MØT VÅRE INFLUENCERE


LISE VALØ - Hekta på interiør

Lise Valø er hekta på interiør - og heldigvis har hun valgt å dele dette med omverdenen! Gjennom Instagramkontoen får du et tett og nært innblikk i familiens drømmebolig, som nylig sto ferdigstilt på Eidsnes i Ålesund. Hun deler alt fra materialvalg og farger til møbler og interiør. Her er det mange fine tips og hente! ;)

LEBA-løsning hos Lise Valø:

Walkin-closet: Insignia Markant med tre felts speil som dører. Skreddersydd til å passe skråtak med en høydeforskjell på drøye 14 cm.

@lisevalo


ELI KARIN SLOTSVIK

FunkyFunkis - Enkelt og genialt

Eli Karin Slotsvik står bak interiørbloggen og instagramprofilen FunkyFunkis som handler om familien på fire tobeinte og to firbeinte sin vei til husdrømmen på Ellingsøy i Ålesund kommune. De har valgt  flere LEBA-løsninger i sitt hjem: 

Inngangsparti: Skyvedørsgarderobe med skreddersydde speildører som går hele 2,7 meter fra gulv til tak.

Vaskerom: Skyvedørsgarderobe som fungerer som en grovgarderobe for yttertøy og støvler og som også har god plass til en rekke  husholdningsartikler. Alt skjult bak skyvedører i frostet glass.

Barnegarderobe: De ofret også en bod, og fikk hjelp fra LEBA til å skreddersy en barnegarderobe.

Walkin-closet: Mellom foreldresoverom og badet har Funkyfunkis valgt en walk in-løsning hvor de har hver sin garderobe langs sideveggene. Begge åpne og uten dører.

@funkyfunkis


BLI EN LEBA INFLUENCER!

Har du  flere enn 3000 følgere på Instagram?

Tar du gode bilder?

Er din plattform interiørfokusert, eller er en miks av interiør og annet?

Har du planer/ønske om nye garderobeløsninger?

Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss på marked@leba.no for å høre hva vi kan få til sammen!