GARDEROBEMAGI

Med 3-spors skinnesett får du litt garderobemagi! En stor forskjell - for en liten pris!

 

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. Les videre for å lære mer om denne lille hverdagsmagien.

 

Hva er 3-spors skinnesett?
LEBA sine skyvedører kjører i spor, med en takskinne i taket og en gulvskinne på gulvet, som vi forenklet kaller for skinnesett. Som standard medleveres 2-spors skinnesett, som er inkludert i prisen på våre skyvedører. Et 2-spors skinnesett kan brukes for alle antall skyvedører, men kan ved noen oppsett gi mindre fleksibilitet fordi man får kun åpnet en mindre del av fronten samtidig.

 

Når bruker man 3-spors skinnesett?

Oppsett som gir mer fleksibilitet med bruk av 3-spors skinnesett er 3, 5 eller 6 skyvedører.

- Ved 3 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 1/3 av fronten, mens man ved 3 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 2/3 av fronten.

- Ved 5 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 2/5 av fronten, mens man ved 5 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 3/5 av fronten.

- Ved 6 skyvedører og 2-spors skinnesett så får man åpnet inntil 3/6 av fronten, mens man ved 6 skyvedører og 3-spors skinnesett får åpnet inntil 4/6 av fronten.

(innlegg fortsetter under bildene)

Pass på dybden!
Et 2-spors skinnesett bygger 81 mm i dybden, mens et 3-spors skinnesett bygger 120 mm i dybden. Du trenger altså 39 mm ekstra dybde for å få plass til 3-spors skinnesett.

Bruker du innredning med 500 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 630 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett. Har du mer, så er det bare supert!

Bruker du innredning med 400 mm dybde, så bør du totalt sett ha minimum 530 mm dybde tilgjengelig for å bruke 3-spors skinnesett.

Tommelfingerregelen vi bruker hos LEBA er dybden på innredning + 120 mm for 3-spors skinnesett + minst 10 mm klaring (mellom skinnesett og innredning). Husk også å ta hensyn til eventuelt listverk.

 

Farger
LEBA leverer 3-spors skinnesett i hele 5 forskjellige farger, tilpasset omrammingen på skyvedørene. Disse er sølv, hvit, sort, messing og bronse. Det vanlige er at skinnesettet har samme farge som omrammingen på skyvedørene, men det er naturligvis mulig å velge andre farger på enten takskinne eller gulvskinne om man skulle ønske det. Dette kan du snakke med en av våre dyktige spesialister om.

 

LEBA anbefaler også anslag!
Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les mer om denne lille men viktige detaljen Anslag

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

Flere inspirerende artikler

 


FØR & ETTER

Gangen er det hittil siste rommet som har blitt pusset opp, og for en forandring! Rommet som før var preget av ulike elementer av gulnet treverk, er nå en fryd for øyet.

På hyttetur

Når det kommer til oppbevaring på hytten er det mange behov som skal dekkes. Praktiske oppbevaringsløsninger måtte på plass, og valget falt på tilpassede skyvedørsgarderober fra LEBA..

vårrengjøring

Nå er våren endelig her. Hvorfor ikke benytte anledningen til en vårrengjøring av garderoben i samme slengen?

genistrek

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

enkelt og genialt

LEBA og funkis Den praktfulle funkisboligen på Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter. Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt.

anslag for garderobe

Hva er et anslag? Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak.

garderobemagi

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. En stor forskjell – for en liten pris.

skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er også veldig praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det målet du ønsker, og du kan kombinere speil med andre materialer i skyvedørene.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!

skap orden i bod og garasje

Med våre ferdige bod- og garasjepakker kan du på rekordtid skape orden i boden eller garasjen. Eller begge deler. Det er så enkelt at det blir gøy å rydde!