VIDA nattbord

 

En kolleksjon nattbord i moderne og stilrent design, som løfter ethvert soverom. Stramme og vakre linjer, med både vegghengte og gulvstående modeller. Frittstående nattbord for gulv kan også leveres med matchende sokkel. Alle nattbord håndlages på bestilling av våre dyktige fagfolk i fabrikken på Sunnmøre, og bygges av utvalgte kvalitetsmaterialer. Dette er bunnsolide møbler - bygget for å vare.

Nattbordene leveres i flere størrelser og i tre populære dekorer, slik at du kan velge den som passer best i ditt hjem. Håndlages på bestilling etter dine ønsker, og leveres ferdig sammensatt fra fabrikk - uten synlige skruer.

Ønsker du spesialtilpasset nattbord bygget på dine personlige mål, så ordner våre dyktige fagfolk det. Da kan du også velge blant våre tre eksklusive URBAN dekorer, i tillegg til UNO dekorene. Om du ønsker å sette sammen nattbordene av flere dekorer - eksempelvis egen dekor på møbelskuffer - så er det naturligvis ingen problem. Kontakt oss for et personlig tilbud på din spesielle nattbordløsning på salg@leba.no eller ring oss på 70 18 10 30.

Totalt 26 produkter i kategorien VIDA nattbord

Visning Grid Liste
Side
per side
Bruk synkende rekkefølge
Oppdaterer... Oppdaterer...