Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Møbelinnredning
NOOR
Bestselger
Black Friday
Gjelder ved bestilling innen 2. desember
  • 5 høyder
  • 4 bredder
  • 2 dybder
  • 3 farger
  • rygg som tilvalg
  • stort utvalg skuffer
  • Skuffer med soft-close
Platinahvit
Eik
Antrasitt

Vår bestselgende møbelinnredning. Den flotte og solide innredningen kommer i 3 farger, UNO platinahvit, antrasitt og eik. Her har du mange valgmuligheter. I de samme fargene får du også endevegg, anslag og hattehylle - i tillegg til dørfylling, dersom det skulle være ønskelig. Med NOOR møbel kan du virkelig få en gjennomført garderobeløsning tilpasset dine behov

Det er ikke uten grunn at dette er vår bestselgende møbelinnredning. Den er av høy kvalitet, er både klassisk og tidløs og gir et vell av valgmuligheter. I tillegg til de faste hyllene, kan du velge mellom flyttbare hyller, flere typer uttrekk og heng, samt våre flotte og solide møbelskuffer med soft-close lukking. NOOR møbel kan om ønskelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet, ROLLER, som finnes i hvit og sølv farge. NOOR møbel leveres i et stort utvalg av bredder, høyder og dybder på de ulike modulene, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen din drømmegarderobe - tilpasset dine mål.

Med sin klassiske enkelhet passer NOOR møbel inn overalt. Soverommet, barnerommet, gangen, hobbyrommet eller hvorfor ikke i boden - NOOR møbel gjør jobben, og vel så det! Med sin tidløse eleganse bidrar den til et løft i ethvert hjem, samtidig som den er diskret nok til å gli naturlig inn i alle slags stilarter. NOOR møbel passer like godt i walk-in garderoben, som bak noen av våre flotte skyvedører. NOOR møbel er alltid like aktuell. Rett og slett en ekte klassiker.

Med NOOR møbel får du både tidløst design og praktiske løsninger. Hva med for eksempel uttrekkbart speil, så du kan sjekke om antrekket sitter? Eller integrert strykebrett, hadde det ikke vært deilig dersom strykingen plutselig går som en lek? Med uttrekkbart bukseheng har du full oversikt - og kan velge bukse på null komma niks. I tillegg til disse, har vi mye annet praktisk tilbehør som kan kombineres med NOOR møbel. Som prikken over i`en kan du velge våre flotte innleggsbokser i filt. De praktiske innleggsboksene finnes i lysgrå og koksgrå i flere ulike størrelser, hvorav noen er tilpasset de bestselgende størrelsene på møbelskuffer. Innleggsboksene er supre til oppbevaring av for eksempel undertøy, strømper, slips, belter, sjal, smykker, klokker, barneklær og lignende, på en praktisk og oversiktlig måte. I tillegg til at de er supre å bruke i garderoben, kan de med fordel også benyttes i hyller og på benker, eller andre steder der du ønsker litt ekstra oppbevaringsplass.

Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer