ENKELT OG GENIALT

BARNA FIKK EGEN GARDEROBE


Barnerom med «tusen» kommoder, klær som tyter opp av skuffer, leker, kaos og en sliten mamma eller pappa som rydda så sent som i går. Virker kjent? Eli Karin og Ove gjorde noe med det. De ofret en bod, fikk hjelp fra LEBA til å skreddersy en barnegarderobe og det ble vinn-vinn-vinn-vinn..

(innlegg fortsetter under bildene)

LEBA og funkis
– Enkelt, men rett og slett genialt, forteller Eli Karin Slotsvik og Ove Brand-Hansen som mange har fulgt under realiseringen av drømmeboligen på bloggen FunkyFunkis.

Den praktfulle funkisboligen i Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

(innlegg fortsetter under bildene)

Barnegarderobe
– Ved å lage en egen barnegarderobe fikk Eline (8) og Leah (5) frigjort masse plass på rommene sine. Både barna og vi slipper å stå på hue i kommoder og skuffer for å lete etter klær. Og alle vet hvordan det er. Må man først grave litt i skuffene for å finne frem, blir det man ikke skal bruke ofte bare stappet tilbake, sier mamma Eli Karin med et smil.

Brukte bod
Det var ikke store boden, men den var stor nok til å gi dem en idé. I utgangspunktet hadde de tenkt utstyre boden med enkle hylleplater, men fikk hjelp av LEBA garderober på Valderøya til å skreddersy rommet til en flott barnegarderobe. Dermed fikk de utnyttet plassen maksimalt.

Supert for barna
– Garderoben ga også Eline og Leah mye bedre oversikt over klærne sine. De var begge med på å rydde på plass og var svært så stolte da jobben var gjort. Nå er det mye enklere å holde orden på barneklærne for både store og små, forteller Eli Karin.

Femåringen Leahs ting er plassert så lavt at hun selv får tak i det. Viktig, men kanskje lett å overse for oss som er voksne og litt høyere.

– Ja, faktisk. Det var storesøster Eline som straks påpekte at sånn måtte det være, ler mamma.

Finn plass
De er strålende fornøyde med løsningene fra LEBA og anbefaler alle foreldre å tenke muligheter for å finne plass til en barnegarderobe. Det gir bedre oversikt, gjør hverdagen enklere for barna, mamma og pappa, samtidig som det frigir masse deilig gulvplass på barnerommene.

(innlegg fortsetter under bildene)

Walk in
Mellom foreldresoverom og badet har Eli Karin og Ove valgt en walk in-løsning hvor de har hver sin garderobe langs sideveggene. Begge åpne og uten dører.

(innlegg fortsetter under bildene)

Gang
I gangen på funkishuset fra Mesterhus og Fylling & Bjørge Bygg har de en stor og gedigen LEBA-garderobe med skreddersydde speildører som går hele 2,7 meter fra gulv til tak. Garderoben rommer alt av yttertøy, skotøy og hva man ellers måtte ønske å plassere bak flotte skyvedører.

(innlegg fortsetter under bildene)

Vaskerom
Også på vaskerommet har de en LEBA-løsning som fungerer som en grovgarderobe for yttertøy og støvler og som også har god plass til en rekke husholdningsartikler. Alt skjult bak skyvedører i frostet glass.

– Vi synes LEBA har gjort en kjempejobb. God service, god skreddersøm, gode råd, og gode innspill i forhold til løsninger, innredninger og dører. De kan garderober, mener Eli Karin og Ove.

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!