TEGNER PÅ DØRENE

11_Henriette Hatøy_Ulsteinvik_LEBA.jpg

En genistrek

Wilhelm (7) og Zakarias (3) kan tegne i vilden sky på skyvedørene fra LEBA.

– Vi har to gutter som er veldig glad i å tegne og rable. Problemet var at de gjorde det nesten over alt i huset, også på veggene våre, forteller Henriette Kvalsvik Hatløy fra Ulsteinvik.

Det var da hun fikk ideen om å anskaffe garderobedører som guttene kunne tegne på, og tenkte i utgangspunktet på å ha kritt-tavler som skyvedører.

Whiteboard
– Vi tok kontakt med LEBA, men de anbefalte oss dører med hvitt glass som kunne brukes som whiteboard, sier Henriette.

Løsningen ble en genistrek hvor guttene kan utfolde seg med whiteboard-tusjene og sine «genistreker». Dørene er lette å vaske av.

 
 

Kreativ oppbevaring
– To skyvedører er plassert på rommet til Zakarias. Disse blir også brukt til å skjule en pipe på rommet. På rommet til Wilhelm skjuler de to dørene oppbevaring av leker, spill og de øvrige tingene hans, samtidig som han kan bruke dørene til å utfolde seg kreativ. Så her er det snakk om kreativ oppbevaring, smiler Henriette.

Tavlevegg
I tillegg har de en hel vegg på rommet til Wilhelm som har fått flere strøk med magnetmaling før den ble påført tavlemaling slik at han i tillegg til Whiteboard-dørene får en hel tavle-vegg å boltre seg på.

Flittig brukt
– Dørene blir flittig brukt, og Wilhelm er så stolt at han har vært rundt i hele nabolaget for å fortelle vennene sine om «nyskapingen» og at alle måtte komme å se hva han hadde fått, forteller Henriette.

Henriette og Andreas er veldig godt fornøyd med kundekontakten og rådgivningen de har fått med LEBA. Dørene ble bestilt på mål og de kunne selv enkelt montere disse.

– God service og god kvalitet. Så langt har vi ingenting å klage på, forteller Henriette.

 
Roberto Sandli