ANSLAG FOR GARDEROBE

Anslag til din nye skyvedørsgarderobe!
Det gjør mye – og koster lite.

 

Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les videre for å lære mer om denne lille men viktige detaljen!

Hva er et anslag?
Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak. Det hakkes ut i både taklister og gulvlister, slik at disse avsluttes inn til anslaget. Og dette er jo et av hovedpoengene med anslag, at spesielt gulvlister avsluttes inn mot anslaget. Dette gir en visuelt mye penere løsning, og gjør at hele garderobeløsningen ser mer komplett ut – rett og slett mer gjennomført. På monteringer hvor det ikke benyttes anslag, så vil man nede ved gulvet se gliset mellom parkett eller laminat og veggen, tapetkanter (og gjerne alle typene/fargene fra opp gjennom årene), i tillegg til at man ser rett inn i de avsagede endene på gulvlistene – noe som ofte ikke er så pent, spesielt ikke på hvite lister. Alternativt så avslutter enkelte skyvedørene inntil listverket, men det ser heller ikke særlig pent ut, og gir et litt halvveis inntrykk av hele løsningen. Ta med anslag til din nye skyvedørsgarderobe for både en penere løsning og et mer profesjonelt resultat. Anbefales!

(innlegg fortsetter under bildene)

Anslag mot vegg og list

3-spors gulvskinne mot anslag

Anslag mot vegg og list

3-spors takskinne mot anslag

2-spors takskinne mot anslag

Resultat uten anslag

2-spors gluvskinne mot anslag

Resultat uten anslag

Farge
Anslagene leveres i platinahvit utførelse, som har fargekode NCS S 0500-N. Dette er samme farge som på platinahvit endevegg, og platinahvit fylling. Om man ønsker samme farge på anslagene som på veggen, så kan de naturligvis males i ønsket farge av kunde.

Dimensjon
Anslagene har tykkelse 16 mm. På forespørsel, og mot et pristillegg, så kan det leveres anslag med 19 mm eller 25 mm tykkelse. Disse kan eksempelvis være aktuelle der hvor man har utenpåliggende ledninger som anslaget skal dekke over, der det er en lysbryter hvor anslaget skal stå, eller lignende. Snakk med LEBA sine dyktige fagfolk om du trenger en spesialløsning.

Viktig å passe på!
Når man skal bruke anslag, så er det viktig å justere for dette på breddemålene når man bestiller. Ved ett anslag må det trekkes fra 16 mm, og ved to anslag så må det trekkes fra 32 mm når man skal bruke 16 mm anslag. Det er veldig viktig å være nøye på dette når man kontrollmåler og bestiller!

Husk også at innredningen da vil bli 16 mm eller 32 mm bredere enn skyvedørsfonten. Er du i tvil, spør LEBA sine dyktige fagfolk!

 

 

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!