Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Møbelinnredning
STRADA
Trygg
  • 2 høyder
  • 2 bredder
  • 1 dybde
  • Skuffer med soft-close
  • Kombineres med ROLLER
Platinahvit

STRADA møbel er vår lavpris møbelinnredning. En solid innredning med en enkel og diskret dekor med navnet UNO platinahvit. Den tidløse hvitfargen er tilnærmet lik «klassisk hvit» (NCS S 0500-N). Med STRADA møbel får du våre bestselgende valgmuligheter i høyder og bredder. I samme farge og dekor får du også både endevegg, anslag og hattehylle - i tillegg til dørfylling, dersom det skulle være ønskelig. Med STRADA møbel får du veldig mye for pengene.

STRADA møbel har fast lavpris, som gir deg mye for pengene. Solid kvalitet som er både klassisk og tidløs, og med våre bestselgende valgmuligheter. I tillegg til de faste hyllene, kan du velge mellom flyttbare hyller, flere typer uttrekk og heng, samt solide møbelskuffer med soft-close lukking. STRADA møbel kan om ønskelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet, ROLLER, som finnes i hvit og sølv farge. STRADA møbel leveres i våre bestselgende bredder og høyder på de ulike modulene, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen din drømmegarderobe - tilpasset dine ønsker.

STRADA møbelmoduler finnes i 2 høyder, 2052mm og 1853mm – 2 bredder, 470mm og 570mm.

Med sin tidløse enkelhet og bestselgende utvalg passer STRADA møbel perfekt for deg om ønsker en solid møbelinnredning på et stramt budsjett. STRADA møbel passer utmerket enten det er til soverom, barnerom, gang, hobbyrom eller i boden. Og med møbelskuffer så løftes innredningen til et enda høyere nivå, og vil passe inn i de fleste stilarter. Er du på jakt etter en tidløs og solid møbelinnredning, med bestselgende valgmuligeter - til fast lavpris - så har du løsningen her.

Med STRADA møbel har du også mange muligheter for tilpasning med våre praktiske løsninger. Hva med for eksempel uttrekkbart speil, så du kan sjekke om antrekket sitter? Eller integrert strykebrett, hadde det ikke vært deilig dersom strykingen plutselig går som en lek? Med uttrekkbart bukseheng har du full oversikt - og kan velge bukse på null komma niks. I tillegg til disse, har vi mye annet praktisk tilbehør som kan kombineres med STRADA møbel. Som prikken over i`en kan du velge våre flotte innleggsbokser i filt. De praktiske innleggsboksene finnes i lysgrå og koksgrå i flere ulike størrelser, hvorav noen er tilpasset de bestselgende størrelsene på møbelskuffer. Innleggsboksene er supre til oppbevaring av for eksempel undertøy, strømper, slips, belter, sjal, smykker, klokker, barneklær og lignende, på en praktisk og oversiktlig måte. I tillegg til at de er supre å bruke i garderoben, kan de med fordel også benyttes i hyller og på benker, eller andre steder der du ønsker litt ekstra oppbevaringsplass.

Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer