Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Moderne luksus

MARKANT skyvedør

Skyvedørsgarderobe

Utforsk mulighetene
Høyde inntil 3500 mm
5 omrammingsfarger
89 fyllingsvalg
Håndtak i stramt design
Skrå- og hjørnegarderobe
Dørbredde inntil 2000 mm
Premium hjulsystem
Alle skyvedørs-design

Omramming

MARKANT skyvedørsgarderobe

Sort

 - 

Sølv

 - 

Hvit

 - 

Bronse

 - 

Messing

 - 

Det stramme designspråket rammer inn skyvedørsgarderoben i moderne luksus. Passer perfekt i moderne boliger, eller som en spennende kontrast i mer klassiske omgivelser. Du kan enkelt bestille vareprøve av omramming under Se alle farger-knappen.

Fyllinger

MARKANT skyvedørsgarderobe

Treplate

 - 

Farget glass

 - 

Speil

 - 

Laminert glass

 - 

Spesialglass

 - 

Med 89 fyllinger er mulighetene de aller beste for å skape unike skyvedørsgarderober som gjenspeiler din personlige stil. Du kan enkelt bestille vareprøve av fylling under Se alle fyllinger-knappen.

Dørdesign

MARKANT skyvedørsgarderobe

Deling

 - 

Dekor

 - 

Spile

 - 

Signatur

 - 

Sprosse

 - 

Velg blant våre elegante dørdesign for din skyvedørsgarderobe, eksempelvis med New Yorker sprosser, eller spiledesign. Ønsker du ditt helt spesielle skyvedørs-design, så ta kontakt.

Tilvalg

3-spors skinnesett
Ved 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett anbefales 3-spors skinnesett.
Som standard er 2-spors skinnesett inkludert i prisen. Ved 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett anbefales bruk av 3-spors skinnesett for maksimal fleksibilitet – om det er nok dybde tilgjengelig. Et 3-spors skinnesett bygger 120 mm i dybden, mot 81 mm for 2-spors skinnesett.
Anslag
En avslutning på vegg som gulv og taklister går inn mot.
En avslutning på vegg som gulv og taklister går inn mot. Leveres tilpasset både 2-spors og 3-spors skinnesett. Anslag gir et flott inntrykk, og brukes både av praktiske og estetiske grunner.
Endevegg
Hvis din skyvedørsløsning ikke går fra vegg til vegg, trenger du endevegg.
Hvis din skyvedørsløsning ikke går fra vegg til vegg, har LEBA et stort utvalg flotte endevegger til avslutning på én, eller begge sider. Vi anbefaler endevegger med 25 mm tykkelse, og tilbud blir alltid satt opp med denne varianten i ønsket overflate. Vi tilbyr endevegger med dybde opp til 1020 mm, og med høyde inntil 2790 mm. Ved høyde over 2790 mm må endeveggen skjøtes.
Posisjonsstopp
For at skyvedørene skal stå i posisjon når garderoben er lukket.
Posisjonsstopp er noe vi anbefaler alle kunder å inkludere i sin bestilling som et minimum. Posisjonsstopp settes inn i gulvskinnen, og har som funksjon å hindre at skyvedørene ikke ruller tilbake fra ønsket posisjon når skyvedørsgarderoben er lukket (våre skyvedører ruller veldig lett, grunnet høy kvalitet på hjulsystemet!).
Profilbørste
Festes på omramming for å dempe klakkelyd mot vegg.
Festes langs sideprofilen på omrammingen for å dempe klakkelyder mot vegg og forhindre at aluminiumsprofilen dunker rett i veggen eller andre skyvedører. Monteres og tilpasses selv på skyvedøren.
Soft-close
Dempet lukking av skyvedører.
En dørbrems som sikrer dempet lukking av skyvedører. LEBA soft-close fungerer også for relativt smale skyvedører. Vi har også løsninger for soft-close på midtdører.
Dobbeltsidig tape
Anbefales for tryggere og enklere montering av gulvskinne.
En dobbeltsidig tape av høy kvalitet som monteres på undersiden av gulvskinnen, slik at du slipper å skru fast skinnen i gulvet. LEBA anbefaler generelt ikke å skru gulvskinnen. Dette for å unngå skade på parkett, flis, gulvvvarme, og så videre. Dobbeltsidig tape leveres ferdig påsatt gulvskinnen fra fabrikk.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice

MARKANT

MARKANT skyvedørsgarderobe er vår mest eksklusive skyvedørsfront. Det stramme designspråket rammer inn skyvedørene i moderne luksus, og skaper fantastiske garderober. Passer perfekt i moderne boliger, eller som en spennende kontrast i mer klassiske omgivelser.

Måltilpassede garderober med skyvedører

Alle skyvedørsfronter fra LEBA måltilpasses slik at de passer perfekt, og de håndlages i fabrikken på Sunnmøre. Om du ønsker garderobeskap med skyvedører, et eget garderoberom med tilpasset garderobeinnredning, skyvedørsfront til garderobenisje, hjørnegarderobe, skrågarderobe, eller andre garderobeløsninger, så er våre dyktige håndverkere klare til å bygge din drømmegarderobe. LEBA sine garderobeeksperter hjelper deg gjennom hele prosessen fra start til garderoben er ferdig montert.

Omramming skyvedørsgarderobe

Omrammingen på skyvedørsfronten rammer inn fyllingen, og blir også gripelisten på skyvedørene. MARKANT skyvedørsgarderobe har en solid omramming av aluminiumsprofiler, som gir svært solide og stødige skyvedører. Dette gjør at skyvedørsgarderoben oppleves stødig i bruk, og at skyvedørene glir lett. For MARKANT skyvedørsgarderobe kan du velge mellom hele 5 omrammingsfarger til skyvedørene, nemlig sort, hvit, sølv, messing og bronse profilfarger. Kombinert med et stort utvalg fyllinger, kan du designe skyvedørsfronter som passer til din personlige stil.

Fyllinger skyvedørsgarderobe

Til MARKANT skyvedørsgarderobe kan du velge blant alle fyllingene LEBA leverer, for å designe akkurat den skyvedørsfronten som passer til ditt hjem. Du kan velge forskjellige fyllinger til den enkelte skyvedør, og du kan dele inn skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere med flere fyllinger i hver skyvedør. Det er nesten bare fantasien som begrenser mulighetene for å skape unike garderober som underbygger din smak. For MARKANT skyvedørsgarderobe kan du velge mellom speil, farget glass, laminert glass, treplater, laminert glass og spesialglass. Har du spesielle ønsker for fyllinger til din skyvedørsfront, så spør oss. På bestillingen kan vi levere både glass og treplater med spesialfarge til din nye garderobe. Du kan lese vår artikkel om speil i skyvedørsgarderobe her.

Dørdesign skyvedørsfront

Velger du MARKANT skyvedørsgarderober kan du velge blant alle LEBA sine dørdesign på skyvedørene. Du kan skape unike skyvedører som underbygger din personlige stil, og som virkelig er med på å skape en unik garderobe. Har du egne ønsker om dørdesign for dine skyvedører, så ordner våre dyktige håndverkere dette. Send oss en skisse som viser hva du ønsker, så hjelper vi deg. Du kan dele opp skyvedørene med delingssprosser, slik at du kan kombinere flere forskjellige fyllinger i samme skyvedør, eller du kan bruke dekorsprosser for å dele inn skyvedørsfronten i for eksempel New Yorker sprosse-stil. Her det nesten bare fantasien som setter grenser for din nye drømmegarderobe.

Store høyder på skyvedørsfronter

Har du stor takhøyde som du ønsker å utnytte maksimalt til oppbevaring, så leveres MARKANT skyvedørsgarderobe med høyde inntil hele 3500 mm. Fordi MARKANT skyvedører har en solid omramming, så passer de perfekt til oppgaven for høye skyvedørsfronter. Som den perfekte match til store takhøyder, så har LEBA også EOS garderobeinnredning som leveres i inntil 2670 mm modulhøyde. Les vår artikkel om EOS garderobeinnredning her. LEBA har kanskje markedets største utvalg av høye garderober som måltilpasses etter ditt behov og dine ønsker.

Skyvedørsgarderobe til hytte

Hytta er for mange ett andre hjem, og det skaper et behov for praktiske og gode garderobe- og oppbevaringsløsninger også her. LEBA leverer mye skyvedørsgarderober til hytter, i både klassisk og moderne design. Designet på skyvedørsfronten kan enten underbygge hyttens særegenheter, eller skape en spennende kontrast.  Om du ønsker litt inspirasjon til skyvedørsgarderobe på hytta, så anbefaler vi vår artikkel En hyttedrøm i Sunnmørsalpene.

Sittebenk

For skyvedørsgarderober i vindfang, hall eller gang, så kan kombinasjon med sittebenk være en perfekt løsning. Sittebenken kan leveres i samme utførelse som garderobeinnredningen, og som endevegg og anslag, slik at det blir en gjennomført løsning. Du kan naturligvis også velge sittebenk i en kontrast til garderoben, for å skape en spennende kombinasjon. Sittebenker fra LEBA bygges på dine mål, slik at de passer perfekt akkurat der du ønsker. Les mer om våre sittebenker her.

Tilvalg skyvedørsgarderobe

For å skape den perfekte garderoben, har LEBA flere tilvalg som løfter skyvedørene til et helt nytt nivå.

Med soft-close for skyvedørene dempes lukkingen én eller begge veier. Hvorvidt du kan ha én eller to soft-close på skyvedøren avhenger av bredden. Dette beregner tegneprogrammet vårt, og så kan du selv velge. Har du tre eller flere skyvedører i garderoben har vi også soft-close for skyvedørene som ikke går mot vegg, men som skal stå plassert mot midten av garderoben. Med midt-soft-close, så vil skyvedørene alltid stoppe akkurat der de skal stå. Med denne løsningen kan skyvedørene skyves begge veier, selv om de har soft-close. En fantastisk løsning som virkelig løfter garderoben.

Har du 3, 5 eller 6 skyvedører i garderoben, så anbefaler vi 3-spors skinnesett. Da vil du få maksimal åpning av skyvedørsfronten, slik at du får mest mulig samtidig tilgang til innholdet i garderoben din. Les vår artikkel om 3-spors skinnesett her. Dette gjør at du også får større fleksibilitet når det gjelder valg av garderobeinnredning. Du kan lese mer om garderobeinnredninger fra LEBA her.

Det anbefales også profilbørster på skyvedørene, for å hindre klakkelyder mot vegg, og for å hindre at aluminiumsprofilen på skyvedøren dunker rett i veggen eller i andre skyvedører i garderoben. Profilbørstene festes langs sideprofilen på skyvedøren, og er en liten ting som gjør mye. Bestiller du skyvedørsgarderoben med profilbørster, så leveres disse ferdig påsatt fra produksjonen hos LEBA.

Dersom skyvedørsgarderoben din ikke går fra vegg til vegg, så trenger du endevegg som avslutning på én eller begge sider. LEBA har et stort utvalg av endevegger, som kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Vi anbefaler endevegger med 25 mm tykkelse, for å få en solid utførelse. Endevegger, eller sidepanel som de også kalles, leveres som standard med 680 mm eller 1020 mm, og kan tilpasses på eksakt dybde etter ønske. Noen benevner endevegg også som gavlside eller sideplate, men de har altså samme funksjon som avslutning av skyvedørsgarderober som ikke går mot vegg. Les vår artikkel om dybde på skyvedørsgarderober her.

Anslag er en avslutning på vegg, som gulv- og taklister går inn mot, og er noe LEBA anbefaler på alle garderober for å skape den berømte prikken over i-en. Anslag er både visuelt og praktisk for å skape en gjennomført garderobe. Anslag fås i samme utførelse som endevegger, som da også kan matche både skyvedørsfronten og garderobeinnredningen. Anslag leveres vanligvis i 16 mm tykkelse, men kan også leveres i 25 mm tykkelse, for eksempel hvis du har lysbrytere, kontakter, eller lignende der skyvedørsfronten skal monteres. Bredden på anslagene er tilpasset LEBA sine 2-spors og 3-spors skinnesett. Les vår artikkel om anslag her.

For gulvskinnen anbefaler vi dobbeltsidig tape, både for å få skjult montering og for et penest mulig resultat. LEBA bruker en dobbeltsidig tape av høy kvalitet, som sikrer skikkelig innfesting av gulvskinnen, uten bruk av skruer. Bestiller du dobbeltsidig tape så leveres denne ferdig påsatt gulvskinnen til skyvedørsfronten fra fabrikk. Generelt så anbefaler LEBA ikke å skru fast gulvskinnen som monteringsmetode. Dette blant annet for å unngå skade på parkett, flis, varmekabler, og lignende. Etter vår mening er dobbeltsidig tape det beste valget for å feste gulvskinnen på din skyvedørsgarderobe raskt og enkelt.

Hjulsystem skyvedørsfront

Hjulsystemet, eller trinser, på skyvedører er helt avgjørende for kvalitetsopplevelsen i daglig bruk, og for levetiden på skyvedørsfronten. LEBA bruker hjul av høyeste kvalitet på alle skyvedører, noe som er en viktig grunn til at vi har hele 30 års kvalitetsgaranti på alle skyvedørsgarderober. LEBA bruker utelukkende hjulsystem med kulelager på alle skyvedører. Når du sammenligner forskjellige alternativer på garderober med skyvedører, så vær spesielt oppmerksom på hjul og trinser. Dessverre så er det litt forskjellig på markedet. Hos LEBA kan du være trygg på at skyvedørene triller lett på kanskje markedets beste hjulsystem for skyvedørsfronter.

Spesialløsninger skyvedørsgarderobe

LEBA leverer også skyvedører og skyvedørsgarderober med spesialløsninger, som skråskjærte skyvedører til loft, hjørnegarderober med innvendig hjørne, og hjørnegarderober med utvendig hjørne, skyvedører med uthakking for eksempelvis luftekanaler eller bjelker, og andre spesialløsninger. Les vår artikkel om hjørnegarderober her. Kontakt oss gjerne om du har et spesielt behov for din skyvedørsgarderobe, så hjelper våre garderobeeksperter deg.

Digital tegnetime skyvedørsgarderobe

Med digital tegnetime, eller live shopping som det også kalles, så får du en personlig tegnetime med en av våre garderobeeksperter, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Du booker selv din digitale tegnetime i vår online booking, og velger dag og tid som passer best for deg. Du kan slappe av i sofaen hjemme, mens vi hjelper deg å designe din nye skyvedørsgarderobe. Les mer om LEBA digital tegnetime her.

Romdeler skyvedør

Romdelere i glass blir stadig mer populære i nye boliger. De kan kombineres med skyvedører og faste felt, og brukes både for å skille mellom rom, og for å skape ulike soner i et rom. Romdeler med skyvedør er fleksibelt og praktisk, og du beholder lyset og romfølelsen, samtidig som du får dele opp hjemmet ditt i ulike soner etter ønske og behov. Romdelere fra LEBA er takhengte skyvedører, bygget opp av en solid omramming i aluminium, en fylling, og solide beslag som er laget for å vare lenge. De samme skyvedørene kan også brukes i garderobe om du ønsker skyvedører uten gulvskinne. Les mer om romdelere fra LEBA her.

Om du ønsker litt inspirasjon til hvor du kan bruke romdeler med skyvedør, så anbefaler vi vår artikkel 5 steder som er perfekt for romdeler.