MARKANT AIR
&
NANO AIR

Romdeler - skyvedør

Våre skyvedører med gulvskinne finner du her

NANO AIR romdeler
NANO AIR romdeler
NANO AIR romdeler

 

Romdelere i glass blir stadig mer populære. De kombineres av faste felt og skyvedører, og kan benyttes både for å skille mellom rom og for å skape ulike soner i et rom. Det er en fleksibel og praktisk løsning der du beholder lyset og romfølelsen, samtidig som du får dele opp hjemmet ditt i ulike soner etter ønske og behov. I motsetning til vanlige skyvedører, er romdelere topphengte og har ingen skinne på gulvet. Romdeleren blir et dekorativt element i hjemmet ditt, og du bestemmer selv om du ønsker hele felt eller om du ønsker inndelinger, for eksempel i New Yorker - stil for å bryte opp.

 

SOLID OMRAMMING


I romdelere benytter vi vår toppmodell MARKANT. Det er en kraftig og solid omramming som sikrer stødige skyvedører, og som derfor passer perfekt til høye og brede løsninger; hver dør kan ha bredde på inntil 1200 mm, og max høyde på inntil 2800 mm. Dersom du har større mål enn det som er beskrevet her, ta kontakt for en individuell vurdering. I tillegg er omrammingen lik på begge sider, noe som er vesentlig når det er snakk om romdelere, siden de bør ta seg like godt ut fra begge sider. I motsetning til vanlige skyvedørsløsninger som består av både takskinne og gulvskinne, har MARKANT AIR kun en synlig toppskinne. På gulvet kjører skyvedørene på styringshjul som er festet i gulvet – disse styringshjulene skjules av omrammingen på skyvedørene noe som gir et sømløst og elegant uttrykk! Det er plasseringen av disse styringshjulene som bestemmer hvilke dører, og hvor langt, de skal kunne skyves - og hvilke felt som ikke skal kunne beveges, såkalte faste felt. Vi leverer MARKANT AIR i omrammingsfargene sort, hvit og sølv.

 

 

KVALITETSGLASS


Vi bruker glass av svært god kvalitet i våre romdelere. Glasset er 6 mm tykt og laminert, noe som viser at vi tar sikkerheten på alvor. I tillegg gjør det laminerte glasset sitt til at det blir en viss tyngde i dørene, dette er en fordel da det bidrar til stødige dører som glir fint - vær bare oppmerksom på at du må ha et tak med godt feste. Du kan velge mellom klart glass, frostet glass og sotet glass. Vi kan i tillegg levere andre fyllinger på forespørsel.

 

 

FLEKSIBEL LØSNING


Våre romdelere er produsert i aluminium, og er et veldig godt og vesentlig rimeligere alternativ til smijernsdører. Det er som tidligere nevnt en fleksibel løsning, da de blir produsert på dine mål og du kan kombinere skyvedører og faste felt etter eget ønske og behov. Du bestemmer selv om du ønsker at noen av dørene skal være faste felt, som altså ikke kan skyves, eller om du ønsker at alle dørene skal kunne skyves. Hvor mange dører du ønsker, og hvorvidt disse skal kunne skyves eller ikke, avgjør hvor mange topphengte skinnespor du har bruk for i din løsning. Hvert spor takskinne bygger cirka 40 mm i dybden, i tillegg kommer et frontdeksel på begge sider, som er 80 mm høyt og 2 mm dypt.

 

 

HVOR KAN JEG HA EN ROMDELER?


Enkelt sagt, det er helt opp til deg! Men det er mange populære bruksområder for våre romdelere; for eksempel mellom stue og spisestue, mellom stue og kjøkken, for å skille tv-kroken fra resten av stuen, eller for å skape et skille mellom sovedelen og garderobedelen i soverommet. Noen velger også å bruke våre topphengte romdelere som dør foran garderoben. Det går også fint å sette opp kun et, eller flere fastfelt - som en liten skillevegg/halvvegg mellom for eksempel arbeidsdelen i kjøkkenet og spiseplassen. Romdelere kan selvsagt også benyttes for å skille mellom ulike rom, for eksempel mellom hall og stue, mellom kjøkken og stue eller lignende. Da beholder du romfølelsen og sikrer at lyset flyter fritt, samtidig som du kan dele opp og på den måten skape ulike soner i hjemmet ditt etter eget behov. Du kan velge om du vil ha hele felt, eller om du vil dele av med dekorsprosser i ønsket mønster.

 

RIMELIGERE ALTERNATIV


Dersom du ønsker et rimeligere alternativ til vår toppmodell MARKANT AIR romdeler, kan også MARKANT skyvedører med ordinære tak- og gulvskinner leveres som romdeler.

 

PRIKKEN OVER I-EN


Slike romdelere kan brukes for å uttrykke din personlige stil og være med på å understreke de arkitektoniske linjene i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å designe den perfekte løsningen for ditt behov! Og du, vi blir ikke overrasket dersom romdeleren, uansett hvilket design du går for, ender opp som prikken over i-en i hjemmet ditt!

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.