TEGNER PÅ DØRENE

EN GENISTREK

 

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

– Vi har to gutter som er veldig glad i å tegne og rable. Problemet var at de gjorde det nesten over alt i huset, også på veggene våre, forteller Henriette Kvalsvik Hatløy fra Ulsteinvik.

Det var da hun fikk ideen om å anskaffe garderobedører som guttene kunne tegne på, og tenkte i utgangspunktet på å ha kritt-tavler som skyvedører.

(innlegg fortsetter under bildene)

Whiteboard
– Vi tok kontakt med LEBA, men de anbefalte oss dører med hvitt glass som kunne brukes som whiteboard, sier Henriette.

Løsningen ble en genistrek hvor guttene kan utfolde seg med whiteboard-tusjene og sine «genistreker». Dørene er lette å vaske av.

(innlegg fortsetter under bildene)

 

Kreativ oppbevaring
– To skyvedører er plassert på rommet til Zakarias. Disse blir også brukt til å skjule en pipe på rommet. På rommet til Wilhelm skjuler de to dørene oppbevaring av leker, spill og de øvrige tingene hans, samtidig som han kan bruke dørene til å utfolde seg kreativ. Så her er det snakk om kreativ oppbevaring, smiler Henriette.

(innlegg fortsetter under bildene)

 

Tavlevegg
I tillegg har de en hel vegg på rommet til Wilhelm som har fått flere strøk med magnetmaling før den ble påført tavlemaling slik at han i tillegg til Whiteboard-dørene får en hel tavle-vegg å boltre seg på.

(innlegg fortsetter under bildene)

Flittig brukt
– Dørene blir flittig brukt, og Wilhelm er så stolt at han har vært rundt i hele nabolaget for å fortelle vennene sine om «nyskapingen» og at alle måtte komme å se hva han hadde fått, forteller Henriette.

Henriette og Andreas er veldig godt fornøyd med kundekontakten og rådgivningen de har fått med LEBA. Dørene ble bestilt på mål og de kunne selv enkelt montere disse.

– God service og god kvalitet. Så langt har vi ingenting å klage på, forteller Henriette.

 

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser.Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

Flere inspirerende artikler

 


FØR & ETTER

Gangen er det hittil siste rommet som har blitt pusset opp, og for en forandring! Rommet som før var preget av ulike elementer av gulnet treverk, er nå en fryd for øyet.

På hyttetur

Når det kommer til oppbevaring på hytten er det mange behov som skal dekkes. Praktiske oppbevaringsløsninger måtte på plass, og valget falt på tilpassede skyvedørsgarderober fra LEBA..

vårrengjøring

Nå er våren endelig her. Hvorfor ikke benytte anledningen til en vårrengjøring av garderoben i samme slengen?

genistrek

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

enkelt og genialt

LEBA og funkis Den praktfulle funkisboligen på Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter. Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt.

anslag for garderobe

Hva er et anslag? Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak.

garderobemagi

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. En stor forskjell – for en liten pris.

skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er også veldig praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det målet du ønsker, og du kan kombinere speil med andre materialer i skyvedørene.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!

skap orden i bod og garasje

Med våre ferdige bod- og garasjepakker kan du på rekordtid skape orden i boden eller garasjen. Eller begge deler. Det er så enkelt at det blir gøy å rydde!