Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Garderobeinnredning

Utforsk våre 4 designkolleksjoner på garderobeinnredning. Håndlages til deg på Sunnmøre.

Utforsk mulighetene

EOS garderobeinnredning

Garderobeinnredning møbel - Uendelig luksus

13 høyder

 - 

6 bredder

 - 

4 dybder

 - 

3 overflater

 - 

Et fantastisk designmøbel med garderobeinnredning i en klasse helt for seg selv. Stramt og rent design, med alle muligheter. Kan leveres uten hullrekke, og på spesialmål ved forespørsel. Håndlages til deg på Sunnmøre.

NOOR garderobeinnredning

Garderobeinnredning møbel - Klassisk funksjonell

6 høyder

 - 

4 bredder

 - 

2 dybder

 - 

3 overflater

 - 

En vakker garderobeinnredning i et klassisk møbeldesign, som løfter enhver garderobe. Stramme og vakre linjer, med mange muligheter. Spesialmål på forespørsel. Håndlages til deg på Sunnmøre.

STRADA garderobeinnredning

Garderobeinnredning møbel - Naturlig praktisk

3 høyder

 - 

2 bredder

 - 

1 dybde

 - 

1 overflate

 - 

Klassisk garderobeinnredning i ekte møbelkvalitet, som skaper praktiske garderober. Stramme og rene linjer, med utvalgte muligheter. Håndlages til deg på Sunnmøre.

ROLLER garderobeinnredning

Garderobeinnredning trådkurv - Klassisk enkelhet

6 høyder

 - 

4 bredder

 - 

2 dybder

 - 

2 farger

 - 

Klassiske og elegante trådkurver som skaper gode garderobeinnredninger med sine mange kombinasjonsmuligheter. Produsert i Norge.

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice

GARDEROBEINNREDNING

En vakker garderobe skaper litt luksusfølelse hver dag. Design en garderobeinnredning som passer til dine behov, og som samtidig blir et designmøbel i hjemmet. LEBA har 4 designkolleksjoner på garderobeinnredning, alle med sine individuelle muligheter, og alle møbelinnredninger bygges tilpasset deg. Med sitt store utvalg har LEBA garderobeinnredninger til både moderne og klassiske boliger, og enten du bygger nytt eller pusser opp.

LEBA designkolleksjoner garderobeinnredning:

  • EOS garderobeinnredning
  • NOOR garderobeinnredning
  • STRADA garderobeinnredning
  • ROLLER garderobeinnredning

EOS garderobeinnredning

EOS garderobeinnredning er vår mest eksklusive møbelinnredning, og er en garderobeinnredning i en klasse helt for seg selv. Et stramt og rent design, med alle muligheter for å skape en møbelgarderobe tilpasset dine ønsker og behov. EOS garderobeinnredning kan leveres uten hullrekke, og på spesialmål ved forespørsel. Denne møbelgarderoben er et smykke i ethvert hjem.

NOOR garderobeinnredning

NOOR garderobeinnredning er vår bestselgende møbelinnredning, og er en vakker garderobeinnredning i et klassisk design. Med sine stramme og vakre linjer, med mange muligheter, er dette et fantastisk designmøbel som løfter enhver garderobe. Kan leveres på utvalgte spesialmål ved forespørsel.

STRADA garderobeinnredning

STRADA garderobeinnredning er en klassisk garderobeinnredning i ekte møbelkvalitet. Med denne møbelinnredningen kan du skape praktiske garderober, med utvalgte muligheter. Med sine stramme og rene linjer er dette en møbelgarderober som passer hvor som helst.

ROLLER garderobeinnredning

ROLLER garderobeinnredning er etter vår oppfatning den beste trådkurvinnredningen på markedet, og med et stort utvalg av tilbehør til garderobe som skohyller, skoholdere, bukseheng, høye trådkurver, trådhyller, uttrekkbare tekstilkurver, skittentøyskurv for garderobe, og mange praktiske beslag, er det enkelt å sette sammen drømmegarderoben. Skal du har trådkurv til garderobe, så blir det ikke bedre enn dette. Produsert i Norge.

Garderobeinnredning bygget for deg

Alle møbelinnredninger fra LEBA håndlages i fabrikken på Sunnmøre. Garderobeinnredning fra LEBA passer perfekt til skyvedørsgarderober, walk-in garderobe, eget garderoberom, garderobeskap med tilpasset innredning, skrågarderobe, hjørnegarderobe, eller andre garderobeløsninger hvor man ønsker møbelgarderobe. LEBA sine dyktige håndverkere er klare til å bygge din drømmegarderobe, akkurat slik du ønsker den.

Overflater garderobeinnredning

Med overflate mener vi det du ser av garderobeinnredningen, altså overflaten til platene møbelgarderoben bygges av. For EOS garderobeinnredning kan du velge mellom tre eksklusive designoverflater fra vår URBAN kolleksjon, med en elegant og diskret linstruktur. Dette er italienske designoverflater, som vi kun tilbyr for vår mest eksklusive møbelinnredning. De leveres i fargene sort, sand og hvit.

For NOOR garderobeinnredning kan du velge mellom tre populære overflater fra vår UNO kolleksjon, med de populære strukturene eik, hvit og antrasitt.

STRADA garderobeinnredning leveres i hvit utførelse fra UNO kolleksjonen.

Alle møbelgarderober fra LEBA håndlages i fabrikken på Sunnmøre, basert på dine designønsker. Garderobeinnredninger fra LEBA er ekte håndverksprodukt.

Om du også har skyvedørsfront på garderoben, og du ønsker at skyvedørene skal matche innredningen, så tilbyr LEBA skyvedører med fyllinger i samme utførelse som garderobeinnredningene.

Kombinere forskjellige overflater i samme møbelinnredning

Ønsker du å skape en enda mer unik garderobeinnredning, så kan du for både EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning kombinere de forskjellige overflatene i samme møbelinnredning for å skape spennende design og kontraster. Eksempelvis at frontene på møbelskuffene har en annen farge enn møbelmodulen de står i, eller at møbelhyllene har en annen farge. Har du rygg på din garderobeinnredning, så kan det også være en spennende kontrast at disse har en annen farge. Innredning til garderobe skal være praktisk, men skal også ha et flott design. Bruk muligheten til å skape din helt unike møbelgarderobe.

Design garderobeinnredning

Med garderobeinnredning fra LEBA kan du velge blant kanskje markedets største utvalg av møbelmoduler, som kan kombineres på utallige måter for å skape akkurat din drømmegarderobe.

EOS garderobeinnredning leveres i hele 13 høyder, 6 bredder, 4 dybder, og 3 overflater. I tillegg leveres EOS garderobeinnredning på alle spesialmål, og kan leveres uten hullrekke.

NOOR garderobeinnredning leveres i 6 høyder, 4 bredder, 2 dybder, og 3 overflater. I tillegg leveres NOOR garderobeinnredning på utvalgte spesialmål.

STRADA garderobeinnredning leveres i 3 høyder, 2 bredder, og 1 dybde, i hvit overflate.

ROLLER garderobeinnredning leveres i 6 høyder, 4 bredder, 2 dyber, og i 2 farger.

Med LEBA sitt enorme utvalg av garderobeinnredning og møbelgarderober har du alle muligheter til å designe din drømmegarderobe. Snakk med våre garderobeeksperter for råd og tips.

Møbelskuff til garderobeinnredning

LEBA har et enormt utvalg møbelskuffer til garderobeinnredning. Du kan velge mellom møbelskuffer med push-to-open eller soft-close, møbelskuffer med eller uten håndtak, og du kan velge mellom lav møbelskuff, ekstra lav møbelskuff, og høy møbelskuff. I tillegg så leveres møbelskuffene i inntil 6 faste bredder og inntil 4 forskjellige dybder, avhengig av designkolleksjon. LEBA levere også møbelskuffer på spesialmål til EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning. Møbelskuffene er i utgangspunktet laget i samme overflate som garderobeinnredningen, men du kan naturligvis også velge forskjellige overflater, for å skape spennende kontraster i møbelgarderoben.

Møbelskuffer med push-to-open leveres kun uten håndtak. Det grepsfrie designet med denne push-to-open løsning er for å understreke renheten og enkelheten i designet.

For møbelskuffer med soft-close kan du velge mellom tett møbelskuff med håndtak, eller åpen møbelskuff uten håndtak. Ønsker du møbelskuff med håndtak, så leveres disse i flere farger, som også kan være en spennende kontrast til møbelskuffen.

ROLLER trådkurv til garderobe

ROLLER trådkurvinnredning er klassiske og elegante løsninger for garderobeinnredning, og som er fleksible med sine mange kombinasjonsmuligheter. I sortimentet av ROLLER trådkurvinnredning finner du lav trådkurv, høy trådkurv, bukseheng for garderobe, skohyller for garderobeskap, flate trådhyller, tekstilkurver som er uttrekkbare, og mange andre garderobeløsninger. ROLLER garderobeinnredning leveres i hele 6 høyder, 4 bredder, 2 dybder, og 2 farger. Dette gir muligheter for å sette sammen et enormt antall kombinasjoner, slik at du kan skape den garderobeinnredningen som passer akkurat deg best. ROLLER trådkurv er et norskprodusert garderobesystem.

Oppheng for klær i garderobeinnredning

Oppheng er viktig i de fleste garderober, og LEBA anbefaler å tenke over behovet for oppheng som en del av planleggingen av din nye drømmegarderobe. Oppheng består av klesstang, eller garderobestang som noen sier, og nødvendige beslag. Oppheng settes sammen i forskjellige kombinasjoner, som kortheng, langheng, dobbeltheng, hjørneheng, og kombinasjoner av disse. Oppheng skaper god oversikt i garderobeinnredningen, og er veldig praktisk. LEBA har også nedtrekkbar klesheis for garderobe, som er spesielt praktisk ved høye garderobeinnredninger.

Tilvalg som gjør garderobeinnredningen enda bedre

Med noen ekstra tilvalg kan du løfte garderobeinnredningen din enda et par hakk. LEBA har tilvalget som hjelper deg å skape den perfekte garderoben.

Et tilvalg i garderoben som står høyt på listen til mange er strykebrett. Skyvedørsgarderoben er kanskje den perfekte plassen å ha strykebrett, for når det ikke er i bruk, så foldes det sammen og skyves inn på hyllen – og er helt ute av veien. Rett og slett en veldig elegant løsning, og du vet alltid hvor strykebrettet er. Strykebrettet festes i egen hylle i garderobeinnredningen, for stabil og sikker bruk.

LEBA leverer også uttrekkbare speil til garderobeinnredning, slik at du alltid har speil lett tilgjengelig. Når du skal bruke garderobespeilet, så trekket du du lett og enkelt ut. Når du er ferdig, så skyver du det tilbake, og det er ute av veien. Smart og enkelt, og veldig populært.

Alle møbelmoduler fra LEBA kan leveres med rygg. Du kan velge om du ønsker rygg i hele møbelmodulen, eller bare deler av møbelmodulen. Rygg leveres som standard i samme overflate som resten av garderobeinnredningen, men du kan også velge rygg som en kontrast for å skape spennende kombinasjoner i møbelgarderoben. Rygger til LEBA sine garderobeinnredninger leveres i solid møbelutførelse.

Filtmatter er innleggsmatter som legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver. I trådkurver gir filtmatter en form for tett bunn, og gjør at du unngår rutemønster på de nederste klærne. I møbelskuffer så skaper filtmatter en enda mer premium følelse, i tillegg til at den fungerer som en anti-skli matte. Et enkelt med veldig funksjonelt valg for din garderobeinnredning.

Innleggsbokser er oppbevaringsbokser tilpasset både trådkurver og møbelskuffer, og som er veldig praktiske for oppbevaring av smått og stort. Fungerer akkurat like godt til småting som smykker, ørepynt, hårstrikk og klemmer, som til slips, strømper, undertøy og babyklær. Utrolig praktisk og anvendelig. Oppbevaringsboksene fungerer også like fint frittstående i hyller, skap og kommoder. Les vår artikkel om Hvordan holde orden med stil for mer inspirasjon om hvordan du kan bruke innleggsbokser hjemme hos deg.

Har du ujevnheter i gulvet, så er justerbare gulvbeskyttere – eller justerbare gulvknotter – sannsynligvis løsningen. Med LEBA sine justerbare gulvbeskyttere så tar du opp mindre ujevnheter i gulvet på en enkel måte. Løsningen er også veldig praktisk på eksempelvis vaskerom eller bad, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare gulvbeskyttere tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du et høydeavvik som er større enn 10 mm, så anbefaler vi eksempelvis å bygge en sokkel som gir en base i vater for å bygge garderobeinnredningen på, eller å sette møbelet på.

Hvis skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så vil du trenge endevegg som avslutning på én eller begge sider. I LEBA sitt store utvalg av endevegger, så har vi overflater som matcher garderobeinnredningen, for å skape et stilfullt og helhetlig inntrykk av møbelgarderoben. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres fra LEBA i 25 mm tykkelse, for en solid og stabil løsning. Dybde på endeveggene er 680 mm eller 1020 mm som standard, men LEBA tilpasser eksakt dybde etter ønske. Endevegger kalles også gavlside eller sideplate, men funksjonen som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg er uansett den samme. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

LEBA anbefaler alltid anslag, for et flottest mulig resultat. Anslag er en avslutningslist som festes på vegg, der takskinnen og gulvskinnen til skyvedørsfronten møter veggen. Står skyvedørsfronten i en nisje, så anbefaler vi anslag på begge sider. Altså at det alltid brukes anslag mot vegg. Funksjonen til anslag er at gulv- og taklister går inn mot anslaget, for å skape en penere overgang. I tillegg så skjuler anslaget overgangen mellom gulv og vegg, som ikke alltid er veldig pen å se på. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

Skoskap

De fleste av oss har ganske mange par med sko. I en familie blir det derfor et stort antall sko som trenger plass i garderoben. For å skape orden hjemme er det viktig med nok plass til sko, og gjerne da med egen skogarderobe eller eget skoskap. LEBA har mange løsninger for å skape orden i skoene, enten du ønsker garderobeinnredning i møbel eller garderobeinnredning i trådkurv. Vi kan også bygge egne skogarderober eller skoskap, vi kan lage skråstilte skodisplay – hvis du ønsker å vise frem de fineste skoene dine, vi har sidehengte skouttrekk, og vi har bokser for sesonglagring av sko.

Spesialløsninger garderobeinnredning

Fordi LEBA bygger alle garderobeinnredninger i egen fabrikk på Sunnmøre, så har vi også stor kapasitet på spesialløsninger på garderobeinnredninger. Både EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning leveres på spesialmål, Er du på jakt etter møbelgarderobe tilpasset dine behov, så er våre dyktige håndverkere klare til å bygge din nye møbelgarderobe.

Digital tegnetime skyvedørsgarderobe

Med digital tegnetime, eller live shopping som det også kalles, så får du en personlig tegnetime med en av våre garderobeeksperter, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du booker selv din digitale tegnetime i vår online booking, og velger dag og tid som passer best for deg. Du kan slappe av i sofaen hjemme, mens vi hjelper deg å designe din nye skyvedørsgarderobe. Les mer om LEBA digital tegnetime her.