SMARTE KROKER

 

Er det noe vi i LEBA er opptatt av, er det selvsagt oppbevaring. Målet vårt er å bidra til å skape ryddigere liv rundt om i de norske hjem, og derfor står vi på for å tilby gode garderobeløsninger. Når det kommer til plasseffektiv og fleksibel oppbevaring har vi en praktisk liten sak som man etter vår mening nesten ikke kan få for mange av, nemlig vår lille opphengskrok for klesstang. Denne er svært allsidig og er super å bruke nær sagt over alt der du trenger å henge opp noe på en enkel og praktisk måte.

Klesstangen finnes i lengder på 1,25 m og 2,50 m, og kan enkelt kappes til på ønsket mål. Oppheng finnes i to varianter; endeholder som benyttes når du skal henge stangen fritt på en vegg, og veggfeste som brukes når stangen henges fra vegg til vegg, som for eksempel inne i en garderobe. Krokene  som er av krom selges i pakker på 6, og alt finner du i nettbutikken vår.

Det finnes som sagt veldig mange ulike bruksområder for disse krokene, under følger noen eksempler.

DE SØTE SMÅ

Er du så heldig å ha små barn i hus, har du sannsynligvis oppdaget at det gjerne medfører store mengder klær og utstyr som trenger et sted å oppbevares. Monterer du en opphengsstang med kleskroker i barnehøyde, blir det en enkel sak for ungene å henge opp yttertøyet selv. Har de små venner på besøk, vil barna kanskje synes det er stas å vise hvor klærne skal være, og det er stor sjans for at de henger opp klærne istedenfor å slenge de på gulvet. Skolesekker og gymbager er også supert å få opp fra gulvet og over på kroker. Heng også gjerne opp nødvendigheter som sykkelhjelmer og refleksvester. Ikke bare er det en fin måte å holde orden på disse tingene på - når ungene alltid vet hvor disse finnes er det også mye større sjans for at de bruker dem når de skal!

 

FØL DEG SOM HJEMME!

Har du ofte fullt hus? Så koselig! Da er kanskje disse krokene akkurat det du trenger. Når venner og familie strømmer på, er det kjapt og enkelt å få hengt opp store mengder yttertøy på en plasseffektiv og smart måte. Når du har hjemmet for deg selv og krokene kanskje ikke er i bruk, opptar de heldigvis ikke store plassen.

 

PRIKKEN OVER I´EN

Er du opptatt av klær og mote, og liker å variere antrekket med ulike skjerf og vesker etter årstid og trender? Da er våre kleskroker tingen for deg. Da kan du oppbevare det tilbehøret som du bruker mest for øyeblikket på en enkel og oversiktlig måte, gjerne der du oppbevarer yttertøyet ditt. På denne måten blir det enkelt og praktisk å velge det riktige tilbehøret før du drar hjemmefra.

 

 

MENNESKETS BESTE VENN

Dersom du har hund vet du nok at det i tillegg til mye kos og godt selskap også følger med en god del utstyr. For å gjøre det enkelt er det utrolig praktisk å samle alt av hundebånd, seler, refleksvester og lignende på en klesstang med kroker! Skru gjerne opp en klesstang i yttergangen eller på vaskerommet, og samle alt du trenger til turer med hunden på ett sted. I tillegg til at det er greit å alltid vite hvor du finner utstyret når hunden er klar for en luftetur, er det også kjapt og enkelt å rydde opp når turen er over. Dersom noe blir vått på turen, tørker det raskere når det henger fritt - dermed er dere alltid klare til neste lille eventyr.

Dette er bare noen få av de utallige bruksområdene til vår smarte lille krok. Etter vår mening er ikke spørsmålet om dette er noe du trenger - spørsmålet er heller, hvor mange trenger du?

Vårt tips - ta en pakke ekstra, du finner garantert noe å henge opp!

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.