LEBA WORK

 

LEBA - din ekspert på garderober til prosjekt

 

LEBA sitt konsept for proffkunder heter LEBA work - og vi har lang erfaring og gode referanser på levering av garderober til både små og store prosjekter over hele Norge.
Er du boligprodusent, utbygger, entreprenør, byggmester eller annen profesjonell aktør i byggebransjen, så har LEBA smarte garderobeløsninger til svært attraktive priser til deres prosjekter!

 

 

 

Kurt Hugo Blindheim

E: kh@leba.no

M: 91 17 98 33

 

 

LEBA har et stort spekter av smarte garderobeløsninger i alle prisklasser: 

  • Rimelige skyvedørsgarderober
  • Eksklusive skyvedørsgarderober
  • Rimelige trådkurvinnredninger
  • Eksklusive trådkurvinnredninger
  • Møbelinnredninger
  • Kombiskap 100 cm + 50 cm

I tillegg så kan vi blant annet levere skråskjærte skyvedører, hjørneløsninger, skyvedører med uthakkinger, et stort spekter av tilvalgsmuligheter - og alle skyvedører leveres med 30 års kvalitetsgaranti. Med et stort utvalg av fyllinger, superrask levering, og at alle skyvedørene bygges av våre dyktige fagfolk i egen fabrikk på Sunnmøre, så føler vi oss trygge på at vi er rett samarbeidspartner også til deres prosjekt.

For å gjøre håndteringen enklest mulig på byggeplass, så merker vi alle skreddersydde og/eller individuelt pakkede kolli tydelig - gjerne etter liste fra dere. Eksempelvis leilighetsnummer og/eller kundenavn, romnummer og/eller romnavn, eventuell etasje, og eventuell annen informasjon som gjør jobben enklere for dere.

LEBA er fullt registrert som leverandør i StartBANK, i sine aktuelle vare og tjenestekategorier, med StartBANK id: 144413.

For mer informasjon om hva LEBA kan tilby, eller for et konkret prosjekttilbud, ta kontakt med: Kurt Hugo Blindheim.