Historien om LEBA

 

LEBA ble etablert i 2008 av sunnmøringen Kurt Hugo Blindheim. Han vokste opp i øykommunen Giske, som ligger i havgapet utenfor Ålesund, og det er også her LEBA holder til med produksjon, salg og administrasjon – og herfra sendes garderobeløsninger daglig til hele Norge.

For over 30 år siden grunnla faren til Kurt Hugo Byggmanngruppen, som i dag er en av landets største boligkjeder, også med hovedkontor i Giske kommune. Det er ingen tvil om at Kurt Hugo har lært veldig mye av han, og etter fullført skolegang begynte Kurt Hugo å arbeide hos Byggmann på heltid. Etterhvert ble imidlertid den iboende trangen til å skape noe eget for stor, og han startet LEBA i de samme lokalene som Byggmann ble etablert adskillige år tidligere.

Allerede i oppveksten var Kurt Hugo opptatt av hva som rørte seg ute i verden, og han har alltid vært interessert i trender og ny teknologi. Han har både ambisjoner og gjennomføringsevne, og har en medfødt stahet som kommer godt med når man vil ha ting til å skje. Heldigvis er den kombinert med evnen til å innrømme når han tar feil, og fokuset er alltid på å finne de beste løsningene både for kunder, medarbeidere, samarbeidspartnere og selskapet.

Navnet LEBA ble til etter grundige overveielser, og er på ingen måte et tilfeldig valgt navn! Det er sammensatt av de to første bokstavene i fornavnene til hans to sønner; Levi og Baard.

I starten drev LEBA med salg av både laminatgulv, solskjerming og interiørglass, i tillegg til skyvedørsgarderober. Det er vanskelig å være best i alt, så etter en tid ble det bestemt at LEBA skulle satse alt på garderober – og satte seg som mål å tilby måltilpassede skyvedørsgarderober av ypperste kvalitet – til en så rimelig pris som mulig.

De senere årene har LEBA satset friskt på teknologi, og på direktesalg til kunder via egen nettbutikk. Dette har bidratt til at kostnadene holdes nede, samtidig som det gir kundene valgfrihet i forhold til hvordan de ønsker å handle hos LEBA – ordne alt selv på nett, ordne litt på nett og så få hjelp av våre dyktige salgskonsulenter, eller la LEBA hjelpe seg gjennom hele prosessen.

Garderober fra LEBA skal være luksus du har råd til. Vi er fagfolk på garderobe, og vi jobber hardt hver eneste dag for å hjelpe våre kunder over hele Norge med å realisere sine garderobeprosjekt – med en kvalitet som er skapt for å vare, til en pris som gjør det mulig for folk flest. Vi er stolte av å tilby måltilpassede garderobeløsninger – rett fra Sunnmøre.

Sammen skaper vi ryddigere liv!