SKAP ORDEN I BODEN OG GARASJEN!

ADDERA-bod-og-garasje-D40-pakkeløsninger-6.40-hjørne.jpg

Med våre ferdige bod- og garasjepakker kan du på rekordtid skape orden i boden eller garasjen. Eller begge deler. Det er så enkelt at det blir gøy å rydde!

 

Stort utvalg – ferdige pakker og løsninger
LEBA har satt sammen populære grunnpakker og pakkeløsninger som gjør det veldig enkelt for deg – bare velg den pakken som passer best, eller velg bare oppbevaringsbokser – og bestill i nettbutikken. Enklere kan det ikke bli!

 

Valgmuligheter
LEBA sitt bod og garasjekonsept har tre valgmuligheter:

  • Grunnpakker - ferdige pakker med det vegghengte systemet, for deg som ønsker å velge oppbevaringsbokser selv eller har egne bokser fra før.
  • Pakkeløsninger - ferdige komplette pakker med det vegghengte systemet og oppbevaringsbokser - full pakke, enkelt og greit.
  • Oppbevaringsbokser - stort utvalg av oppbevaringsbokser i hele 7 forskjellige størrelser.

 

Grunnpakker
Ferdige grunnpakker med vegghengte løsninger, inkludert bæreskinne, hengeskinner, knekter og trådhyller. Finnes i både 50 cm og 40 cm dybde, 90 cm og 180 cm bredde på trådhyllene, og 140 cm og 200 cm høyde på hengeskinner. Topp kvalitet med 15 års garanti.

 

Pakkeløsninger
Ferdige komplette pakkeløsninger for veggehengt oppbevaring, inkludert bæreskinne, hengeskinner, knekter, trådhyller og oppbevaringsbokser. Finnes i både 50 cm og 40 cm dybde, 90 cm og 180 cm bredde på trådhyllene, og 140 cm og 200 cm høyde på hengeskinner. Topp kvalitet med 15 års garanti på både veggsystem og oppbevaringsbokser.

 

Oppbevaringsbokser
Oppbevaringsboksene i pakkeløsningene er meget solide og leveres med lokk, som festes enkelt med klips. Med lokk på boksene så holdes også støvet ute, så tingene dine oppbevares støvfritt. Boksene er transparente, leveres med 15 års garanti, og tåler temperaturer fra –40°C til +100°C.

Du kan også bestille bare oppbevaringsboksene som enkeltbokser eller 5-pack, i hele 7 forskjellige størrelser.

 

Hvilken dybde passer best for deg?
Vi har løsninger med både 50 cm dybde (totalt 53 cm fra vegg inkludert hengeskinne) og 40 cm dybde (totalt 43 cm fra vegg inkludert hengeskinne), slik at du kan velge den løsningen som passer best til plassen du har tilgjengelig.

 

Superenkel montering
Våre pakker er komplette og inneholder vegghengt system med trådhyller, og bokser med lokk (gjelder Pakkeløsninger). Det er bare å skru opp bæreskinnen på veggen, hekte på hengeskinnene og knektene, legge inn trådhyllene – så er du klar til å sortere tingene dine i bokser og få system i sakene. Rett og slett superenkelt!

 

Kjapp levering
LEBA har varene på lager og sender din bestilling omgående – over hele Norge. Vårt mål er at varene er på veg til deg innen 24 timer på hverdager.

 
 

Roberto Sandli