Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Garderobe

Utforsk mulighetene
Skyvedørsgarderobe
Garderobeinnredning møbel
Walk-in garderobe
Garderobeinnredning trådkurv

Skyvedør

Skyvedørsgarderobe

4 designkolleksjoner

 - 

Håndlaget på Sunnmøre

 - 

La skyvedørsgarderoben bli et vakkert designmøbel, som underbygger din personlige stil. Velg blant fire designkolleksjoner, alle med sin unike personlighet. Håndlages til deg på Sunnmøre.

Innredning

Garderobeinnredning

4 kolleksjoner

 - 

Håndlaget på Sunnmøre

 - 

En vakker garderobe skaper litt luksusfølelse hver dag. Velg blant 4 designkolleksjoner på garderobeinnredning, alle med sine individuelle muligheter. Håndlages til deg på Sunnmøre.

Walk-in

Walk-in garderobe

3 kolleksjoner

 - 

Håndlaget på Sunnmøre

 - 

Walk-in er for mange den store garderobedrømmen. Velg blant 3 designkolleksjoner som skaper perfekte walk-in garderober, hver på sin måte. Håndlages til deg på Sunnmøre.

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice

GARDEROBE

LEBA har et stort utvalg skyvedørsfronter og garderobeinnredning som håndlages i fabrikken på Sunnmøre.

 

La skyvedørsgarderoben bli et vakkert designmøbel, som underbygger din personlige stil. LEBA har 4 designkolleksjoner på skyvedørsgarderobe, alle med sin unike personlighet. Alle skyvedørsfronter er måltilpasset, og bygges på dine eksakte mål.

Med sitt store utvalg har LEBA skyvedørsgarderober som passer til både moderne og klassiske boliger, og enten du bygger nytt eller pusser opp.

 

LEBA designkolleksjoner skyvedørsgarderobe:

  • MARKANT skyvedørsgarderobe
  • NANO skyvedørsgarderobe
  • AVANTGARDE skyvedørsgarderobe
  • TREND skyvedørsgarderobe

 

MARKANT skyvedørsgarderobe

MARKANT skyvedørsgarderobe er vår mest eksklusive skyvedørsfront, sammen med NANO skyvedørsgarderobe. Det stramme designspråket rammer inn skyvedørene i moderne luksus, og skaper fantastiske garderober. Passer perfekt i moderne boliger, eller som en spennende kontrast i mer klassiske omgivelser.

 

NANO skyvedørsgarderobe

NANO skyvedørsgarderobe er vår toppmodell av skyvedørsfronter, sammen med MARKANT skyvedørsgarderobe. Det rene designet rammer inn skyvedørene med elegant minimalisme, som skaper tidløse garderober. Et moderne uttrykk på en behagelig og dempet måte.

 

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe er vår bestselgende skyvedørfront. Det avrundede designet rammer inn skyvedørene med herskapelig funksjonalitet, og skaper garderober med stil. Passer like godt i moderne som i mer klassiske omgivelser.

 

TREND skyvedørsgarderobe

TREND skyvedørsgarderobe er en attraktiv skyvedørsfront. Det tidløse designet rammer inn skyvedørene på en naturlig klassisk måte, og skaper garderober som varer lenge. Et trygt valg man lett blir glad i.

 

 

Måltilpassede garderober med skyvedører

Alle skyvedørsfronter fra LEBA måltilpasses slik at de passer perfekt, og de håndlages i fabrikken på Sunnmøre. Om du ønsker garderobeskap med skyvedører, et eget garderoberom med tilpasset garderobeinnredning, skyvedørsfront til garderobenisje, hjørnegarderobe, skrågarderobe, eller andre garderobeløsninger, så er våre dyktige håndverkere klare til å bygge din drømmegarderobe. LEBA sine garderobeeksperter hjelper deg gjennom hele prosessen fra start til garderoben er ferdig montert.

 

Omramming skyvedørsgarderobe

Hver av våre 4 designkolleksjoner på skyvedørsgarderobe har sin egen distinkte omramming, som gir skyvedørsfrontene sin unike personlighet. Hver av skyvedørene har sine unike egenskaper og muligheter. Besøk siden for den enkelte skyvedørskolleksjon for å lese mer om hver enkelt. Du velge mellom inntil hele 5 omrammingsfarger til skyvedørene. Kombinert med et stort utvalg fyllinger, kan du designe skyvedørsfronter som passer til din personlige stil.

 

Fyllinger skyvedørsgarderobe

Også når det gjelder fyllinger, så varierer utvalget mellom de forskjellige skyvedørskolleksjonene. Du kan velge forskjellige fyllinger til den enkelte skyvedør, og du kan dele inn skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere med flere fyllinger i hver skyvedør. Det er nesten bare fantasien som begrenser mulighetene for å skape unike garderober som underbygger din smak. Du kan lese vår artikkel om speil i skyvedørsgarderobe her.

 

Dørdesign skyvedørsfront

Du kan velge blant alle LEBA sine dørdesign til alle våre skyvedørfronter. For MARKANT skyvedørsgarderobe og NANO skyvedørsgarderobe kan vi også bygge skyvedører med ditt eget design. Send oss en skisse som viser hva du ønsker, så hjelper vi deg. Du kan skape unike skyvedører som underbygger din personlige stil, og som virkelig er med på å skape en unik garderobe. Du kan dele opp skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere flere forskjellige fyllinger i samme skyvedør, eller du kan bruke dekorsprosser for å dele inn skyvedørsfronten i for eksempel New Yorker sprosse-stil. Her det nesten bare fantasien som setter grenser for din nye drømmegarderobe.

 

Store høyder på skyvedørsfronter

Har du stor takhøyde som du ønsker å utnytte maksimalt til oppbevaring, så leveres MARKANT skyvedørsgarderobe med høyde inntil hele 3500 mm. Fordi MARKANT skyvedører har en solid omramming, så passer de perfekt til oppgaven for høye skyvedørsfronter. Som den perfekte match til store takhøyder, så har LEBA også EOS garderobeinnredning som leveres i inntil 2670 mm modulhøyde. Les vår artikkel om EOS garderobeinnredning her. LEBA har kanskje markedets største utvalg av høye garderober som måltilpasses etter ditt behov og dine ønsker.

 

Tilvalg skyvedørsgarderobe

For å skape den perfekte garderoben, har LEBA flere tilvalg som løfter skyvedørene til et helt nytt nivå.

 

Med soft-close for skyvedørene dempes lukkingen én eller begge veier. Hvorvidt du kan ha én eller to soft-close på skyvedøren avhenger av bredden. Dette beregner tegneprogrammet vårt, og så kan du selv velge. Har du tre eller flere skyvedører i garderoben har vi også soft-close for skyvedørene som ikke går mot vegg, men som skal stå plassert mot midten av garderoben. Med midt-soft-close, så vil skyvedørene alltid stoppe akkurat der de skal stå. Med denne løsningen kan skyvedørene skyves begge veier, selv om de har soft-close. En fantastisk løsning som virkelig løfter garderoben.

 

Har du 3, 5 eller 6 skyvedører i garderoben, så anbefaler vi 3-spors skinnesett. Da vil du få maksimal åpning av skyvedørsfronten, slik at du får mest mulig samtidig tilgang til innholdet i garderoben din. Les vår artikkel om 3-spors skinnesett her. Dette gjør at du også får større fleksibilitet når det gjelder valg av garderobeinnredning. Du kan lese mer om garderobeinnredninger fra LEBA her.

 

Det anbefales også profilbørster på skyvedørene, for å hindre klakkelyder mot vegg, og for å hindre at aluminiumsprofilen på skyvedøren dunker rett i veggen eller i andre skyvedører i garderoben. Profilbørstene festes langs sideprofilen på skyvedøren, og er en liten ting som gjør mye. Bestiller du skyvedørsgarderoben med profilbørster, så leveres disse ferdig påsatt fra produksjonen hos LEBA.

 

Dersom skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så trenger du endevegg som avslutning på én eller begge sider. LEBA har et stort utvalg av endevegger, som kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Vi anbefaler endevegger med 25 mm tykkelse, for å få en solid utførelse. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres som standard med 680 mm eller 1020 mm, og kan tilpasses på eksakt dybde etter ønske. Noen benevner endevegg også som gavlside eller sideplate, men de har altså samme funksjon som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

 

Anslag er en avslutning på vegg, som gulv- og taklister går inn mot, og er noe LEBA anbefaler på alle garderober for å skape den berømte prikken over i’en. Anslag er både visuelt og praktisk for å skape en gjennomført garderobe. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

 

For gulvskinnen anbefaler vi dobbeltsidig tape, både for å få skjult montering og for et penest mulig resultat. LEBA bruker en dobbeltsidig tape av høy kvalitet, som sikrer skikkelig innfesting av gulvskinnen, uten bruk av skruer. Bestiller du dobbeltsidig tape så leveres denne ferdig påsatt gulvskinnen til skyvedørsfronten fra fabrikk. Generelt så anbefaler LEBA ikke å skru fast gulvskinnen som monteringsmetode. Dette blant annet for å unngå skade på parkett, flis, varmekabler, og lignende. Etter vår mening er dobbeltsidig tape det beste valget for å feste gulvskinnen på din skyvedørsgarderobe raskt og enkelt.

 

Hjulsystem skyvedørsfront

Hjulsystemet, eller trinser, på skyvedører er helt avgjørende for kvalitetsopplevelsen i daglig bruk, og for levetiden på skyvedørsfronten. LEBA bruker hjul av høyeste kvalitet på alle skyvedører, noe som er en viktig grunn til at vi har hele 30 års kvalitetsgaranti på alle skyvedørsgarderober. LEBA bruker utelukkende hjulsystem med kulelager på alle skyvedører. Når du sammenligner forskjellige alternativer på garderober med skyvedører, så vær spesielt oppmerksom på hjul og trinser. Dessverre så er det litt forskjellig på markedet. Hos LEBA kan du være trygg på at skyvedørene triller lett på kanskje markedets beste hjulsystem for skyvedørsfronter.

 

Spesialløsninger skyvedørsgarderobe

LEBA leverer også skyvedører og skyvedørsgarderober med spesialløsninger, som skråskjærte skyvedører til loft, hjørnegarderober med innvendig hjørne, og hjørnegarderober med utvendig hjørne, skyvedører med uthakking for eksempelvis luftekanaler eller bjelker, og andre spesialløsninger. Les vår artikkel om hjørnegarderober her. Kontakt oss gjerne om du har et spesielt behov for din skyvedørsgarderobe, så hjelper våre garderobeeksperter deg.

 

 

En vakker garderobe skaper litt luksusfølelse hver dag. Design en garderobeinnredning som passer til dine behov, og som samtidig blir et designmøbel i hjemmet. LEBA har 4 designkolleksjoner på garderobeinnredning, alle med sine individuelle muligheter, og alle møbelinnredninger bygges tilpasset deg. Med sitt store utvalg har LEBA garderobeinnredninger til både moderne og klassiske boliger, og enten du bygger nytt eller pusser opp.

 

LEBA designkolleksjoner garderobeinnredning:

  • EOS garderobeinnredning
  • NOOR garderobeinnredning
  • STRADA garderobeinnredning
  • ROLLER garderobeinnredning

 

EOS garderobeinnredning

EOS garderobeinnredning er vår mest eksklusive møbelinnredning, og er en garderobeinnredning i en klasse helt for seg selv. Et stramt og rent design, med alle muligheter for å skape en møbelgarderobe tilpasset dine ønsker og behov. EOS garderobeinnredning kan leveres uten hullrekke, og på spesialmål ved forespørsel. Denne møbelgarderoben er et smykke i ethvert hjem.

 

NOOR garderobeinnredning

NOOR garderobeinnredning er vår bestselgende møbelinnredning, og er en vakker garderobeinnredning i et klassisk design. Med sine stramme og vakre linjer, med mange muligheter, er dette et fantastisk designmøbel som løfter enhver garderobe. Kan leveres på utvalgte spesialmål ved forespørsel.

 

STRADA garderobeinnredning

STRADA garderobeinnredning er en klassisk garderobeinnredning i ekte møbelkvalitet. Med denne møbelinnredningen kan du skape praktiske garderober, med utvalgte muligheter. Med sine stramme og rene linjer er dette en møbelgarderober som passer hvor som helst.

 

ROLLER garderobeinnredning

ROLLER garderobeinnredning er etter vår oppfatning den beste trådkurvinnredningen på markedet, og med et stort utvalg av tilbehør til garderobe som skohyller, skoholdere, bukseheng, høye trådkurver, trådhyller, uttrekkbare tekstilkurver, skittentøyskurv for garderobe, og mange praktiske beslag, er det enkelt å sette sammen drømmegarderoben. Skal du har trådkurv til garderobe, så blir det ikke bedre enn dette. Produsert i Norge.

 

Garderobeinnredning bygget for deg

Alle møbelinnredninger fra LEBA håndlages i fabrikken på Sunnmøre. Garderobeinnredning fra LEBA passer perfekt til skyvedørsgarderober, walk-in garderobe, eget garderoberom, garderobeskap med tilpasset innredning, skrågarderobe, hjørnegarderobe, eller andre garderobeløsninger hvor man ønsker møbelgarderobe. LEBA sine dyktige håndverkere er klare til å bygge din drømmegarderobe, akkurat slik du ønsker den.

 

Overflater garderobeinnredning

Med overflate mener vi det du ser av garderobeinnredningen, altså overflaten til platene møbelgarderoben bygges av. For EOS garderobeinnredning kan du velge mellom tre eksklusive designoverflater fra vår URBAN kolleksjon, med en elegant og diskret linstruktur. Dette er italienske designoverflater, som vi kun tilbyr for vår mest eksklusive møbelinnredning. De leveres i fargene sort, sand og hvit.

For NOOR garderobeinnredning kan du velge mellom tre populære overflater fra vår UNO kolleksjon, med de populære strukturene eik, hvit og antrasitt.

STRADA garderobeinnredning leveres i hvit utførelse fra UNO kolleksjonen.

Alle møbelgarderober fra LEBA håndlages i fabrikken på Sunnmøre, basert på dine designønsker. Garderobeinnredninger fra LEBA er ekte håndverksprodukt.

Om du også har skyvedørsfront på garderoben, og du ønsker at skyvedørene skal matche innredningen, så tilbyr LEBA skyvedører med fyllinger i samme utførelse som garderobeinnredningene.

 

Kombinere forskjellige overflater i samme møbelinnredning

Ønsker du å skape en enda mer unik garderobeinnredning, så kan du for både EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning kombinere de forskjellige overflatene i samme møbelinnredning for å skape spennende design og kontraster. Eksempelvis at frontene på møbelskuffene har en annen farge enn møbelmodulen de står i, eller at møbelhyllene har en annen farge. Har du rygg på din garderobeinnredning, så kan det også være en spennende kontrast at disse har en annen farge. Innredning til garderobe skal være praktisk, men skal også ha et flott design. Bruk muligheten til å skape din helt unike møbelgarderobe.

 

Design garderobeinnredning

Med garderobeinnredning fra LEBA kan du velge blant kanskje markedets største utvalg av møbelmoduler, som kan kombineres på utallige måter for å skape akkurat din drømmegarderobe.

EOS garderobeinnredning leveres i hele 13 høyder, 6 bredder, 4 dybder, og 3 overflater. I tillegg leveres EOS garderobeinnredning på alle spesialmål, og kan leveres uten hullrekke.

NOOR garderobeinnredning leveres i 6 høyder, 4 bredder, 2 dybder, og 3 overflater. I tillegg leveres NOOR garderobeinnredning på utvalgte spesialmål.

STRADA garderobeinnredning leveres i 3 høyder, 2 bredder, og 1 dybde, i hvit overflate.

ROLLER garderobeinnredning leveres i 6 høyder, 4 bredder, 2 dyber, og i 2 farger.

Med LEBA sitt enorme utvalg av garderobeinnredning og møbelgarderober har du alle muligheter til å designe din drømmegarderobe. Snakk med våre garderobeeksperter for råd og tips.

 

Møbelskuff til garderobeinnredning

LEBA har et enormt utvalg møbelskuffer til garderobeinnredning. Du kan velge mellom møbelskuffer med push-to-open eller soft-close, møbelskuffer med eller uten håndtak, og du kan velge mellom lav møbelskuff, ekstra lav møbelskuff, og høy møbelskuff. I tillegg så leveres møbelskuffene i inntil 6 faste bredder og inntil 4 forskjellige dybder, avhengig av designkolleksjon. LEBA levere også møbelskuffer på spesialmål til EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning. Møbelskuffene er i utgangspunktet laget i samme overflate som garderobeinnredningen, men du kan naturligvis også velge forskjellige overflater, for å skape spennende kontraster i møbelgarderoben.

 

Møbelskuffer med push-to-open leveres kun uten håndtak. Det grepsfrie designet med denne push-to-open løsning er for å understreke renheten og enkelheten i designet.

 

For møbelskuffer med soft-close kan du velge mellom tett møbelskuff med håndtak, eller åpen møbelskuff uten håndtak. Ønsker du møbelskuff med håndtak, så leveres disse i flere farger, som også kan være en spennende kontrast til møbelskuffen.

 

ROLLER trådkurv til garderobe

ROLLER trådkurvinnredning er klassiske og elegante løsninger for garderobeinnredning, og som er fleksible med sine mange kombinasjonsmuligheter. I sortimentet av ROLLER trådkurvinnredning finner du lav trådkurv, høy trådkurv, bukseheng for garderobe, skohyller for garderobeskap, flate trådhyller, tekstilkurver som er uttrekkbare, og mange andre garderobeløsninger. ROLLER garderobeinnredning leveres i hele 6 høyder, 4 bredder, 2 dybder, og 2 farger. Dette gir muligheter for å sette sammen et enormt antall kombinasjoner, slik at du kan skape den garderobeinnredningen som passer akkurat deg best. ROLLER trådkurv er et norskprodusert garderobesystem.

 

Oppheng for klær i garderobeinnredning

Oppheng er viktig i de fleste garderober, og LEBA anbefaler å tenke over behovet for oppheng som en del av planleggingen av din nye drømmegarderobe. Oppheng består av klesstang, eller garderobestang som noen sier, og nødvendige beslag. Oppheng settes sammen i forskjellige kombinasjoner, som kortheng, langheng, dobbeltheng, hjørneheng, og kombinasjoner av disse. Oppheng skaper god oversikt i garderobeinnredningen, og er veldig praktisk. LEBA har også nedtrekkbar klesheis for garderobe, som er spesielt praktisk ved høye garderobeinnredninger.

 

Tilvalg som gjør garderobeinnredningen enda bedre

Med noen ekstra tilvalg kan du løfte garderobeinnredningen din enda et par hakk. LEBA har tilvalget som hjelper deg å skape den perfekte garderoben.

 

Et tilvalg i garderoben som står høyt på listen til mange er strykebrett. Skyvedørsgarderoben er kanskje den perfekte plassen å ha strykebrett, for når det ikke er i bruk, så foldes det sammen og skyves inn på hyllen – og er helt ute av veien. Rett og slett en veldig elegant løsning, og du vet alltid hvor strykebrettet er. Strykebrettet festes i egen hylle i garderobeinnredningen, for stabil og sikker bruk.

 

LEBA leverer også uttrekkbare speil til garderobeinnredning, slik at du alltid har speil lett tilgjengelig. Når du skal bruke garderobespeilet, så trekket du du lett og enkelt ut. Når du er ferdig, så skyver du det tilbake, og det er ute av veien. Smart og enkelt, og veldig populært.

 

Alle møbelmoduler fra LEBA kan leveres med rygg. Du kan velge om du ønsker rygg i hele møbelmodulen, eller bare deler av møbelmodulen. Rygg leveres som standard i samme overflate som resten av garderobeinnredningen, men du kan også velge rygg som en kontrast for å skape spennende kombinasjoner i møbelgarderoben. Rygger til LEBA sine garderobeinnredninger leveres i solid møbelutførelse.

 

Filtmatter er innleggsmatter som legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver. I trådkurver gir filtmatter en form for tett bunn, og gjør at du unngår rutemønster på de nederste klærne. I møbelskuffer så skaper filtmatter en enda mer premium følelse, i tillegg til at den fungerer som en anti-skli matte. Et enkelt med veldig funksjonelt valg for din garderobeinnredning.

 

Innleggsbokser er oppbevaringsbokser tilpasset både trådkurver og møbelskuffer, og som er veldig praktiske for oppbevaring av smått og stort. Fungerer akkurat like godt til småting som smykker, ørepynt, hårstrikk og klemmer, som til slips, strømper, undertøy og babyklær. Utrolig praktisk og anvendelig. Oppbevaringsboksene fungerer også like fint frittstående i hyller, skap og kommoder. Les vår artikkel om Hvordan holde orden med stil for mer inspirasjon om hvordan du kan bruke innleggsbokser hjemme hos deg.

 

Har du ujevnheter i gulvet, så er justerbare gulvbeskyttere – eller justerbare gulvknotter – sannsynligvis løsningen. Med LEBA sine justerbare gulvbeskyttere så tar du opp mindre ujevnheter i gulvet på en enkel måte. Løsningen er også veldig praktisk på eksempelvis vaskerom eller bad, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare gulvbeskyttere tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du et høydeavvik som er større enn 10 mm, så anbefaler vi eksempelvis å bygge en sokkel som gir en base i vater for å bygge garderobeinnredningen på, eller å sette møbelet på.

 

Hvis skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så vil du trenge endevegg som avslutning på én eller begge sider. I LEBA sitt store utvalg av endevegger, så har vi overflater som matcher garderobeinnredningen, for å skape et stilfullt og helhetlig inntrykk av møbelgarderoben. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres fra LEBA i 25 mm tykkelse, for en solid og stabil løsning. Dybde på endeveggene er 680 mm eller 1020 mm som standard, men LEBA tilpasser eksakt dybde etter ønske. Endevegger kalles også gavlside eller sideplate, men funksjonen som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg er uansett den samme. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

 

LEBA anbefaler alltid anslag, for et flottest mulig resultat. Anslag er en avslutningslist som festes på vegg, der takskinnen og gulvskinnen til skyvedørsfronten møter veggen. Står skyvedørsfronten i en nisje, så anbefaler vi anslag på begge sider. Altså at det alltid brukes anslag mot vegg. Funksjonen til anslag er at gulv- og taklister går inn mot anslaget, for å skape en penere overgang. I tillegg så skjuler anslaget overgangen mellom gulv og vegg, som ikke alltid er veldig pen å se på. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

 

Skoskap

De fleste av oss har ganske mange par med sko. I en familie blir det derfor et stort antall sko som trenger plass i garderoben. For å skape orden hjemme er det viktig med nok plass til sko, og gjerne da med egen skogarderobe eller eget skoskap. LEBA har mange løsninger for å skape orden i skoene, enten du ønsker garderobeinnredning i møbel eller garderobeinnredning i trådkurv. Vi kan også bygge egne skogarderober eller skoskap, vi kan lage skråstilte skodisplay – hvis du ønsker å vise frem de fineste skoene dine, vi har sidehengte skouttrekk, og vi har bokser for sesonglagring av sko.

 

Spesialløsninger garderobeinnredning

Fordi LEBA bygger alle garderobeinnredninger i egen fabrikk på Sunnmøre, så har vi også stor kapasitet på spesialløsninger på garderobeinnredninger. Både EOS garderobeinnredning og NOOR garderobeinnredning leveres på spesialmål, Er du på jakt etter møbelgarderobe tilpasset dine behov, så er våre dyktige håndverkere klare til å bygge din nye møbelgarderobe.

 

Digital tegnetime skyvedørsgarderobe

Med digital tegnetime, eller live shopping som det også kalles, så får du en personlig tegnetime med en av våre garderobeeksperter, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du booker selv din digitale tegnetime i vår online booking, og velger dag og tid som passer best for deg. Du kan slappe av i sofaen hjemme, mens vi hjelper deg å designe din nye skyvedørsgarderobe. Les mer om LEBA digital tegnetime her.