Garderobe tilpasset deg - rett fra Sunnmøre
Møbelinnredning
EOS-X
Toppmodell
Black Friday
Gjelder ved bestilling innen 2. desember
  • Uten synlige hull
  • 13 høyder
  • 6 bredder
  • 4 dybder
  • 3 eksklusive overflater
  • rygg som tilvalg
  • stort utvalg skuffer
Sort
Hvit
Sand

Har du et skarpt blikk for detaljer? Da tror vi du vil like eksklusive EOS-X møbel. Denne møbelinnredningen er som et kinderegg av stilrent design, premium kvalitet og nærmest uendelige valgmuligheter. Den har en diskret og delikat linstruktur med navnet URBAN, og finnes i 3 tidløse farger: hvit, sort og sand. EOS-X møbel kan kombineres i et enormt antall variasjoner, og tilpasses de aller fleste behov. Vil du ha det beste blir det ikke bedre enn dette.

Det som virkelig gjør EOS-X til kongen på haugen, er at den produseres uten standardrekken av monteringshull. Vi lager kun hull for de hyllene og skuffene som du ønsker - akkurat der du vil ha de plassert. Dette gir et sømløst og eksklusivt uttrykk. Her snakker vi virkelig om oppbevaring tilpasset nettopp deg!

I tillegg til smarte detaljer og eksklusiv finish, har EOS-X møbel en gjennomarbeidet kvalitet. Den er rett og slett designet for å tåle hard, daglig bruk. Du kan velge mellom åpne hyller, klesheng og ikke minst våre eksklusive møbelskuffer med «push-to-open» løsning. Da slipper du håndtak - noe som forsterker de rene linjene. Skulle du ønske det, kan EOS-X møbel selvfølgelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet - ROLLER, som finnes i sølv og hvit, samt vårt praktiske tilbehør som for eksempel strykebrett og uttrekkbart speil.

Det finnes et enormt spekter i bredde, høyde og dybde på de ulike EOS-X modulene. Om du skulle trenge moduler på dine eksakte mål, fikser vi det også. Enkelt sagt, vi bygger din drømmeløsning!

Med sine enorme valgmuligheter og eksklusive finish er EOS-X møbel det opplagte førstevalget til walk-in garderoben. Der kommer det lekre designet virkelig til sin rett. Den kan med fordel også benyttes som innredning bak våre premium skyvedører - MARKANT, det gir skyvedørsgarderoben din et løft. Da kan du som prikken over i`en velge EOS anslag i samme farge. EOS-X møbel er selvsagt optimal til oppbevaring av klær og sko. Men ikke bare det. Med sitt enkle formspråk og lekre design er EOS-X møbel også perfekt å bruke til flotte oppbevaringsløsninger i for eksempel kjøkken, stue eller hallen. En kul lampe, kunst, friske blomster eller favorittbøkene dine - alt kommer til sin rett med den eksklusive innredningen som bakteppe. EOS-X møbel er også super til butikkinnredninger og på kontoret. Igjen - vi produserer løsningen etter dine ønsker.

EOS-X møbel er enkelt sagt vår aller beste innredning. Med stilig design, eksklusiv kvalitet, utsøkt finish og nærmest uendelige muligheter.

EOS-X møbel - når kun det aller beste er godt nok.

Våre dyktige selgere hjelper deg
Våre dyktige selgere hjelper deg med et uforpliktende tilbud
og en illustasjon av din drømmegarderobe. Kontakt oss idag!
Salgskonsulent
Hanne
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Linn
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Sunniva
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Martine
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Kristine
Kundeservice
Digital tegnetime
Bestill time med en av våre dyktige selgere. Så hjelper vi deg med å realisere din garderobedrøm.
Er du usikker?
Det er mange ting å vurdere når man skal velge ny garderobe, så det er helt naturlig at man av og til kan være litt usikker.

Husk at vi alltid er her for å hjelpe, og at vår viktigste oppgave hver neste dag er å gi deg som kunde en trygg og sikker opplevelse.
Vi lever av fornøyde kunder, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontakt en selger
Vareprøver
Er du usikker på hvilken fyllingstype eller omramming du skal velge?
Bestill prøver av fyllingene og omrammingene du ønsker å se nærmere på, så sender vi disse hjem til deg. Du bestiller raskt og enkelt i nettbutikken.

Bestill vareprøver
Kvalitetsgaranti
LEBA designer og utvikler løsninger av kvalitetsmaterialer, bygget av fagfolk for å vare lenge. Fordi vi er trygge på kvaliteten vi leverer, tilbyr vi utvidede garantier på våre løsninger. Minimering av miljøbelastninger er en naturlig del av vårt tankesett. At du velger løsninger med kvalitet som varer lenge, er også miljøvern i praksis.

Les mer