EOS MØBEL

 

EOS møbel er vår premium innredningskolleksjon. Denne flotte møbelinnredningen produseres av eksklusive designplater av ypperste kvalitet. Overflaten har en elegant og diskret lindekor med navnet URBAN, og du får den i tre delikate farger: hvit, sand og sort.

 

GJENNOMARBEIDET DESIGN

I tillegg til smarte detaljer og eksklusiv finish, har EOS møbel en gjennomført kvalitet - designet for å tåle hard daglig bruk. Du kan velge mellom åpne hyller, klesheng og ikke minst våre eksklusive møbelskuffer. Skuffene har «push-to-open» løsning, dermed slipper du håndtak - noe som bidrar til rene linjer og elegant uttrykk. EOS møbel kan om ønskelig også kombineres med den beste trådkurvløsningen på markedet - ROLLER, som finnes i sølv og hvit.

 

 

FRA ØVERSTE HYLLE

Setter du valgfrihet høyt er EOS møbel uten tvil løsningen for deg! Det finnes et enormt spekter i bredde, høyde og dybde på de ulike modulene, og har vi ikke det du behøver, produserer vi løsningen på dine mål. Enkelt sagt, vi bygger din drømmeløsning!

 

 

X-FAKTOR

Har du et skarpt blikk for detaljer er vår supreme modell EOS-X møbel det riktige valget. Da produserer vi din drømmeløsning uten standardrekken med monteringshull - det lages kun hull for det som faktisk skal monteres. Dette gir et luksuriøst og sømløst uttrykk der det beste er det du ikke ser. Her snakker vi virkelig om oppbevaring tilpasset deg!

 

 

FØRSTEVALGET

Med sine mange valgmuligheter og eksklusive finish er EOS møbel det opplagte førstevalget i walk-in garderoben. Ønsker du det beste kan den med fordel også benyttes som innredning bak MARKANT og AVANTGARDE skyvedører. Det gir skyvedørsgarderoben din et løft, og bidrar til et eksklusivt og flott uttrykk. Da kan du som prikken over i’en velge EOS anslag i samme farge. EOS møbel passer ikke bare til klesoppbevaring, men er med sitt enkle formspråk og lekre design også ypperlig å bruke i soverom, stue, kjøkken, butikkinnredninger og kontor.

 

 

DET LILLE EKSTRA

Våre lekre og praktiske innleggsbokser i filt er supert tilbehør til EOS møbel. Innleggsboksene finnes i to ulike farger og flere ulike størrelser, der noen er tilpasset møbelskuffene. I tillegg er de også, med sitt enkle og stilige design, glimrende å bruke frittstående blant annet i hyller og på benker. Innleggsboksene kan brukes til oppbevaring av blant annet klær, smykker, belter, slips, klokker, hårpynt og lignende.

 

 

PREMIUM

EOS møbel er enkelt sagt vårt premium innredningsalternativ, med lekkert design, gjennomtenkte løsninger, eksklusive kvalitet og nærmest uendelige muligheter.

EOS møbel - for deg som vil ha det beste.

 

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.