Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Romdeler
NANO AIR
Minimalistisk
Black Friday
Gjelder ved bestilling innen 2. desember
  • Minimalistisk håndtak
  • 3 farger
  • 10 fyllinger
  • Høyde inntill 2800 mm
  • Alle dørdesign
  • Soft-Close tilvag
  • Dørbredde intill 1250 mm
Sort
Hvit
Sølv

Det minimaltiske designet rammer inn skyvedørene med rene og enkle linjer. Den er utført i en smal aluminiumskonstruksjon, som leveres i 3 bestselgende farger. NANO AIR og NANO skyvedør har samme omramming, med unntak av topp og bunnprofil, og at NANO AIR romdeler er takhengt mens NANO skyvedør kjører på gulvskinne.

Med mange forskjellige fyllinger å velge blant, så er mulighetene store for å skape unike løsninger. For romdeler så anbefaler vi at du velger fyllinger som en tosidige, altså at de er like på begge sider. Våre dyktige medarbeidere veileder deg gjerne, basert på dine designønsker.

Vi bruker glass av svært god kvalitet i våre romdelere. Glasset er 6 mm tykt og laminert, noe som viser at vi tar sikkerheten på alvor. I tillegg gjør det laminerte glasset sitt til at det blir en viss tyngde i dørene, dette er en fordel da det bidrar til stødige dører som glir fint - vær bare oppmerksom på at du må ha et tak med godt feste. Du kan velge mellom klart glass, frostet glass og sotet glass. Vi kan i tillegg levere andre fyllinger på forespørsel.

Våre romdelere er produsert i aluminium, og er et veldig godt og vesentlig rimeligere alternativ til smijernsdører. Det er som tidligere nevnt en fleksibel løsning, da de blir produsert på dine mål og du kan kombinere skyvedører og faste felt etter eget ønske og behov. Du bestemmer selv om du ønsker at noen av dørene skal være faste felt, som altså ikke kan skyves, eller om du ønsker at alle dørene skal kunne skyves. Hvor mange dører du ønsker, og hvorvidt disse skal kunne skyves eller ikke, avgjør hvor mange topphengte skinnespor du har bruk for i din løsning. Hvert spor takskinne bygger cirka 40 mm i dybden, i tillegg kommer et frontdeksel på begge sider, som er 80 mm høyt og 2 mm dypt.

Hvor kan jeg ha en romdeler? Enkelt sagt, det er helt opp til deg! Men det er mange populære bruksområder for våre romdelere; for eksempel mellom stue og spisestue, mellom stue og kjøkken, for å skille tv-kroken fra resten av stuen, eller for å skape et skille mellom sovedelen og garderobedelen i soverommet. Noen velger også å bruke våre topphengte romdelere som dør foran garderoben. Det går også fint å sette opp kun et, eller flere fastfelt - som en liten skillevegg/halvvegg mellom for eksempel arbeidsdelen i kjøkkenet og spiseplassen. Romdelere kan selvsagt også benyttes for å skille mellom ulike rom, for eksempel mellom hall og stue, mellom kjøkken og stue eller lignende. Da beholder du romfølelsen og sikrer at lyset flyter fritt, samtidig som du kan dele opp og på den måten skape ulike soner i hjemmet ditt etter eget behov. Du kan velge om du vil ha hele felt, eller om du vil dele av med dekorsprosser i ønsket mønster.

Dersom du ønsker et rimeligere alternativ til NANO AIR romdeler, kan også NANO skyvedører med ordinære tak- og gulvskinner leveres som romdeler.

Slike romdelere kan brukes for å uttrykke din personlige stil og være med på å understreke de arkitektoniske linjene i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å designe den perfekte løsningen for ditt behov! Og du, vi blir ikke overrasket dersom romdeleren, uansett hvilket design du går for, ender opp som prikken over i-en i hjemmet ditt!

Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer
x