Jobbe hos LEBA


 

 

MONTØR

Vi søker dyktig montør med førerkort som skal bidra til at LEBA har markedets mest fornøyde kunder.

lager- og logistikkmedarbeider

Vi søker dyktig lager- og logistikkmedarbeider som skal være med å løfte LEBA videre. Fast stilling, med arbeidssted på Vigra.

FULLSTACK SYSTEMUTVIKLER

Vi søker kunnskapsrik og erfaren fullstack systemutvikler som ønsker å bidra til å løfte LEBA videre. Fast 100% stilling. Arbeidssted er på Vigra. En løsning med delvis hjemmekontor kan diskuteres.

FRONTEND UTVIKLER

Vi søker kunnskapsrik og erfaren Frontend utvikler som ønsker å bidra til å løfte LEBA videre. Fast 100% stilling. Arbeidssted er på Vigra. En løsning med delvis hjemmekontor kan diskuteres.

CNC operatør produksjon

LEBA søker dyktige CNC operatør i produksjon som skal bygge markedets beste garderober. Stillingene er faste og 100% stillinger. Arbeidssted er på Vigra. Detaljer om stillingen finner du her.

DIGITAL MARKEDSFØRER

Vi søker engasjert og resultatorientert Digital Markedsfører som ønsker å bidra til å løfte LEBA videre. Fast 100% stilling. Lavere stillingsprosent er aktuelt. Arbeidssted er på Valderøya.

Produksjonsmedarbeidere

Vi søker dyktige produksjonsmedarbeidere som skal bygge markedets beste garderober. Stillingene er faste og 100% stillinger. Arbeidssted er på Valderøya. Detaljer om stillingen finner du her.