Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Garderobeinnredning møbel

Walk-in garderobe

Utforsk mulighetene

Overflater

Walk-in garderobe

Hvit

 - 

Eik

 - 

Antrasitt

 - 

Sand

 - 

Sort

 - 

Velg mellom 6 eksklusive og populære designoverflater fra URBAN og UNO kolleksjonene for din unike garderobeinnredning. Du kan enkelt bestille vareprøver av overflater under Se alle farger-knappen.

Møbelskuff

Walk-in garderobe

2 høyder

 - 

4 bredder*

 - 

3 dybder

 - 

Et enormt utvalg møbelskuffer med enten soft-close eller push-to-open, og med eller uten håndtak, for den perfekte garderobeinnredningen. *Møbelskuffer med spesialmål på forespørsel.

ROLLER trådkurv

Walk-in garderobe

Skohyller

 - 

Kurver

 - 

Buksheng

 - 

Klassiske og elegante trådkurver med mange kombinasjonsmuligheter. Kan kombineres med EOS, NOOR og STRADA garderobeinnredning møbel. Produsert i Norge.

Tilvalg

Strykebrett
Strykebrett i garderoben er populært, og veldig praktisk.
Strykebrett i garderoben er populært, og veldig praktisk. Når strykebrettet ikke er i bruk, så foldes det sammen og skyves inn på hyllen - og er helt ute av veien. En elegant løsning som mange drømmer om. Strykebrettet festes i fastmontert hylle i innredningen, for stabil og sikker bruk.
Rygg
Alle våre møbelmoduler kan leveres med rygg.
Alle våre møbelmoduler kan leveres med rygg. Du kan velge om du vil ha rygg i hele modulen, eller bare deler av den. Rygg leveres i samme farge som resten av innredningen, men du kan også velge rygg som en kontrast for å skape spennende kombinasjoner. Ryggene er i solid møbelutførelse.
Filtmatter
Legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver.
Innleggsmatter som legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver. I trådkurver gir filtmatter et form for tett bunn, og gjør at du inngår rutemønster på de nederste klærne. I møbelskuffer så skaper filtmatter en enda mer premium følelse, i tillegg til at den fungerer som en anti-skli matte. Et enkelt med veldig funksjonelt tilvalg.
Innleggsbokser
Tilpasset både trådkurver og møbelskuffer.
Oppbevaringsbokser tilpasset både trådkurver og møbelskuffer, og som er veldig praktiske for oppbevaring av smått og stort. Fungerer akkurat like godt til småting som smykker, ørepynt, hårstrikk og klemmer, som til slips, strømper, undertøy og babyklær. Utrolig praktisk og anvendelig. Kan også like fint brukes frittstående i hyller og skap.
Håndtak til skuffer
Soft-close skuff kan leveres både med og uten håndtak.
Møbelskuffer med soft-close kan leveres både med og uten håndtak. Ønsker du møbelskuffer med håndtak, har LEBA et spennende utvalg håndtak i nydelig design. Om du ønsker runde og innfelte håndtak, eller diskré grepshåndtak, så har vi løsningen for deg. Håndtakene leveres i flere farger, som også kan være en spennende kontrast til møbelskuffen.
Justerbare møvelknotter
Praktisk når det er ugjevnheter i underlaget.
Med justerbare møbelknotter kan du ta opp ujevnheter i gulvet. Disse er også utrolig praktiske på eksempelvis bad eller vaskerom, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare møbelknotter tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du større høyreavvik, anbefaler vi å bygge en sokkel som tar opp disse, og som møbelet plasseres på.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice