GARDEROBEMAGI

Med 3-spors skinnesett får du litt garderobemagi! En stor forskjell - for en liten pris!

 

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. Les videre for å lære mer om denne lille hverdagsmagien.

 

Hva er 3-spors skinnesett?
LEBA sine skyvedører kjører i spor, med en takskinne i taket og en gulvskinne på gulvet, som vi forenklet kaller for skinnesett. Som standard medleveres 2-spors skinnesett, som er inkludert i prisen på våre skyvedører. Et 2-spors skinnesett kan brukes for alle antall skyvedører, men kan ved noen oppsett gi mindre fleksibilitet fordi man får kun åpnet en mindre del av fronten samtidig.

 

Når bruker man 3-spors skinnesett?

Oppsett som gir mer fleksibilitet med bruk av 3-spors skinnesett er 3, 5 eller 6 skyvedører.

- Ved 3 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 1/3 av fronten, mens man ved 3 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 2/3 av fronten.

- Ved 5 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 2/5 av fronten, mens man ved 5 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 3/5 av fronten.

- Ved 6 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 3/6 av fronten, mens man ved 6 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 4/6 av fronten.

(innlegg fortsetter under bildene)

Pass på dybden!
Et 2-spors skinnesett bygger 81 mm i dybden, mens et 3-spors skinnesett bygger 120 mm i dybden. Du trenger altså 39 mm ekstra dybde for å få plass til 3-spors skinnesett.

Bruker du innredning med 500 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 630 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett. Har du mer, så er det bare supert!

Bruker du innredning med 400 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 530 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett.

Tommelfingerregelen vi bruker hos LEBA er dybden på innredning + 120 mm for 3-spors skinnesett + minst 10 mm klaring (mellom skinnesett og innredning). Husk også å ta hensyn til eventuelt listverk.

 

Farger
LEBA leverer 3-spors skinnesett i hele 5 forskjellige farger, tilpasset omrammingen på skyvedørene. Disse er sølv, hvit, sort, messing og bronse. Det vanlige er at skinnesettet har samme farge som omrammingen på skyvedørene, men det er naturligvis mulig å velge andre farger på enten takskinne eller gulvskinne om man skulle ønske det. Dette kan du snakke med en av våre dyktige spesialister om.

 

LEBA anbefaler også anslag!
Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les mer om denne lille men viktige detaljen Anslag

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

Flere inspirerende artikler

 


Ha det på badet

En drøm av en skyvedørsgarderobe fra LEBA finnes i en totalrenovert enebolig fra 1924 i Sarpsborg. Se det fantastiske resultatet, og bli inspirert!

Smarte kroker for klesstang

Opphengskrok for klesstang er supert for å skape orden i vindfang, på vaskerom, eller hvor som helst ellers du trenger smart oppheng. Les om mulighetene her!

Walk-in garderobe

En stor walk-in garderobe er drømmen! LEBA bygger din garderobedrøm tilpasset dine mål - levert rett fra Sunnmøre. Finn inspirasjon og få gode tips her!

Romdeler i glass

Romdeler og glassvegg med skyvedør eller fastfelt. Levert på dine mål - rett fra Sunnmøre. Brukes som skille mellom rom, eller for å dele rom i ulike soner.

Oppussing før og etter

Pusset opp gangen - skyvedørsgarderobe med speil fra LEBA gjorde rommet større og lysere. Sjekk den store forandringen!

På hyttetur med garderobe

Oppbevaring på hytten må dekke mange behov. Garderobe på mål fra LEBA skaper praktisk oppbevaring og smarte løsninger. Få inspirasjon til oppbevaring på hytta!

Skap orden i bod og garasje

På tide å rydde boden? Eller garasjen? LEBA har smart oppbevaring slik at du på rekordtid skaper orden i bod eller garasje. Så enkelt at det blir gøy å rydde!

Vårrengjøring i garderoben

Benytt anledningen til en vårrengjøring av garderoben - få råd og tips til hvordan du skaper orden i skyvedørsgarderoben!

Genistrek - tegner på garderoben

Med skyvedører fra LEBA kan barna tegne på tavledører i glass - la barna få tegne og utfolde sin kreativitet. Tilpasset dine mål - rett fra Sunnmøre!

Enkelt og genialt - med smart oppbevaring

Garderober med skyvedører fra LEBA er på plass i den praktfulle funkisboligen på Ellingsøy - som også har egen barnegarderobe. Se de inspirerende løsningene!

Hekta på interiør - med walk-in fra LEBA

En drøm av en walk-in garderobe fra LEBA er på plass i Lise Valø sin drømmebolig over på 500 m2. Smart oppbevaring - rett fra Sunnmøre!

Anslag for garderobe

Hva er et anslag? Det er et panel som gjør garderoben mer komplett, og som visuelt gjør en stor forskjell - les her så forstår du hvorfor.

Garderobemagi - 3 spors skinnesett

Med 3-spors skinnesett på garderobeløsning med 3, 5 eller 6 skyvedører gir maksimal fleksibilitet på skyvedørsgarderoben. En stor forskjell – for en liten pris.

Skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører leveres speildørene tilpasset på dine mål i klart, sotet eller bronse speil.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!