Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Tips og Råd

Tips og råd
Montering via samarbeidspartner
Med unntak av nærområdet rundt fabrikken, så utføres monterings- og kontrollmålingstjenestene av frittstående samarbeidspartnere. For utførelse av kontrollmåling, så avtales tidspunkt for dette direkte mellom kunde og montør.
Les artikkel 
Tips og råd
Listverk og anslag
Skal skyvedørfronten monteres mot vegg på én eller begge sider, og det er listverk på veggen(e)? Da anbefaler vi bruk av anslag for å skape en fin overgang.
Les artikkel 
Tips og råd
Soft close eller posisjonsstopp
Det er flere momenter som påvirker hva du trenger til din garderobeløsning, blant annet antall skyvedører og antall spor i skinnesettet.
Les artikkel 
Tips og råd
Montering på Sunnmøre
LEBA har kanskje markedets største utvalg av garderober og innredning, som bygges på dine mål. Vi hjelper deg hele veien, fra planlegging - til garderoben er ferdig montert hjemme hos deg.
Les artikkel 
Tips og Råd
Digital tegnetime
LEBA digital tegnetime - En av våre dyktige salgskonsulenter hjelper deg gjennom videosamtale med å sette sammen en løsning som passer til ditt behov.
Les artikkel 
Tips og Råd
Tilpasning av produkter på standard mål
Enkelte av våre produkter blir levert på standard mål, hvis du ikke bestiller med tilpasning av produktet. Du vil både i tilbudet og i bestillingsbekreftelsen se om disse produktene blir levert på standard eller tilpassede mål.
Les artikkel 
Tips og Råd
Tilbehør til AIR romdeler
Velg tilbehøret som setter prikken over i-en når du bestiller din romdeler. Din salgskonsulent hjelper deg gjerne med anbefalinger.
Les artikkel 
Tips og Råd
Tilbehør til skyvedører
Velg tilbehøret som setter prikken over i-en når du bestiller din garderobeløsning. Din salgskonsulent hjelper deg gjerne med anbefalinger.
Les artikkel