Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Bestselger

ROLLER

Trådkurvinnredning

Utforsk mulighetene
6 høyder
4 bredder
2 dybder
2 farger
Kurv med stoppfunksjon
Skohyller
Bukseheng
Tekstilkurver
Oppheng

Overflater

ROLLER trådkurvinnredning

Hvit

 - 

Sølv

 - 

Leveres i hvit og sølv utførelse, som passer i det fleste garderober.

Design

ROLLER trådkurvinnredning

6 høyder

 - 

4 bredder

 - 

2 dybder

 - 

Skap praktiske garderobekombinasjoner innenfor rammene av 6 høyder, 4 bredder og 2 dybder. Du kan kombinere med skoløsninger, bukseheng, og hyller i tillegg til trådkurver for å skape din unike løsning. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen løsningen for akkurat ditt behov.

ROLLER

ROLLER trådkurvinnredning

Skohyller

 - 

Kurver

 - 

Buksheng

 - 

Klassiske og elegante trådkurver med mange kombinasjonsmuligheter. Produsert i Norge.

Oppheng

ROLLER trådkurvinnredning

Enkel

 - 

Dobbel

 - 

Kombinasjon

 - 

Oppheng er kortheng, langhelg, dobbeltheng, hjørneheng, og kombinasjoner av disse. Oppheng skaper god oversikt, og er veldig praktisk. Oppheng leveres i hvit og sølv farge, med beslag i tilhørende farger. Stengene tilpasses tilgjengelig bredde eller høyde, og vi beregner nødvendige beslag.

Tilvalg

Filtmatter
Legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver.
Innleggsmatter som legges i bunnen av møbelskuffer eller trådkurver. I trådkurver gir filtmatter et form for tett bunn, og gjør at du inngår rutemønster på de nederste klærne. I møbelskuffer så skaper filtmatter en enda mer premium følelse, i tillegg til at den fungerer som en anti-skli matte. Et enkelt med veldig funksjonelt tilvalg.
Innleggsbokser
Tilpasset både trådkurver og møbelskuffer.
Oppbevaringsbokser tilpasset både trådkurver og møbelskuffer, og som er veldig praktiske for oppbevaring av smått og stort. Fungerer akkurat like godt til småting som smykker, ørepynt, hårstrikk og klemmer, som til slips, strømper, undertøy og babyklær. Utrolig praktisk og anvendelig. Kan også like fint brukes frittstående i hyller og skap.
Gulvbeskyttere
Beskytter gulvet ditt mot riper fra kursvstativet.
Gulvbeskytterne beskytter gulvet ditt mot riper fra kursvstativet. Selges som 4 pk.
Justerbare ben
Praktisk når det er ugjevnheter i underlaget.
Med justerbare knotter kan du ta opp ujevnheter i gulvet. Disse er også utrolig praktiske på eksempelvis bad eller vaskerom, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare knotter tar opp cirka 10 mm høydeavvik.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice

ROLLER

ROLLER garderobeinnredning er etter vår oppfatning markedets beste trådkurvinnredning. Skap praktiske trådkurvgarderober innenfor rammene av 6 høyder, 4 bredder og 2 dybder. ROLLER trådkurver leveres i to farger, hvit og sølv. Et stort utvalg av tilbehør til garderobe som garderobestang, skohyller, skoholdere, bukseheng, høye trådkurver, trådhyller, uttrekkbare tekstilkurver, skittentøyskurv for garderobe, og mange praktiske beslag, gjør ROLLER garderobeinnredning til det naturlige valget. Skal du ha trådkurv til garderobe, så blir det ikke bedre enn dette.

 

ROLLER kolleksjoner for trådkurv til garderobe:

  • ROLLER trådkurv 35 i sølv og hvit
  • ROLLER trådkurv 45 i sølv og hvit
  • ROLLER trådkurv 55 i sølv og hvit
  • ROLLER trådkurv 75 i sølv og hvit

 

Garderobeinnredning produsert i Norge

ROLLER garderobeinnredning er produsert i Norge, og leveres med 30 års garanti. Trådkurver for garderobe passer perfekt sammen med skyvedørsfronter, og skaper gode og praktiske garderobeløsninger. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen din nye garderobeinnredning basert på ROLLER trådkurver. Med det store spekteret av høyder, bredder, og det enorme utvalget av tilbehør kan du skape fantastiske garderobeinnredninger som du har glede av lenge. Det er ikke uten grunn at ROLLER trådkurvinnredning har vært et populært valg i årevis.

 

Farger ROLLER trådkurvinnredning til garderobe

LEBA lagerfører ROLLER trådkurvinnredning i fargene hvit og sølv. Tilbehør og beslag til trådkurvinnredning leveres naturligvis også i begge farger. ROLLER trådkurvinnredning kan også kombineres med EOS garderobeinnredning, NOOR garderobeinnredning og STRADA garderobeinnredning.

 

ROLLER trådkurv til garderobe

ROLLER trådkurvinnredning er klassiske og elegante løsninger for garderobeinnredning, og som er fleksible med sine mange kombinasjonsmuligheter. I sortimentet av ROLLER trådkurvinnredning finner du lav trådkurv, høy trådkurv, bukseheng for garderobe, skohyller for garderobeskap, flate trådhyller, tekstilkurver som er uttrekkbare, og mange andre garderobeløsninger. ROLLER garderobeinnredning leveres i hele 6 høyder, 4 bredder, 2 dybder, og 2 farger. Dette gir muligheter for å sette sammen et enormt antall kombinasjoner, slik at du kan skape den garderobeinnredningen som passer akkurat deg best. ROLLER trådkurv er et norskprodusert garderobesystem.

 

Oppheng for klær i garderobeinnredning

Oppheng er viktig i de fleste garderober, og LEBA anbefaler å tenke over behovet for oppheng som en del av planleggingen av din nye drømmegarderobe. Oppheng består av klesstang, eller garderobestang som noen sier, og nødvendige beslag. Oppheng settes sammen i forskjellige kombinasjoner, som kortheng, langheng, dobbeltheng, hjørneheng, og kombinasjoner av disse. Oppheng skaper god oversikt i garderobeinnredningen, og er veldig praktisk. LEBA har også nedtrekkbar klesheis for garderobe, som er spesielt praktisk ved høye garderobeinnredninger.

 

Tilvalg som gjør garderobeinnredningen enda bedre

Med noen ekstra tilvalg kan du løfte garderobeinnredningen din enda et par hakk. LEBA har tilvalget som hjelper deg å skape den perfekte garderoben.

 

Filtmatter er innleggsmatter som legges i bunnen av trådkurver. I trådkurver gir filtmatter en form for tett bunn, og gjør at du unngår rutemønster på de nederste klærne. Et enkelt med veldig funksjonelt valg for din garderobeinnredning.

 

Innleggsbokser er oppbevaringsbokser tilpasset trådkurver, og som er veldig praktiske for oppbevaring av smått og stort. Fungerer akkurat like godt til småting som smykker, ørepynt, hårstrikk og klemmer, som til slips, strømper, undertøy og babyklær. Utrolig praktisk og anvendelig. Oppbevaringsboksene fungerer også like fint frittstående i hyller, skap og kommoder. Les vår artikkel om Hvordan holde orden med stil for mer inspirasjon om hvordan du kan bruke innleggsbokser hjemme hos deg.

 

Har du ujevnheter i gulvet, så er justerbare gulvbeskyttere – eller justerbare gulvknotter – sannsynligvis løsningen. Med LEBA sine justerbare gulvbeskyttere så tar du opp mindre ujevnheter i gulvet på en enkel måte. Løsningen er også veldig praktisk på eksempelvis vaskerom eller bad, hvor det er fall til sluk. Våre justerbare gulvbeskyttere tar opp cirka 10 mm høydeavvik. Har du et høydeavvik som er større enn 10 mm, så anbefaler vi eksempelvis å bygge en sokkel som gir en base i vater for å bygge garderobeinnredningen på, eller å sette møbelet på.

 

Hvis skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så vil du trenge endevegg som avslutning på én eller begge sider. I LEBA sitt store utvalg av endevegger, så har vi overflater som matcher garderobeinnredningen, for å skape et stilfullt og helhetlig inntrykk av møbelgarderoben. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres fra LEBA i 25 mm tykkelse, for en solid og stabil løsning. Dybde på endeveggene er 680 mm eller 1020 mm som standard, men LEBA tilpasser eksakt dybde etter ønske. Endevegger kalles også gavlside eller sideplate, men funksjonen som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg er uansett den samme. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

 

LEBA anbefaler alltid anslag, for et flottest mulig resultat. Anslag er en avslutningslist som festes på vegg, der takskinnen og gulvskinnen til skyvedørsfronten møter veggen. Står skyvedørsfronten i en nisje, så anbefaler vi anslag på begge sider. Altså at det alltid brukes anslag mot vegg. Funksjonen til anslag er at gulv- og taklister går inn mot anslaget, for å skape en penere overgang. I tillegg så skjuler anslaget overgangen mellom gulv og vegg, som ikke alltid er veldig pen å se på. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

 

Skoskap

De fleste av oss har ganske mange par med sko. I en familie blir det derfor et stort antall sko som trenger plass i garderoben. For å skape orden hjemme er det viktig med nok plass til sko, og gjerne da med egen skogarderobe eller eget skoskap. LEBA har mange løsninger for å skape orden i skoene, og for ROLLER trådkurver for garderobeinnredning så kan du ha egne tårn med kun skohyller, og det gir plass til veldig mange skopar. Dette er spesielt perfekt i vindfang, gang og vaskerom, hvor man gjerne oppbevarer mest sko. Det kan også være en god idé å rullere ut og inn sko som er sesongbaserte, og da kan du fjernlagre skoene som rulleres ut i en bod eller lignende. Da kan det være smart å ha egne skostativ her, slik at de lagres på en oversiktlig måte.

 

ROLLER trådkurvinnredning i nettbutikk

Du kan også enkelt og raskt bestille trådkurvstativ, eller komponenter og beslag til trådkurvgarderobe i vår nettbutikk. Her plukker du selv de komponentene du ønsker, eller velger ferdige kurvsett. Du finner utvalget av ROLLER trådkurvinnredning på denne linken. Og husk, det er bare å ta kontakt om du ønsker at vi hjelper deg å sette sammen din nye garderobeinnredning med ROLLER trådkurv for garderobe.

 

Digital tegnetime skyvedørsgarderobe

Med digital tegnetime, eller live shopping som det også kalles, så får du en personlig tegnetime med en av våre garderobeeksperter, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du booker selv din digitale tegnetime i vår online booking, og velger dag og tid som passer best for deg. Du kan slappe av i sofaen hjemme, mens vi hjelper deg å designe din nye skyvedørsgarderobe. Les mer om LEBA digital tegnetime her.