ENKELT OG GENIALT

BARNA FIKK EGEN GARDEROBE


Barnerom med «tusen» kommoder, klær som tyter opp av skuffer, leker, kaos og en sliten mamma eller pappa som rydda så sent som i går. Virker kjent? Eli Karin og Ove gjorde noe med det. De ofret en bod, fikk hjelp fra LEBA til å skreddersy en barnegarderobe og det ble vinn-vinn-vinn-vinn..

(innlegg fortsetter under bildene)

LEBA og funkis
– Enkelt, men rett og slett genialt, forteller Eli Karin Slotsvik og Ove Brand-Hansen som mange har fulgt under realiseringen av drømmeboligen på bloggen FunkyFunkis.

Den praktfulle funkisboligen i Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

(innlegg fortsetter under bildene)

Barnegarderobe
– Ved å lage en egen barnegarderobe fikk Eline (8) og Leah (5) frigjort masse plass på rommene sine. Både barna og vi slipper å stå på hue i kommoder og skuffer for å lete etter klær. Og alle vet hvordan det er. Må man først grave litt i skuffene for å finne frem, blir det man ikke skal bruke ofte bare stappet tilbake, sier mamma Eli Karin med et smil.

Brukte bod
Det var ikke store boden, men den var stor nok til å gi dem en idé. I utgangspunktet hadde de tenkt utstyre boden med enkle hylleplater, men fikk hjelp av LEBA garderober på Valderøya til å skreddersy rommet til en flott barnegarderobe. Dermed fikk de utnyttet plassen maksimalt.

Supert for barna
– Garderoben ga også Eline og Leah mye bedre oversikt over klærne sine. De var begge med på å rydde på plass og var svært så stolte da jobben var gjort. Nå er det mye enklere å holde orden på barneklærne for både store og små, forteller Eli Karin.

Femåringen Leahs ting er plassert så lavt at hun selv får tak i det. Viktig, men kanskje lett å overse for oss som er voksne og litt høyere.

– Ja, faktisk. Det var storesøster Eline som straks påpekte at sånn måtte det være, ler mamma.

Finn plass
De er strålende fornøyde med løsningene fra LEBA og anbefaler alle foreldre å tenke muligheter for å finne plass til en barnegarderobe. Det gir bedre oversikt, gjør hverdagen enklere for barna, mamma og pappa, samtidig som det frigir masse deilig gulvplass på barnerommene.

(innlegg fortsetter under bildene)

Walk in
Mellom foreldresoverom og badet har Eli Karin og Ove valgt en walk in-løsning hvor de har hver sin garderobe langs sideveggene. Begge åpne og uten dører.

(innlegg fortsetter under bildene)

Gang
I gangen på funkishuset fra Mesterhus og Fylling & Bjørge Bygg har de en stor og gedigen LEBA-garderobe med skreddersydde speildører som går hele 2,7 meter fra gulv til tak. Garderoben rommer alt av yttertøy, skotøy og hva man ellers måtte ønske å plassere bak flotte skyvedører.

(innlegg fortsetter under bildene)

Vaskerom
Også på vaskerommet har de en LEBA-løsning som fungerer som en grovgarderobe for yttertøy og støvler og som også har god plass til en rekke husholdningsartikler. Alt skjult bak skyvedører i frostet glass.

– Vi synes LEBA har gjort en kjempejobb. God service, god skreddersøm, gode råd, og gode innspill i forhold til løsninger, innredninger og dører. De kan garderober, mener Eli Karin og Ove.

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

Flere inspirerende artikler

 


Ha det på badet

En drøm av en skyvedørsgarderobe fra LEBA finnes i en totalrenovert enebolig fra 1924 i Sarpsborg. Se det fantastiske resultatet, og bli inspirert!

Smarte kroker for klesstang

Opphengskrok for klesstang er supert for å skape orden i vindfang, på vaskerom, eller hvor som helst ellers du trenger smart oppheng. Les om mulighetene her!

Walk-in garderobe

En stor walk-in garderobe er drømmen! LEBA bygger din garderobedrøm tilpasset dine mål - levert rett fra Sunnmøre. Finn inspirasjon og få gode tips her!

Romdeler i glass

Romdeler og glassvegg med skyvedør eller fastfelt. Levert på dine mål - rett fra Sunnmøre. Brukes som skille mellom rom, eller for å dele rom i ulike soner.

Oppussing før og etter

Pusset opp gangen - skyvedørsgarderobe med speil fra LEBA gjorde rommet større og lysere. Sjekk den store forandringen!

På hyttetur med garderobe

Oppbevaring på hytten må dekke mange behov. Garderobe på mål fra LEBA skaper praktisk oppbevaring og smarte løsninger. Få inspirasjon til oppbevaring på hytta!

Skap orden i bod og garasje

På tide å rydde boden? Eller garasjen? LEBA har smart oppbevaring slik at du på rekordtid skaper orden i bod eller garasje. Så enkelt at det blir gøy å rydde!

Vårrengjøring i garderoben

Benytt anledningen til en vårrengjøring av garderoben - få råd og tips til hvordan du skaper orden i skyvedørsgarderoben!

Genistrek - tegner på garderoben

Med skyvedører fra LEBA kan barna tegne på tavledører i glass - la barna få tegne og utfolde sin kreativitet. Tilpasset dine mål - rett fra Sunnmøre!

Enkelt og genialt - med smart oppbevaring

Garderober med skyvedører fra LEBA er på plass i den praktfulle funkisboligen på Ellingsøy - som også har egen barnegarderobe. Se de inspirerende løsningene!

hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter. Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt.

anslag for garderobe

Hva er et anslag? Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak.

garderobemagi

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. En stor forskjell – for en liten pris.

Skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører leveres speildørene tilpasset på dine mål i klart, sotet eller bronse speil.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!