HA DET PÅ BADET

 

I Sarpsborg, i en totalrenovert enebolig fra 1924 finnes en drøm av et moderne baderom der en skyvedørsgarderobe fra LEBA spiller en vesentlig rolle. Husets eiere er samboerparet Jeanette og Aleksander, og barna Liam Matheo og Amelia Sofie og på tre og fire år. Da familien kjøpte det gamle huset i 2017 var innredningen preget av furu i alle retninger, og det var lite som minner om det lyse og moderne familiehjemmet det er i dag.

 

Paret startet med å kjøpe sitt første oppussingsobjekt i 2015. Da de var ferdig med renoveringen, dukket det i 2016 opp en større og enda bedre egnet enebolig for salg i samme nabolag. Det unge paret bestemte seg raskt for å selge huset de bodde i og gå igang med enda en totalrenovering. Det gamle, fine huset fra 1924 hadde stort potensiale, og Aleksander som er forskalingssnekker er veldig handy, derfor så det unge paret ikke mørkt på enda en renovering. De sto på og jobbet knallhardt, og i løpet av fem måneder var det meste av huset ferdig, bortsett fra kjøkken og bad. Da flyttet familien inn, og fullførte de to siste rommene mens de bodde i huset.

 

 

Den gamle eneboligen er ikke så stor, så for å utnytte plassen best mulig bestemte de seg for å slå sammen badet og det gamle vaskerommet til ett rom. Jeanette er glad i rene linjer og ryddige overflater, og de bestemte seg derfor for å sette inn en skyvedørsløsning fra LEBA for å skille mellom vaskeromsdelen og baderomsdelen av rommet. Løsningen er dyp nok til at de fikk plass til både vaskemaskin og tørketrommel bak de lekre skyvedørene. De fikk også plass til større ting som skittentøyskurver, strykebrett og  tørkestativ, i tillegg til sengetøy, håndklær og rengjøringsartikler, blant mye annet. Slik fikk de plass til alt som hører med i en aktiv småbarnsfamilie, samtidig som de store flatene kan holdes rene og ryddige - akkurat som de liker det. Badet har store marmorfliser på både gulv og vegger og er lyst, moderne og virkelig lekkert. De stilige skyvedørene fra LEBA i speil med sort omramming og sorte dekorsprosser, er med på å gi den lyse og lette følelsen, samtidig som de sorte detaljene og rene linjene understreker den moderne stilen. Badet er i dag en drøm av eksklusive materialer, gjennomført fargebruk og store speilflater, kombinert med praktiske løsninger og enorm oppbevaringsplass - rett og slett alt man kan ønske seg av et moderne baderom. Ønsker du deg noe lignende, kan det være en fordel å bruke materialer som speil eller farget glass i skyvedørsfrontene, med tanke på fukten som naturligvis finnes i bad og vaskerom.

Også på hovedsoverommet gikk samboerparet for en skyvedørsgarderobe fra LEBA. Siden soverommet er ganske lite med skråtak og mange vinkler, landet de på hele dører i klart speil for å bidra til å øke romfølelsen. Også her falt valget på sort omramming, noe som står i fin kontrast til de lyse veggene.

 

 

Jeanette beskriver stilen i huset som lys og nordisk med enkle, rene linjer. Når det kommer til detaljer i interiøret liker hun å ha få gjenstander som er med på å understreke stilen, fremfor mye småting som hun føler fort kan oppleves rotete. Vi spurte Jeanette om hun har tips til andre som er i gang med å bygge nytt eller renovere. Til dette svarer hun at hennes beste tips er å ta seg god tid i planleggingsfasen, og å tenke nøye igjennom hvilke løsninger du ønsker. De brukte selv en del tid på å få til listefri løsning og skjulte ledninger, noe de er veldig glade for i dag. Ellers tipser Jeanette om at det er lurt å bruke tid på å spare til det man virkelig ønsker seg, istedenfor å kjøpe «reserveløsninger» for å få ting kjapt på plass. Paret kjøpte selv to sett med spisestuestoler som de ikke ble fornøyde med, fordi de ikke tok seg tid til å spare og vente. Tredje gang kjøpte de stolene som de opprinnelig ønsket seg, og ble endelig fornøyde. De skulle ønske at de hadde hatt is i magen og ventet så de kunne ha kjøpt de riktige stolene med en gang. 

Nå nyter familien resultatet av mye hardt arbeid de siste årene. Det eneste som nå gjenstår før hele huset er ferdigrenovert er et lite kjellerrom. Her planlegger de å innrede treningsrom, noe de gleder seg til å gå i gang med. Vi ønsker den lille familien lykke til med det, og alt godt videre. Ha det på badet!

Sjekk gjerne ut den flotte Instagramkontoen til Jeanette: @jeanettesandvik

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.