Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
For deg som er proff
LEBA partner
Snakk med oss om samarbeid

Din ekspert på garderober til prosjekt

LEBA partner er for deg som bygger ut bolig- og hytteprosjekter, og som som ønsker å tilby garderobe- og oppbevaringsløsninger til dine kunder. Vakre og funksjonelle garderober er stadig viktigere for kundene, noe man blant annet ser på ønsket om walk-in løsninger i forbindelse med hovedsoverom. Garderober er et viktig møbel i hjemmet, på samme måte som kjøkken og trapp. La oss hjelpe deg å få enda flere fornøyde kunder.

Stort utvalg

LEBA har et enormt utvalg i skyvedører, innredninger, romdelere, møbel og tilbehør. Noe våre partnere setter pris på er at vårt store utvalg bidrar til individuelle løsninger i prosjektet, noe som også den enkelte kunde er veldig fornøyd med. LEBA leverer garderober til både små og store prosjekter, og vi har attraktive betingelser for våre partnere.

Enklere håndtering på byggeplass

Vi vet at det ofte kan være hektisk på byggeplassene, spesielt når det nærmer seg innflytting. For å gjøre håndteringen enklest mulig på byggeplass, så merker vi alle kolli tydelig - gjerne etter liste fra dere. Eksempelvis leilighetsnummer og/eller kundenavn, romnummer og/eller romnavn, eventuell etasje, eller annen informasjon som gjør jobben enklere for dere.

Romdelere

LEBA produserer også romdelere, og våre løsninger blir stadig mer populære. Romdelere kombineres av faste felt og skyvedører, og brukes typisk for å skille mellom rom, og for å skape ulike soner i et rom. Romdelere i glass er en fleksibel og praktisk løsning hvor man beholder lyset og romfølelsen, samtidig som man kan dele opp i ulike soner etter behov. I motsetning til vanlige skyvedører, er romdelere topphengte og har ingen skinne på gulvet. Romdelere fra LEBA er et vakkert møbel, og du velger mellom hele felt eller inndelinger - eksempelvis New Yorker-stil - for å bryte opp.

Levert og montert

Om ønskelig, så kan LEBA også stå for monteringen av garderobene eller romdelerne. Foreløpig har vi monteringstjenester i Ålesunds-området og i Oslo-området. I Ålesunds-området har vi egne ansatte montører, og i Oslo-området har vi fast samarbeidspartner.

Spesielle løsninger

Våre dyktige fagfolk produserer også spesialløsninger som skråskjærte skyvedører, hjørneløsninger, skyvedører med uthakkinger og låsbare skyvedører - og vi kan naturligvis spesialbygge møbelinnredninger på ønsket høyde, bredde og dybde. Alle skyvedører og møbelinnredninger bygges av våre erfarne fagfolk i fabrikken på Sunnmøre. Ønsker du en solid samarbeidspartner på garderobe, så trenger du ikke lete lenger.

Andre partneravtaler

LEBA har også andre partneravtaler for deg som driver butikk, eller som er rådgiver på interiør. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om vi er en match for hverandre.

For mer informasjon om LEBA partner, eller for et konkret prosjekttilbud, kontakt oss på partner@leba.no eller ring 99 33 00 40 og spør etter Kurt Hugo. Vi er klar til å hjelpe!