Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre

Tilpasning av skinnesett

Skinnesett (tak- og gulvskinnen som skyvedørene kjører i) leveres som standard på like mål, og på største oppgitte bredde. Derfor kan det bli nødvendig med tilpasninger av skinner under montering.

Våre skinnesett er i aluminium, og kan derfor normalt tilpasses og kappes med sagblad beregnet for tre. Dersom takskinnen og gulvskinnen er bestilt på ulike mål (mot tillegg i pris) skal dette tydelig fremgå i bestilling.

OBS! Sjekk nøye at det ikke står posisjonsstoppere i gulvskinnen eller soft-close utløsere i takskinnen der du skal kappe.

  Tilpasning av takskinne

Hvis du har med soft-close på din bestilling er det utløsere i takskinnen. Det som er viktig er at utløser blir flyttet tilsvarende det som blir kappet av takskinnen. Du kan også måle opp hvor soft-close utløseren skal plasseres ut fra hvilken omramming du har valgt på skyvedørene dine - se listen under. Dette er avstanden fra start takskinne til start utløser.

MARKANT skyvedør = 50 mm.
NANO skyvedør = 30 mm.
AVANTGARDE skyvedør = 35 mm.
TREND skyvedør = 30 mm.

Flytte soft - close utløser i takskinnen

Her viser vi deg hvordan du flytter din soft - close utløser i takskinnen.

  Tilpasning av gulvskinnen

Hvis du har med posisjonsstoppere på din bestilling er de forhåndsmontert i din gulvskinne. Det er viktig er at disse flyttes før du kapper gulvskinnen. Se videoen om hvordan du flytter på posisjonsstopperne i gulvskinnen.

Flytte posisjonsstopper i gulvskinne

Her viser vi deg hvordan du flytter posisjonsstoppere i gulvskinne.