GARDEROBEMAGI

Med 3-spors skinnesett får du litt garderobemagi! En stor forskjell - for en liten pris!

 

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. Les videre for å lære mer om denne lille hverdagsmagien.

 

Hva er 3-spors skinnesett?
LEBA sine skyvedører kjører i spor, med en takskinne i taket og en gulvskinne på gulvet, som vi forenklet kaller for skinnesett. Som standard medleveres 2-spors skinnesett, som er inkludert i prisen på våre skyvedører. Et 2-spors skinnesett kan brukes for alle antall skyvedører, men kan ved noen oppsett gi mindre fleksibilitet fordi man får kun åpnet en mindre del av fronten samtidig.

 

Når bruker man 3-spors skinnesett?

Oppsett som gir mer fleksibilitet med bruk av 3-spors skinnesett er 3, 5 eller 6 skyvedører.

- Ved 3 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 1/3 av fronten, mens man ved 3 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 2/3 av fronten.

- Ved 5 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 2/5 av fronten, mens man ved 5 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 3/5 av fronten.

- Ved 6 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 3/6 av fronten, mens man ved 6 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 4/6 av fronten.

(innlegg fortsetter under bildene)

Pass på dybden!
Et 2-spors skinnesett bygger 81 mm i dybden, mens et 3-spors skinnesett bygger 120 mm i dybden. Du trenger altså 39 mm ekstra dybde for å få plass til 3-spors skinnesett.

Bruker du innredning med 500 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 630 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett. Har du mer, så er det bare supert!

Bruker du innredning med 400 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 530 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett.

Tommelfingerregelen vi bruker hos LEBA er dybden på innredning + 120 mm for 3-spors skinnesett + minst 10 mm klaring (mellom skinnesett og innredning). Husk også å ta hensyn til eventuelt listverk.

 

Farger
LEBA leverer 3-spors skinnesett i hele 5 forskjellige farger, tilpasset omrammingen på skyvedørene. Disse er sølv, hvit, sort, messing og bronse. Det vanlige er at skinnesettet har samme farge som omrammingen på skyvedørene, men det er naturligvis mulig å velge andre farger på enten takskinne eller gulvskinne om man skulle ønske det. Dette kan du snakke med en av våre dyktige spesialister om.

 

LEBA anbefaler også anslag!
Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les mer om denne lille men viktige detaljen Anslag

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!