Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Møbelinnredning
EOS
Toppmodell
Black Friday
Gjelder ved bestilling innen 2. desember
  • 13 høyder
  • 6 bredder
  • 4 dybder
  • 3 eksklusive overflater
  • rygg som tilvalg
  • stort utvalg skuffer
  • push-to-open skuffer
Sort
Hvit
Sand

Denne flotte møbelinnredningen produseres av eksklusive designplater av ypperste kvalitet. Overflaten har en elegant og diskret linstruktur med navnet URBAN, og du får den i tre delikate farger: hvit, sand og sort.

I tillegg til smarte detaljer og eksklusiv finish, har EOS møbel en gjennomført kvalitet - designet for å tåle hard daglig bruk. Du kan velge mellom åpne hyller, klesheng og ikke minst et enormt utvalg av eksklusive møbelskuffer. Skuffene har push-to-open, og er derfor uten håndtak - noe som bidrar til de rene linjene og det elegante uttrykket. EOS møbel kan om ønskelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet - ROLLER, som leveres i sølv og hvit.

Setter du valgfrihet høyt er EOS møbel uten tvil løsningen for deg! Det finnes et enormt spekter i bredde, høyde og dybde på de ulike modulene, og har vi ikke det du behøver, produserer vi løsningen på dine mål. Enkelt sagt, vi bygger din drømmeløsning!

Med sine tilnærmet utallige valgmuligheter og eksklusive finish er EOS møbel det opplagte førstevalget i walk-in garderoben. Ønsker du det beste kan den med fordel også benyttes som innredning bak MARKANT og AVANTGARDE skyvedører. Det gir skyvedørsgarderoben din et løft, og bidrar til et eksklusivt og flott uttrykk. Da kan du som prikken over i’en velge EOS anslag i samme farge. EOS møbel passer ikke bare til klesoppbevaring, men er med sitt enkle formspråk og lekre design også ypperlig å bruke i soverom, stue, kjøkken, butikkinnredninger og kontor.

EOS møbel er enkelt sagt vårt premium innredningsalternativ, med lekkert design, gjennomtenkte løsninger, eksklusive kvalitet og nærmest uendelige muligheter. EOS møbel - for deg som vil ha det beste.

Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer