak. Les mer om mulighetene med møbelskuffer under Tilvalg lenger ned på siden. *Møbelskuffer med spesialmål på forespørsel.

Tilvalg

ROLLER løsninger
Kombiner med kurver, skohyller og andre praktiske løsninger.
Velg mellom ROLLER trådkurv, skohylle, og andre ROLLER løsninger for praktiske kombinasjoner. Roller løsningene leveres i både hvit og sølv farge. ROLLER er klassisk og elegant - og skaper gode løsninger med sine mange kombinasjonsmuligheter. Vi hjelper deg å sette sammen løsningen som passer best for deg.
Skuffer med håndtak
Soft-close møbelskuff kan leveres med og uten håndtak.
Møbelskuffer med soft-close kan leveres både med og uten håndtak. Ønsker du møbelskuffer med håndtak, har LEBA et spennende utvalg håndtak i nydelig design. Om du ønsker runde og innfelte håndtak, eller diskré grepshåndtak, så har vi løsningen for deg. Håndtakene leveres i flere farger, som også kan være en spennende kontrast til møbelskuffen.
Skuffer uten håndtak
Møbelskuff push-to-open leveres alltid uten håndtak.
Møbelskuffer med push-to-open leveres alltid uten håndtak, og disse skaper et stilrent og moderne designuttrykk. Også møbelskuffer med soft-close kan leveres uten håndtak, og har da en lavere skuffefront - hvor åpningen fungerer som håndtak. Dette gir også et rent design, uten forstyrrende elementer.
Topplate
Topplaten tilpasses ditt designvalg.
Topplaten på sittebenken tilpasses etter ditt designvalg. Om du ønsker topplaten i samme utførelse som resten av sittebenken, eller om du ønsker en kontrast, er helt opp til deg. Ønsker du at topplaten skal fortsette ned på siden av møbelet, så er det naturligvis ingen problem. En av fordelene med møbler som bygges etter din ønske, er at du får akkurat det designet du ønsker.
Kombinasjoner
Kombiner med kommode, garderobeskap eller hyller.
Sittebenker kan også kombineres med kommode, bokhylle, garderobeskap, hyller eller hylleskap for å skape unike løsninger. Slike løsninger kan designes med samme utførelse, eller du kan legge inn kontrastelementer om du ønsker det. Med kombinasjoner kan du skape et gjennomført design, som håndlages akkurat slik du ønsker.
Justerbare møbelknotter
Praktisk når det er ujevnheter i gulvet.
Med justerbare møbelknotter kan du ta opp ujevnheter i gulvet. Disse er også utrolig praktiske på eksempelvis bad eller vaskerom, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare møbelknotter tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du større høydeavvik, anbefaler vi å bygge en sokkel som tar opp avviket, og som møbelet deretter plasseres på.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Salgskonsulent

Hanne

Salgskonsulent

Salgskonsulent

Linn

Salgskonsulent

Salgskonsulent

Sunniva

Salgskonsulent

Salgskonsulent

Martine

Salgskonsulent

Salgskonsulent

Kristine

Kundeservice

Digital tegnetime

Studio på Vigra

Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.

Besøk oss

Studio på Vigra

De fleste av våre designkolleksjoner er utstilt, og du får oppleve både hjørnegarderobe, romdeler, walk-in garderobe,
møbelgarderobe og skyvedørsgarderobe.

Flyplassvegen 8
6040 VIGRA

Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Levering helt hjem
Over hele Norge


Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer