Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Møbelinnredning

Sittebenk

Utforsk mulighetene
Alle bredder
3 dybder
6 overflater
Stor utvalg møbelskuffer
Push-to-open møbelskuffer
Soft-close møbelskuffer
Kombineres med ROLLER

Overflater

Sittebenk

Hvit

 - 

Sand

 - 

Antrasitt

 - 

Eik

 - 

Sort

 - 

Velg mellom 6 eksklusive og populære designoverflater fra URBAN og UNO kolleksjonene. Du kan enkelt bestille vareprøver av overflater under Se alle farger-knappen.

Design

Sittebenk

Moduler

 - 

4 bredder*

 - 

3 dybder

 - 

Modulene kan kombineres nesten uendelig for å skape fantastiske løsninger. Les også om Kombinasjoner under Tilvalg lenger ned på siden. *Spesialbredder på forespørsel.

Møbelskuff

Sittebenk

2 høyder

 - 

4 bredder*

 - 

3 dybder

 - 

Et enormt utvalg møbelskuffer med enten soft-close eller push-to-open, og med eller uten håndtak. Les mer om mulighetene med møbelskuffer under Tilvalg lenger ned på siden. *Møbelskuffer med spesialmål på forespørsel.

Tilvalg

ROLLER løsninger
Kombiner med kurver, skohyller og andre praktiske løsninger.
Velg mellom ROLLER trådkurv, skohylle, og andre ROLLER løsninger for praktiske kombinasjoner. Roller løsningene leveres i både hvit og sølv farge. ROLLER er klassisk og elegant - og skaper gode løsninger med sine mange kombinasjonsmuligheter. Vi hjelper deg å sette sammen løsningen som passer best for deg.
Skuffer med håndtak
Soft-close møbelskuff kan leveres med og uten håndtak.
Møbelskuffer med soft-close kan leveres både med og uten håndtak. Ønsker du møbelskuffer med håndtak, har LEBA et spennende utvalg håndtak i nydelig design. Om du ønsker runde og innfelte håndtak, eller diskré grepshåndtak, så har vi løsningen for deg. Håndtakene leveres i flere farger, som også kan være en spennende kontrast til møbelskuffen.
Skuffer uten håndtak
Møbelskuff push-to-open leveres alltid uten håndtak.
Møbelskuffer med push-to-open leveres alltid uten håndtak, og disse skaper et stilrent og moderne designuttrykk. Også møbelskuffer med soft-close kan leveres uten håndtak, og har da en lavere skuffefront - hvor åpningen fungerer som håndtak. Dette gir også et rent design, uten forstyrrende elementer.
Topplate
Topplaten tilpasses ditt designvalg.
Topplaten på sittebenken tilpasses etter ditt designvalg. Om du ønsker topplaten i samme utførelse som resten av sittebenken, eller om du ønsker en kontrast, er helt opp til deg. Ønsker du at topplaten skal fortsette ned på siden av møbelet, så er det naturligvis ingen problem. En av fordelene med møbler som bygges etter din ønske, er at du får akkurat det designet du ønsker.
Kombinasjoner
Kombiner med kommode, garderobeskap eller hyller.
Sittebenker kan også kombineres med kommode, bokhylle, garderobeskap, hyller eller hylleskap for å skape unike løsninger. Slike løsninger kan designes med samme utførelse, eller du kan legge inn kontrastelementer om du ønsker det. Med kombinasjoner kan du skape et gjennomført design, som håndlages akkurat slik du ønsker.
Justerbare møbelknotter
Praktisk når det er ujevnheter i gulvet.
Med justerbare møbelknotter kan du ta opp ujevnheter i gulvet. Disse er også utrolig praktiske på eksempelvis bad eller vaskerom, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare møbelknotter tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du større høydeavvik, anbefaler vi å bygge en sokkel som tar opp avviket, og som møbelet deretter plasseres på.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice