RYDDIGERE LIV

 

LEBA skaper ryddigere liv  - med oppbevaring tilpasset deg.
Få inspirasjon til en ryddigere hverdag, og finn smarte råd og tips
til garderober og oppbevaring i våre informative artikler!


NOVA MØBEL

NOVA møbel er vår bestselgende møbelinnredning. Den flotte og solide innredningen har en enkel og diskret dekor med navnet UNO platinahvit. Den tidløse hvitfargen er tilnærmet lik «klassisk hvit» (NCS S 0500-N). Med NOVA møbel har du mange valgmuligheter.

EOS-X MØBEL

Har du et skarpt blikk for detaljer?​​​​​​​ Da tror vi du vil like vår rykende ferske nyhet, EOS-X møbel. Denne møbelinnredningen er som et kinderegg av stilrent design, premium kvalitet og nærmest uendelige valgmuligheter.

EOS MØBEL

EOS møbel er vår premium innredningskolleksjon. Denne flotte møbelinnredningen produseres av eksklusive designplater av ypperste kvalitet.

EN HYTTEDRØM I SUNNMØRSALPENE

Den moderne hytten ligger nydelig til, midt i hjertet av de majestetiske Sunnmørsalpene. Ingrid som er svært interessert i innredning og interiør fikk frie tøyler da hytten skulle innredes.

HOLD ORDEN MED STIL

Trikset for å skape orden en gang for alle er organisering, og våre ADDERA filtprodukter er geniale til nettopp dette!

Ha det på badet

En drøm av en skyvedørsgarderobe fra LEBA finnes i en totalrenovert enebolig fra 1924 i Sarpsborg. Se det fantastiske resultatet, og bli inspirert!

Smarte kroker for klesstang

Opphengskrok for klesstang er supert for å skape orden i vindfang, på vaskerom, eller hvor som helst ellers du trenger smart oppheng. Les om mulighetene her!

Walk-in garderobe

En stor walk-in garderobe er drømmen! LEBA bygger din garderobedrøm tilpasset dine mål - levert rett fra Sunnmøre. Finn inspirasjon og få gode tips her!

Romdeler i glass

Romdeler og glassvegg med skyvedør eller fastfelt. Levert på dine mål - rett fra Sunnmøre. Brukes som skille mellom rom, eller for å dele rom i ulike soner.

Oppussing før og etter

Pusset opp gangen - skyvedørsgarderobe med speil fra LEBA gjorde rommet større og lysere. Sjekk den store forandringen!

På hyttetur med garderobe

Oppbevaring på hytten må dekke mange behov. Garderobe på mål fra LEBA skaper praktisk oppbevaring og smarte løsninger. Få inspirasjon til oppbevaring på hytta!

Skap orden i bod og garasje

På tide å rydde boden? Eller garasjen? LEBA har smart oppbevaring slik at du på rekordtid skaper orden i bod eller garasje. Så enkelt at det blir gøy å rydde!

Vårrengjøring i garderoben

Benytt anledningen til en vårrengjøring av garderoben - få råd og tips til hvordan du skaper orden i skyvedørsgarderoben!

Genistrek - tegner på garderoben

Med skyvedører fra LEBA kan barna tegne på tavledører i glass - la barna få tegne og utfolde sin kreativitet. Tilpasset dine mål - rett fra Sunnmøre!

Enkelt og genialt - med smart oppbevaring

Garderober med skyvedører fra LEBA er på plass i den praktfulle funkisboligen på Ellingsøy - som også har egen barnegarderobe. Se de inspirerende løsningene!

Hekta på interiør - med walk-in fra LEBA

En drøm av en walk-in garderobe fra LEBA er på plass i Lise Valø sin drømmebolig over på 500 m2. Smart oppbevaring - rett fra Sunnmøre!

Anslag for garderobe

Hva er et anslag? Det er et panel som gjør garderoben mer komplett, og som visuelt gjør en stor forskjell - les her så forstår du hvorfor.

Garderobemagi - 3 spors skinnesett

Med 3-spors skinnesett på garderobeløsning med 3, 5 eller 6 skyvedører gir maksimal fleksibilitet på skyvedørsgarderoben. En stor forskjell – for en liten pris.

Skyvedørsgarderobe med speil

Garderobe med speil i skyvedørene er praktisk, og passer overalt. Med skyvedører leveres speildørene tilpasset på dine mål i klart, sotet eller bronse speil.

Den perfekte hjørne-garderobe

Garderobe i hjørnet gir mange muligheter, og utnytter tilgjengelig plass optimalt. Skyvedører i hjørneskap har mange fordeler – les mer for gode råd og tips!

Orden og oversikt i garderoben

Nok garderobeplass er ofte mangelvare, så god orden skaper rett og slett litt hverdagslykke. Organisere garderoben din som en proff – få gode tips her!

Dybde på skyvedørs-garderobe

Hva er vanlig dybde på garderobe med skyvedører? Litt enkelt sagt – akkurat det du ønsker at den skal være! Få tips til korrekt dybde på garderobe her!