HEKTA PÅ INTERIØR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 ganger endret Lise Valø tegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter.

 

Helt fra hun var seks-syv år gammel har Lise vært hekta på interiør. Nå har hun skapt en av de flotteste boligene på Sunnmøre.

Drømmeboligen på Eidsnes med urørt natur som nærmeste nabo, huser Lise, mannen Even og sønnen Liam (3). Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt. Ei heller den kortreiste, elegante garderobeløsningen som produseres på Sunnmøre.

(innlegg fortsetter under bildene)

LEBA begeistret
– Jeg synes garderoben fra LEBA er helt konge. Jeg fikk tilpasset den akkurat slik jeg ønsket til tross for utfordringen med skråtak med en høydeforskjell på drøye 14 cm, forteller Lise.

Den skreddersydde løsningen fra LEBA utfyller og understreker det helhetsuttrykket hun har jaktet på, og matcher elegant badet i naborommet.

– Jeg kjente ikke så godt til LEBA, men ble veldig begeistret. Super kvalitet, god service, rask levering, montering og verdifulle råd til smarte løsninger på innsiden av de stilige skyvedørene, forteller Lise som valgte Insignia Markant med tre felts speil som dører.

(innlegg fortsetter under bildene)

«Instagramhuset»
21 000 personer har fulgt Lise på Instagram på veien mot drømmeboligen på Eidsnes. Hun har klart å skape kjempeinteresse rundt boligen og interiøret som beskrives som elegant modernisme. Boligen er funkisinspirert, men Lise har også hentet inspirasjon fra en bolig i USA hun fant på nettet. Det gjenspeiles i bruk av søyler, vinkler, linjer og vinduer.

Den store interessen hun har klart å skape rundt boligprosjektet, har gitt henne muligheter til å samarbeide med interiørfirmaer. Det har på mange måter gjort det noe lettere å få realisert et så stort og flott boligprosjekt. Lise er selv møbeldesigner og lager spisebord i betong gjennom sitt firma Ai concrete.

Lidenskapelig entusiasme
Bolig-entusiasten fra Flisnes er Idehus Ålesund evig takknemlig for et svært godt og til tider intenst samarbeide med en rekke endringer underveis. Med en enorm iver, pågangsmot, lidenskap og entusiasme har Lise gått all in for å få til drømmehuset.

– Huset er veldig annerledes enn det jeg så for meg da jeg startet. I prosessen ser man bedre hvilke behov som må løses og hva som funker. Jeg forsøker å skape mine egne ideer tuftet på inspirasjon fra andre boliger og interiører jeg finner på Instagram. For meg er det viktig å ikke kopiere, men å skape mitt eget, forteller Lise.

(innlegg fortsetter under bildene)

Drømmetomta
Også tomta høyt oppe i Leirvågen på Eidsnes er noe hun har drømt om siden hun var lita jenta og tidlig inspirert av mamma i forhold til interiør, bolig – og ommøblering.

– Tomta og utsikten er unik og vi setter pris på stillheten. Vi har sjø og natur tett innpå oss. Med store vinduer i både vegger og tak har vi åpnet opp for naturen, forteller Lise.

Designet selv
Drømmeboligen er lys, åpen og luftig med originale løsninger. Mellom andre og førsteetasje er det et stort åpent område med et eget designet takvindu. Det er også åpent mellom kjøkken og stua. Garderobe, bad og soverom er i samme arealet. Trappa og den originale glassveggen mellom hall og stue, har Lise vært med på å designe.

Lille Liam får eget rom, bad, lekerom og en kjellerstue i førsteetasje hvor tykke dører demper lyden. Boligen har en utleieleilighet som i noen år fremover vil gi gode inntekter. Boligarealet på to etasjer går over en dobbeltgarasje i sokkelen.

(innlegg fortsetter under bildene)

Daglige endringer
– Hva nå når alt er ferdig – kommer du til å gå på veggen?

– Hehe. Nei, jeg gjør stadig noen små forandringer i forhold til interiør, men det handler jo mer om mindre, visuelle ting. Dessuten er jeg aldri vond å be hvis noen av mine venninner ønsker endringer hjemme hos seg selv, sier Lise.

Det har kostet å bygge drømmehuset, både i tid og penger. Men familien har valgt å prioritere bolig fremfor andre ting.

– Selv om jeg har investert vanvittig mye tid, har det vært en lidenskapelig reise. Så får vi se om vi engang vil bygge noe annet og litt mindre. Alt er mulig så lenge det er spennende, mener Lise. 

(innlegg fortsetter under bildene)

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

Flere inspirerende artikler

 


FØR & ETTER

Gangen er det hittil siste rommet som har blitt pusset opp, og for en forandring! Rommet som før var preget av ulike elementer av gulnet treverk, er nå en fryd for øyet.

På hyttetur

Når det kommer til oppbevaring på hytten er det mange behov som skal dekkes. Praktiske oppbevaringsløsninger måtte på plass, og valget falt på tilpassede skyvedørsgarderober fra LEBA..

vårrengjøring

Nå er våren endelig her. Hvorfor ikke benytte anledningen til en vårrengjøring av garderoben i samme slengen?

genistrek

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

enkelt og genialt

LEBA og funkis Den praktfulle funkisboligen på Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter. Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt.

anslag for garderobe

Hva er et anslag? Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak.

garderobemagi

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. En stor forskjell – for en liten pris.

skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er også veldig praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det målet du ønsker, og du kan kombinere speil med andre materialer i skyvedørene.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!

skap orden i bod og garasje

Med våre ferdige bod- og garasjepakker kan du på rekordtid skape orden i boden eller garasjen. Eller begge deler. Det er så enkelt at det blir gøy å rydde!