Jobbe hos LEBA


Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

 

 

salgskonsulenter

Vi søker nå etter en engasjert og resultatorientert salgskonsulent. Du må trives med salg, og det å hjelpe våre kunder med å finne gode løsninger. Stillingen er fast og en 100% stilling. Arbeidssted er på Vigra. Detaljer om stillingen finner du her.

FULLSTACK SYSTEMUTVIKLER

Vi søker kunnskapsrik og erfaren fullstack systemutvikler som ønsker å bidra til å løfte LEBA videre. Fast 100% stilling. Arbeidssted er på Vigra. En løsning med delvis hjemmekontor kan diskuteres.

FRONTEND UTVIKLER

Vi søker kunnskapsrik og erfaren Frontend utvikler som ønsker å bidra til å løfte LEBA videre. Fast 100% stilling. Arbeidssted er på Vigra. En løsning med delvis hjemmekontor kan diskuteres.

MONTØR

Vi søker dyktig montør med førerkort som skal bidra til at LEBA har markedets mest fornøyde kunder.

CNC operatør produksjon

LEBA søker dyktige CNC operatør i produksjon som skal bygge markedets beste garderober. Stillingene er faste og 100% stillinger. Arbeidssted er på Vigra. Detaljer om stillingen finner du her.

Produksjonsmedarbeidere

Vi søker dyktige produksjonsmedarbeidere som skal bygge markedets beste garderober. Stillingene er faste og 100% stillinger. Arbeidssted er på Valderøya. Detaljer om stillingen finner du her.