ANSLAG FOR GARDEROBE

Anslag til din nye skyvedørsgarderobe!
Det gjør mye – og koster lite.

 

Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les videre for å lære mer om denne lille men viktige detaljen!

Hva er et anslag?
Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak. Det hakkes ut i både taklister og gulvlister, slik at disse avsluttes inn til anslaget. Og dette er jo et av hovedpoengene med anslag, at spesielt gulvlister avsluttes inn mot anslaget. Dette gir en visuelt mye penere løsning, og gjør at hele garderobeløsningen ser mer komplett ut – rett og slett mer gjennomført. På monteringer hvor det ikke benyttes anslag, så vil man nede ved gulvet se gliset mellom parkett eller laminat og veggen, tapetkanter (og gjerne alle typene/fargene fra opp gjennom årene), i tillegg til at man ser rett inn i de avsagede endene på gulvlistene – noe som ofte ikke er så pent, spesielt ikke på hvite lister. Alternativt så avslutter enkelte skyvedørene inntil listverket, men det ser heller ikke særlig pent ut, og gir et litt halvveis inntrykk av hele løsningen. Ta med anslag til din nye skyvedørsgarderobe for både en penere løsning og et mer profesjonelt resultat. Anbefales!

(innlegg fortsetter under bildene)

Anslag mot vegg og list

3-spors gulvskinne mot anslag

Anslag mot vegg og list

3-spors takskinne mot anslag

2-spors takskinne mot anslag

Resultat uten anslag

2-spors gluvskinne mot anslag

Resultat uten anslag

Farge
Anslagene leveres i platinahvit utførelse, som har fargekode NCS S 0500-N. Dette er samme farge som på platinahvit endevegg, og platinahvit fylling. Om man ønsker samme farge på anslagene som på veggen, så kan de naturligvis males i ønsket farge av kunde.

Dimensjon
Anslagene har tykkelse 16 mm. På forespørsel, og mot et pristillegg, så kan det leveres anslag med 19 mm eller 25 mm tykkelse. Disse kan eksempelvis være aktuelle der hvor man har utenpåliggende ledninger som anslaget skal dekke over, der det er en lysbryter hvor anslaget skal stå, eller lignende. Snakk med LEBA sine dyktige fagfolk om du trenger en spesialløsning.

Viktig å passe på!
Når man skal bruke anslag, så er det viktig å justere for dette på breddemålene når man bestiller. Ved ett anslag må det trekkes fra 16 mm, og ved to anslag så må det trekkes fra 32 mm når man skal bruke 16 mm anslag. Det er veldig viktig å være nøye på dette når man kontrollmåler og bestiller!

Husk også at innredningen da vil bli 16 mm eller 32 mm bredere enn skyvedørsfonten. Er du i tvil, spør LEBA sine dyktige fagfolk!

 

 

Få et uforpliktende tilbud på garderobe
LEBA har dyktige fagfolk som kan garderobe, og vi leverer over hele Norge.
Rask levering og svært attraktive priser. Trykk på knappen under – og få et uforpliktende tilbud!

 

 

 

 

 

Flere inspirerende artikler

 


FØR & ETTER

Gangen er det hittil siste rommet som har blitt pusset opp, og for en forandring! Rommet som før var preget av ulike elementer av gulnet treverk, er nå en fryd for øyet.

På hyttetur

Når det kommer til oppbevaring på hytten er det mange behov som skal dekkes. Praktiske oppbevaringsløsninger måtte på plass, og valget falt på tilpassede skyvedørsgarderober fra LEBA..

vårrengjøring

Nå er våren endelig her. Hvorfor ikke benytte anledningen til en vårrengjøring av garderoben i samme slengen?

genistrek

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

enkelt og genialt

LEBA og funkis Den praktfulle funkisboligen på Hovlia på Ellingsøy huser fire på to ben og to på fire ben. Nå er også garderobene fra LEBA på plass.

hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter. Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt.

anslag for garderobe

Hva er et anslag? Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak.

garderobemagi

Bruker du 3-spors skinnesett på 3, 5 eller 6-skyvedørs oppsett, får du maksimal fleksibilitet på garderobeløsningen. En stor forskjell – for en liten pris.

skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i dørene er også veldig praktisk, og passer inn overalt. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det målet du ønsker, og du kan kombinere speil med andre materialer i skyvedørene.

den perfekte hjørne-garderobe

Med garderobe i hjørnet får du mange spennende muligheter, og med litt planlegging så får du utnyttet tilgjengelig plass optimalt. Det å bruke skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

tips til orden og oversikt i garderoben

De flest av oss har ikke mer garderobeplass enn vi trenger, så litt «ordnung muss sein» kan rett og slitt gi et snev av hverdagslykke. For råd og tips om hvordan du kan organisere garderoben din som en proff – les videre!

dybde på skyvedørsløsning

Hva er vanlig dybde på en skyvedørsløsning? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være!

skap orden i bod og garasje

Med våre ferdige bod- og garasjepakker kan du på rekordtid skape orden i boden eller garasjen. Eller begge deler. Det er så enkelt at det blir gøy å rydde!