Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Montering på Sunnmøre

LEBA har kanskje markedets største utvalg av garderober og innredning, som bygges på dine mål. Vi hjelper deg hele veien, fra planlegging - til garderoben er ferdig montert hjemme hos deg.

På Sunnmøre har vi egne montører

Du kan selvsagt ta monteringsjobben selv, men hadde det ikke vært fint å komme hjem til ferdig montert garderobe etter jobb? Vi gir deg gjerne pris inkludert montering av våre dyktige montører.

Montering på sunnmøre
Hvorfor velge montering?

Det er flere grunner til å velge montering fra LEBA. En av grunnene er at du får luksusen av eksperthjelp i hvert eneste steg av prosessen.

I første steg hjelper våre dyktige selgere deg å skape en løsning tilpasset dine ønsker og behov, slik at du skal få drømmegarderoben. Bestiller du montering av oss, så utfører våre montører kontrollmåling før løsningen går til produksjon. Dette sikrer deg fra målefeil og hjelper deg om løsningen er ekstra utfordrende. Deretter blir din løsning produsert på fabrikken på Vigra . Når alt er klart, så avtaler vi tidspunkt for montering - og våre dyktige montører kommer til avtalt tid for levering og montering hos deg.

«Behold husfreden og la våre profesjonelle montører gjøre jobben for deg, og du kommer hjem til ferdig montert garderobe - klar til bruk»

Takk for at vi får montere din garderobeløsning

Våre dyktige montører har lang erfaring fra både produksjon av våre løsninger - og montering av disse. Dette sikrer deg best mulig resultat, av fagfolk med lang erfaring.
Ved å bruke fagfolk til monteringsjobben, så sparer du både tid og energi, samtidig som du sikrer at produktene blir korrekt montert og justert. Stort bedre kan det vel ikke bli?

Når bestiller du montering?

Monteringen bestiller du med din salgskonsulent, som også hjelper deg med pris på monteringen. Pris på montering kalkuleres individuelt for hver kunde.

Vi er klare til å montere din drømmegarderobe!

Montering på sunnmøre