Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Herskapelig funksjonell

AVANTGARDE skyvedør

Skyvedørsgarderobe

Utforsk mulighetene
Alle skyvedørs-design
Høyde inntil 2850 mm
37 fyllingsvalg
Premium hjulsystem
Skrå- og hjørnegarderobe
5 omrammingsfarger
Håndtak i avrundet design

Omramming

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe

Sort

 - 

Bronse

 - 

Hvit

 - 

Messing

 - 

Sølv

 - 

Det avrundede designet rammer inn skyvedørsgarderoben med herskapelig funksjonalitet. Passer like godt i moderne som i mer klassiske omgivelser. Du kan enkelt bestille vareprøve av omramming under Se alle farger-knappen.

Fyllinger

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe

Treplate

 - 

Speil

 - 

Farget glass

 - 

Laminert Glass

 - 

Med 37 forskjellige fyllinger er mulighetene mange til å skape din unike skyvedørsgarderobe. Du kan enkelt bestille vareprøve av fylling under Se alle fyllinger-knappen.

Dørdesign

AVANTGARDE skyvedørsgarderobe

Deling

 - 

Signatur

 - 

Dekor

 - 

Sprosse

 - 

Spile

 - 

Velg blant våre elegante dørdesign for din skyvedørsgarderobe, eksempelvis med New Yorker sprosser, eller spiledesign. Ønsker du ditt helt spesielle skyvedørs-design, så ta kontakt.

Tilvalg

3-spors skinnesett
Ved 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett anbefales 3-spors skinnesett.
Som standard er 2-spors skinnesett inkludert i prisen. Ved 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett anbefales bruk av 3-spors skinnesett for maksimal fleksibilitet – om det er nok dybde tilgjengelig. Et 3-spors skinnesett bygger 120 mm i dybden, mot 81 mm for 2-spors skinnesett.
Anslag
En avslutning på vegg som gulv og taklister går inn mot.
En avslutning på vegg som gulv og taklister går inn mot. Leveres tilpasset både 2-spors og 3-spors skinnesett. Anslag gir et flott inntrykk, og brukes både av praktiske og estetiske grunner.
Endevegg
Hvis din skyvedørsløsning ikke går fra vegg til vegg, trenger du endevegg.
Hvis din skyvedørsløsning ikke går fra vegg til vegg, har LEBA et stort utvalg flotte endevegger til avslutning på én, eller begge sider. Vi anbefaler endevegger med 25 mm tykkelse, og tilbud blir alltid satt opp med denne varianten i ønsket overflate. Vi tilbyr endevegger med dybde opp til 1020 mm, og med høyde inntil 2790 mm. Ved høyde over 2790 mm må endeveggen skjøtes.
Posisjonsstopp
For at skyvedørene skal stå i posisjon når garderoben er lukket.
Posisjonsstopp er noe vi anbefaler alle kunder å inkludere i sin bestilling som et minimum. Posisjonsstopp settes inn i gulvskinnen, og har som funksjon å hindre at skyvedørene ikke ruller tilbake fra ønsket posisjon når skyvedørsgarderoben er lukket (våre skyvedører ruller veldig lett, grunnet høy kvalitet på hjulsystemet!).
Profilbørste
Festes på omramming for å dempe klakkelyd mot vegg.
Festes langs sideprofilen på omrammingen for å dempe klakkelyder mot vegg og forhindre at aluminiumsprofilen dunker rett i veggen eller andre skyvedører. Monteres og tilpasses selv på skyvedøren.
Soft-close
Dempet lukking av skyvedører.
En dørbrems som sikrer dempet lukking av skyvedører. LEBA soft-close fungerer også for relativt smale skyvedører. Vi har også løsninger for soft-close på midtdører.
Dobbeltsidig tape
Anbefales for tryggere og enklere montering av gulvskinne.
En dobbeltsidig tape av høy kvalitet som monteres på undersiden av gulvskinnen, slik at du slipper å skru fast skinnen i gulvet. LEBA anbefaler generelt ikke å skru gulvskinnen. Dette for å unngå skade på parkett, flis, gulvvvarme, og så videre. Dobbeltsidig tape leveres ferdig påsatt gulvskinnen fra fabrikk.

Inspirasjon

Våre dyktige selgere hjelper deg

Med et uforpliktende tilbud og en illustasjon av din drømmegarderobe.
Kontakt oss idag!

Hanne
Hanne
Salgskonsulent
Kurt Hugo
Kurt Hugo
LEBA partner
Arnt
Arnt
Kundeservice