Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Møbelinnredning

Walk-in

  • EOS-X møbel
  • EOS-X
  • NOOR møbel
  • STRADA møbel
  • Tilpasset deg
Drømmer du om en walk-in garderobe? Dersom du allerede har avsatt et rom til det, eller skal bygge nytt hus og har mulighet til å planlegge det helt fra starten av er det ingen sak. Er du ikke i den situasjonen finnes det heldigvis flere andre muligheter, det er nemlig ikke nødvendig med store plassen for å kunne få en praktisk, oversiktlig og velfungerende walk-in garderobe.
Har du en liten bod du kan avse, et rom som ikke er i bruk, eller har du kanskje større soverom enn du strengt tatt trenger? Da har du en super mulighet for å kunne lage til den perfekte walk-in garderoben for deg og dine behov! Har du alt et eget garderoberom som står klart er det bare å sette igang. Skal du benytte en liten bod, et kontor eller et ekstra soverom, vurder om du ønsker å friske opp med et malingsstrøk eller gjøre andre utbedringer før du setter i gang. Ønsker du derimot å bruke en del av et større soverom til en walk-in løsning finnes det ulike måter å gjøre det på. En kjapp og enkel måte å dele av rommet på er å bruke en romdeler eller sette opp en vegg av måltilpassede skyvedører. Velg farge, omramming, fylling og dørdesign etter smak og stil. Ønsker du å dele av rommet på annen måte, kan du bruke enten en vanlig innerdør eller benytte en måltilpasset skyvedør eller romdeler inn til garderoben.
Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer