EN HYTTEDRØM I
SUNNMØRSALPENE

 

I Ålesund bor Ingrid Renate sammen med samboeren Vebjørn og de tre barna deres Linea (12), Viktor (10) og Elise (2). Familien på fem trives veldig godt i den vakre jugendbyen, men i vinterhalvåret setter de kursen mot familiehytten på Strandafjellet så snart anledningen byr seg. Det er moren til Ingrid som eier den flotte hytten, som ble kjøpt for å være et samlingssted for barn og barnebarn.

 

MODERNE TWIST

Den moderne hytten ligger nydelig til, midt i hjertet av de majestetiske Sunnmørsalpene. Ingrid som er svært interessert i innredning og interiør fikk frie tøyler da hytten skulle innredes. Hun valgte å gå for en lun og moderne hyttestil, der hovedfargene er svart, beige, grønt og orange, kombinert med treverk i ulike nyanser. Resultatet har blitt en varm og innbydende familiehytte med en moderne twist.

NULL STRESS

Den lekre hytten ligger like ved Strandafjellet skisenter - et av de beste skianleggene i Norge. Spenner man på seg skiene rett utenfor hyttedøren er man ved skitrekket på et blunk, så det er ikke vanskelig å fylle dagene for den aktive familien. For at de skulle orke å dra til hytten så ofte som de ønsker, var det viktig for Ingrid og Vebjørn at det å komme seg avgårde skulle være så lettvint som mulig. De fant ut at måten å gjøre dette på var å oppbevare det meste av klær og utstyr til hele familien på hytten, slik at de bare trenger å pakke med seg litt småtteri og sette seg i bilen når de skal avgårde.

 

 

UTNYTT PLASSEN

Dermed kom LEBA inn i bildet. Våre oppbevaringsløsninger blir produsert på kundens mål - noe som ikke minst passer perfekt på hytten der man gjerne har litt begrenset med plass. På hovedsoverommet gikk Ingrid for MARKANT skyvedører med klart speil og hvit omramming med sprossedeling. MARKANT er vår premium skyvedørsmodell, og den stilrene omrammingen finnes i fargene sort, sølv, messing og bronse i tillegg til hvit. Speilet reflekterer lyset fra vinduet, og er med på å skape økt romfølelse i det varme og innbydende hyttesoverommet. Den hvite omrammingen og de hvite anslagene står i fin kontrast til de lune panelveggene. Samtidig spiller de lekkert på lag med det hvite listverket i rommet, og gir en ren og frisk følelse. Innredningen som Ingrid valgte er vår toppmodell EOS møbel, også den i fargen hvit. Den flotte innredningen har en diskret og lekker linstruktur med navnet URBAN, og du får den i fargene sort og sand i tillegg til hvit. I EOS møbel kan du velge mellom åpne hyller, klesheng og ikke minst våre eksklusive møbelskuffer med «push-to-open» løsning. I tillegg kan du om ønskelig kombinere EOS møbel med vår solide trådkurvløsning - ROLLER, som finnes i hvit og sølv. Siden bekledningen på fjellet stort sett består av hjemmestrikkede gensere, ullundertøy, varme sokker og myke og gode koseklær valgte Ingrid å gå for hyller og trådkurver i garderoben på soverommet.

 

 

GJENNOMFØRT STIL

I entreen var også behovet for en praktisk og lekker oppbevaringsløsning stor. Valget falt ennå en gang på MARKANT omramming, her i fargen sort. Ingrid valgte å gå for fyllingen URBAN i fargen sjøgrønn. Den nydelige fargen fungerer kjempefint både til de grå skiferflisene på gulvet og den varme tonen i panelveggene. Den sorte omrammingen og de sorte anslagene rammer inn skyvedørene på en tøff måte, og utgjør sammen med de andre sorte innslagene i hytten en rød tråd. For å matche skyvedørene valgte Ingrid her å gå for EOS møbel i fargen sort. Dette gir en eksklusiv og gjennomført skyvedørsløsning, som i tillegg til å dekke behovet for praktisk oppbevaring av yttertøy, sko, luer, vanter, skibriller og lignende, er med på å understreke den gjennomførte stilen i den lekre hytten.

 

 

FAMILIETID

Ingrid sin store lidenskap for innredning og interiør kommer tydelig frem i den flotte hytten. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og det er en perfekt kombinasjon av lun og varm hyttesteming og moderne interiørdetaljer. Den tøffe, sorte kjøkkeninnredningen ble valgt for å skape lunhet i det store oppholdsrommet som kombinerer kjøkken, stue og spisestue. De store vindusflatene sørger både for rikelig lysinnslipp - og nydelig utsikt. Når været ikke viser seg fra sin beste side koser de seg inne, gjerne med en runde kortspill, brettspill, eller en koselig familiefilm. De er opptatt av å bruke tiden på hytten mest mulig på hverandre, og setter samvær og familietid høyt. De ønsker at tiden de tilbringer på hytten skal oppleves som et avbrekk fra den hektiske hverdagen, og har lagt opp til at det skal være enkelt å holde hytten i orden. De tar en rask runde med rydding og vasking før de reiser fra hytten og har en regel på at alle forlater hytten slik de ønsker å finne den når de kommer dit.

 

 

NOK OPPBEVARING

Vi spør Ingrid om hennes beste tips til andre som skal skaffe seg hytte, og hun trenger ikke lange betenkningstiden før svaret kommer - nok oppbevaring. Praktisk oppbevaring er så viktig for at hverdagen på hytten skal fungere best mulig for både store og små. I tillegg skader det ikke om oppbevaringsløsningene er lekre å se på, og passer inn i stilen. Dette er vi i LEBA så enige i, og vi hjelper deg mer enn gjerne med oppbevaring tilpasset deg - enten det er på hytten eller hjemme! Og du, vi leverer helt hjem - over hele Norge!

 

Sjekk gjerne ut den flotte Instagramkontoen til Ingrid @interior.by.ingrid for mer inspirasjon!

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.