HOLD ORDEN MED STIL

 

Drømmer du om å ha det ryddig og oversiktlig hjemme, men får det ikke helt til? Trikset for å skape orden en gang for alle er organisering, og våre ADDERA filtprodukter er geniale til nettopp dette!

Denne serien med praktisk og lekkert tilbehør i filt, består av flere smarte løsninger – blant annet av to innleggsbokser som passer i våre solide møbelskuffer - ADDERA innleggsboks M55 og ADDERA innleggsboks F50. M55 har høye kanter og er inndelt i seks like rom. F50 har et stort rom med lave kanter. For å øke plassutnyttelsen i skuffer kan ADDERA innleggsboks F50 plasseres på toppen av ADDERA innleggsboks M55. Begge innleggsboksene finnes i to stilige farger: koksgrå og lysgrå. Vi har også en innleggsboks som er tilpasset våre trådkurver, ADDERA innleggsboks T50. Med sitt lekre design passer innleggsboksene minst like godt å bruke frittstående på hyller, bord og kommoder som i garderoben. Her er det bare fantasien som begrenser!

 

Rull i vei

ADDERA innleggsboks er en selvsagt del av en velfungerende garderobe. Bruk den gjerne til å oppbevare undertøy, strømper og strømpebukser. Rull de sammen og plasser de stående i boksen, på den måten tar de liten plass samtidig som det blir svært oversiktlig. Sorterer du etter farge ser det i tillegg lekkert ut. Slips, sjal og belter er eksempler på andre ting som er supre å organisere i ADDERA innleggsboks.

Smått og godt

ADDERA innleggsboks er ideell til oppbevaring av babyklær og utstyr. Bodyer, sparkebukser, pyjamaser, strømpebukser og annet babytøy kan rulles fint sammen og plasseres på høykant i innleggsboksen. Da får du plass til overraskende mye, i tillegg ser du til enhver tid hva som befinner seg i boksen og du unngår å bruke tid på å lete etter favorittplagget. Plasserer du innleggsbokser med babytøy i skuffer, unngår du at de små plaggene velter når du åpner eller lukker en skuff. Siden babyer vokser så fort kan du med fordel ha et par ekstra innleggsbokser der du samler plagg i de neste størrelsene som barnet vil trenge. Da blir det enkelt å få oversikt over hvilke plagg den lille har, og du kan skaffe akkurat det som mangler - verken mer eller mindre. Smekker, kluter, smokkesnorer og annet babyutstyr er også praktisk å oppbevare i innleggsbokser. Har du ikke tilgang på skuffer ved stelleplassen, kan en innleggsboks med et par klesskift, bleier, kluter og annet nødvendig stelleutstyr være svært praktisk. Når barnet blir eldre kan man gå over til å bruke innleggsboksene til leker. På barnerommet florerer det ofte med småting, og dersom man ikke har et visst system blir det fort komplett kaos! Bruk innleggsbokser til å sortere småleker som for eksempel legofigurer, små dukker, tilbehør til dukkehus, små skatter og lignende. Ikke bare blir det mye lettere å holde det ryddig når alt har sin faste plass, det blir også mye enklere for barna å komme i gang med å leke.

 

 

På håret

Tilbehør som hårstrikk, scrunchies, hårnåler, klemmer og diadem er vanligvis lett å miste kontrollen over. Sorterer du dette tilbehøret i en innleggsboks er det lett å finne det du trenger når du skal ta sveisen.

Sett gullkant på hverdagen

ADDERA innleggsboks er utmerket til å oppbevare smykker og ørepynt. Den myke filtoverflaten tar vare på smykkene dine, og du unngår riper. Plasserer du smykkene dine fint utover, enten etter kategori, farge eller stil er det både oversiktlig og lekkert, og det er ikke minst enkelt å finne frem når du vil pynte deg litt ekstra.

Leggetid

Det er supert å ha en innleggsboks stående på nattbordet, eller et annet sted på soverommet. Her kan små nødvendigheter som håndkrem, leppepomade, pastiller og lignende oppbevares på en ryddig måte. Samtidig har du en plass å legge fra deg briller, klokke, ringer og smykker som du tar av deg for natten.

Dette var noen eksempler på hvordan våre stilige og praktiske innleggsbokser kan hjelpe deg til å skape orden hjemme. God organisering er verken vanskelig eller spesielt tidkrevende, men som med alt annet du ønsker å oppnå krever også det å skape orden en viss innsats. Tar du deg bryet lover vi at gevinsten blir stor; du får bedre tid fordi du slipper å måtte lete etter ting, du unngår å kjøpe ting du har dusinet av fra før - noe som kommer både miljøet og lommeboken din til gode, og ikke minst kommer du litt nærmere drømmen om et ryddig liv!

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.