EOS-X MØBEL

Har du et skarpt blikk for detaljer?

Da tror vi du vil like vår rykende ferske nyhet, EOS-X møbel. Denne møbelinnredningen er som et kinderegg av stilrent design, premium kvalitet og nærmest uendelige valgmuligheter. Den har en diskret og delikat linstruktur med navnet URBAN, og finnes i 3 tidløse farger: hvit, sort og sand. EOS-X møbel kan kombineres i et enormt antall variasjoner, og tilpasses de aller fleste behov. Vil du ha det beste blir det ikke bedre enn dette.

 

EOS-X URBAN sort

EOS-X URBAN sort

NULL HULL

Det som virkelig gjør EOS-X til kongen på haugen, er at den produseres uten standardrekken av monteringshull. Vi lager kun hull for de hyllene og skuffene som du ønsker - akkurat der du vil ha de plassert. Dette gir et sømløst og eksklusivt uttrykk. Her snakker vi virkelig om oppbevaring tilpasset nettopp deg!

 

EOS-X URBAN sort

EOS-X URBAN sort

TOPP DESIGN 

I tillegg til smarte detaljer og eksklusiv finish, har EOS-X møbel en gjennomarbeidet kvalitet. Den er rett og slett designet for å tåle hard, daglig bruk. Du kan velge mellom åpne hyller, klesheng og ikke minst våre eksklusive møbelskuffer med «push-to-open» løsning. Da slipper du håndtak - noe som forsterker de rene linjene. Skulle du ønske det, kan EOS-X møbel selvfølgelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet - ROLLER, som finnes i sølv og hvit, samt vårt praktiske tilbehør som for eksempel strykebrett og uttrekkbart speil.

EOS-X URBAN sand

EOS-X URBAN sand

DRØMMELØSNING

Det finnes et enormt spekter i bredde, høyde og dybde på de ulike EOS-X modulene. Om du skulle trenge moduler på dine eksakte mål, fikser vi det også. Enkelt sagt, vi bygger din drømmeløsning!

EOS-X URBAN sand

EOS-X URBAN sand

UENDELIGE MULIGHETER

Med sine enorme valgmuligheter og eksklusive finish er EOS-X møbel det opplagte førstevalget til walk-in garderoben. Der kommer det lekre designet virkelig til sin rett. Den kan med fordel også benyttes som innredning bak våre premium skyvedører - MARKANT, det gir skyvedørsgarderoben din et løft. Da kan du som prikken over i`en velge EOS anslag i samme farge. EOS-X møbel er selvsagt optimal til oppbevaring av klær og sko. Men ikke bare det. Med sitt enkle formspråk og lekre design er EOS-X møbel også perfekt å bruke til flotte oppbevaringsløsninger i for eksempel kjøkken, stue eller hallen. En kul lampe, kunst, friske blomster eller favorittbøkene dine - alt kommer til sin rett med den eksklusive innredningen som bakteppe. EOS-X møbel er også super til butikkinnredninger og på kontoret. Igjen - vi produserer løsningen etter dine ønsker.

EOS-X URBAN sort

EOS-X URBAN sort

PRIKKEN OVER I´EN

Våre flotte og praktiske innleggsbokser i filt er supert tilbehør til EOS-X møbel. Innleggsboksene finnes i to ulike farger og flere ulike størrelser, der noen er tilpasset møbelskuffene. I tillegg er de også, med sitt enkle og stilige design, glimrende å bruke frittstående blant annet i hyller og på benker. Innleggsboksene kan brukes til oppbevaring av blant annet klær, smykker, belter, slips, klokker, hårpynt og lignende.

ADDERA innleggsboks - lysgrå

ADDERA innleggsboks - koksgrå

UTSØKT

EOS-X møbel er enkelt sagt vår aller beste innredning. Med stilig design, eksklusiv kvalitet, utsøkt finish og nærmest uendelige muligheter.

EOS-X møbel - når kun det aller beste er godt nok.

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.