ANSLAG FOR GARDEROBE

Koster lite - gjør mye


Å ta med anslag til din nye garderobe er med på å skape den berømte prikken over i’en. Med anslag fremstår garderobeløsningen som komplett, og gjør en stor forskjell visuelt – spesielt ved overgangen mellom gulvlister og skyvedørene. Les videre for å lære mer om denne lille men viktige detaljen!

Hva er et anslag?
Et anslag er som en list eller et panel med en bredde tilpasset skinnesettet på skyvedørsgarderoben, og leveres for både 2-spors og 3-spors skinnesett, som settes på veggen fra gulv til tak. Det hakkes ut i både taklister og gulvlister, slik at disse avsluttes inn til anslaget. Og dette er jo et av hovedpoengene med anslag, at spesielt gulvlister avsluttes inn mot anslaget. Dette gir en visuelt mye penere løsning, og gjør at hele garderobeløsningen ser mer komplett ut – rett og slett mer gjennomført. På monteringer hvor det ikke benyttes anslag, så vil man nede ved gulvet se gliset mellom parkett eller laminat og veggen, tapetkanter (og gjerne alle typene/fargene fra opp gjennom årene), i tillegg til at man ser rett inn i de avsagede endene på gulvlistene – noe som ofte ikke er så pent, spesielt ikke på hvite lister. Alternativt så avslutter enkelte skyvedørene inntil listverket, men det ser heller ikke særlig pent ut, og gir et litt halvveis inntrykk av hele løsningen. Ta med anslag til din nye skyvedørsgarderobe for både en penere løsning og et mer profesjonelt resultat. Anbefales!

(innlegg fortsetter under bildene)

Anslag mot vegg og list
 

2-spors takskinne mot anslag
NOVA UNO platinahvit

EOS URBAN farger
 

2-spors gluvskinne mot anslag
 

 

Farge og struktur

På samme måte som skyvedører, omramming og innredning, leveres også anslag i flere strukturer og farger.

NOVA anslag har en slett struktur, i hvit farge (tilnærmet fargekode NCS S 0500-N), som heter UNO platinahvit. Samme struktur og farge får du også som både dørfylling, endevegg og hattehylle.

EOS anslag leveres med URBAN struktur, som er en diskret linstruktur, og finnes i tre delikate farger; hvit, sand og sort. Du får også EOS møbel i samme struktur og farger. Ønsker du helhet i skyvedørsgarderoben din, kan du også velge URBAN struktur som dørfylling. URBAN struktur fyllinger finnes i tidligere nevnte hvit, sand og sort, i tillegg til flere andre lekre farger.

Ønsker du å ha samme farge på anslagene som veggfargen din, kan du naturligvis velge å male i ønsket nyanse selv. Da er det lurt å følge rådene til fagfolk i malerforretningen, slik at du får en overflate som tåler å bli brukt.

Dimensjon
Anslagene har tykkelse 16 mm. På forespørsel, og mot et pristillegg, så kan det leveres anslag med 19 mm eller 25 mm tykkelse. Disse kan eksempelvis være aktuelle der hvor man har utenpåliggende ledninger som anslaget skal dekke over, der det er en lysbryter hvor anslaget skal stå, eller lignende. Snakk med LEBA sine dyktige fagfolk om du trenger en spesialløsning.

Viktig å passe på!
Når man skal bruke anslag, så er det viktig å justere for dette på breddemålene når man bestiller. Ved ett anslag må det trekkes fra 16 mm, og ved to anslag så må det trekkes fra 32 mm når man skal bruke 16 mm anslag. Det er veldig viktig å være nøye på dette når man kontrollmåler og bestiller!

Husk også at innredningen da vil bli 16 mm eller 32 mm bredere enn skyvedørsfonten. Er du i tvil, spør LEBA sine dyktige fagfolk!

3-spors takskinne mot anslag
 

Resultat uten anslag
 

3-spors gulvskinne mot anslag
 

Resultat uten anslag
 

 

 

 

UFORPLIKTENDE TILBUD

Garderober tilpasset deg – rett fra Sunnmøre.
Ved å kutte mellomledd kutter vi prisen – men ikke kvaliteten.
LEBA er sunnmørsk kvalitet du har råd til.

 

 

 

Flere inspirerende artikler

 


Ha det på badet

En drøm av en skyvedørsgarderobe fra LEBA finnes i en totalrenovert enebolig fra 1924 i Sarpsborg. Se det fantastiske resultatet, og bli inspirert!

Smarte kroker for klesstang

Opphengskrok for klesstang er supert for å skape orden i vindfang, på vaskerom, eller hvor som helst ellers du trenger smart oppheng. Les om mulighetene her!

Walk-in garderobe

En stor walk-in garderobe er drømmen! LEBA bygger din garderobedrøm tilpasset dine mål - levert rett fra Sunnmøre. Finn inspirasjon og få gode tips her!

Romdeler i glass

Romdeler og glassvegg med skyvedør eller fastfelt. Levert på dine mål - rett fra Sunnmøre. Brukes som skille mellom rom, eller for å dele rom i ulike soner.

Oppussing før og etter

Pusset opp gangen - skyvedørsgarderobe med speil fra LEBA gjorde rommet større og lysere. Sjekk den store forandringen!

På hyttetur med garderobe

Oppbevaring på hytten må dekke mange behov. Garderobe på mål fra LEBA skaper praktisk oppbevaring og smarte løsninger. Få inspirasjon til oppbevaring på hytta!

Skap orden i bod og garasje

På tide å rydde boden? Eller garasjen? LEBA har smart oppbevaring slik at du på rekordtid skaper orden i bod eller garasje. Så enkelt at det blir gøy å rydde!

Vårrengjøring i garderoben

Benytt anledningen til en vårrengjøring av garderoben - få råd og tips til hvordan du skaper orden i skyvedørsgarderoben!

Genistrek - tegner på garderoben

Med skyvedører fra LEBA kan barna tegne på tavledører i glass - la barna få tegne og utfolde sin kreativitet. Tilpasset dine mål - rett fra Sunnmøre!

Enkelt og genialt - med smart oppbevaring

Garderober med skyvedører fra LEBA er på plass i den praktfulle funkisboligen på Ellingsøy - som også har egen barnegarderobe. Se de inspirerende løsningene!

Hekta på interiør - med walk-in fra LEBA

En drøm av en walk-in garderobe fra LEBA er på plass i Lise Valø sin drømmebolig over på 500 m2. Smart oppbevaring - rett fra Sunnmøre!

Anslag for garderobe

Hva er et anslag? Det er et panel som gjør garderoben mer komplett, og som visuelt gjør en stor forskjell - les her så forstår du hvorfor.

Garderobemagi - 3 spors skinnesett

Med 3-spors skinnesett på garderobeløsning med 3, 5 eller 6 skyvedører gir maksimal fleksibilitet på skyvedørsgarderoben. En stor forskjell – for en liten pris.

Skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i skyvedørene er praktisk, og passer overalt. Med skyvedører leveres speildørene tilpasset på dine mål i klart, sotet eller bronse speil.

Den perfekte hjørne-garderobe

Garderobe i hjørnet gir mange muligheter, og utnytter tilgjengelig plass optimalt. Skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

Orden og oversikt i garderoben

Nok garderobeplass er ofte mangelvare, så god orden skaper rett og slett litt hverdagslykke. Organisere garderoben din som en proff – få gode tips her!

Dybde på skyvedørs-garderobe

Hva er vanlig dybde på garderobe med skyvedører? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være! Få tips til korrekt dybde på garderobe her!