LEBA WORK

 

LEBA - din ekspert på garderober til prosjekt

 

LEBA sitt konsept for proffkunder heter LEBA work - og vi har lang erfaring og gode referanser på levering av garderober til både små og store prosjekter over hele Norge.
Er du boligprodusent, utbygger, entreprenør, byggmester eller annen profesjonell aktør i byggebransjen, så har LEBA smarte garderobeløsninger til svært attraktive priser til deres prosjekter!

 

 

 

Linda K.H. Hole

E: work@leba.no

M: 47 70 53 83

 

 

LEBA har et stort spekter av smarte garderobeløsninger i alle prisklasser: 

  • 6 kolleksjoner på skyvedører, med inntil 5 omrammingsfarger og 80 fyllingsvarianter.
  • 8 kolleksjoner på innredning - kanskje Norges største utvalg - med møbel, trådkurv og vegghengt.

I tillegg har vi spesialløsninger som skråskjærte skyvedører, hjørneløsninger, skyvedører med uthakkinger, låsbare skyvedører, stort utvalg av bestillingsfyllinger - inkludert glass med ønsket RAL farge - og vi kan spesialbygge innredninger på ønsket høyde, bredde og dybde på forespørsel. Alle skyvedører og møbelinnredninger bygges av våre dyktige fagfolk i egen fabrikk på Sunnmøre, så vi føler oss trygge på at vi er rett samarbeidspartner også til deres prosjekt.

For å gjøre håndteringen enklest mulig på byggeplass, så merker vi alle skreddersydde og/eller individuelt pakkede kolli tydelig - gjerne etter liste fra dere. Eksempelvis leilighetsnummer og/eller kundenavn, romnummer og/eller romnavn, eventuell etasje, og eventuell annen informasjon som gjør jobben enklere for dere.

For mer informasjon om hva LEBA kan tilby, eller for et konkret prosjekttilbud, ta kontakt med: Linda K.H. Hole.